İstanbul, Muğla, Aydın, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Bandırma, İstanbul
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 15:55
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 16:05
uzun soluklu güzel bir gezi olmuş....
-
04 Ağustos 2011, 16:12
hey maşallah amma gezmışsın abi eline koluna tekerıne kamerana saglık
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
04 Ağustos 2011, 16:13
güzel gezi bir yana
güzel fotoğraflar bir yana ben asıl eşinizi tebrik etmek istiyorum.
böyle zorlu bir yolda motorda artçı olarak mırın kırın etmeyecek bi hanımefendi bence gezinin asıl kahramanıdır
harley is making love with
davidson
-
04 Ağustos 2011, 16:15
gezi gerçekten güzel ve en çok sevdiğim şekilde olmuş. alacaksın eşini gezeceksin, tebrikler gerçekten. marmaris limanında çalıştığımdan hep yabancıları görüyor idik artık bizdende birilerini görmek güzel.
keşke önceden haberimiz olsaydı marmarise geldiğiniz zaman yardımımız dokunurdu belki.
fotoğraflar için teşekkürler tekerinize sağlık.
-
04 Ağustos 2011, 16:31
gerçekten resimlere imrenerek baktım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Ağustos 2011, 16:49
Çok güzel bir gezi olmuş ne yazacağımı bilemedim, benide alsaydınız topcase in içinde gelirdim sorun olmazdı :D
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
04 Ağustos 2011, 21:57
maşallah süper bir gezi olmuş, ben eminim tatil yapamayan pekçok kişinin rüyasını gerçekleştirmişsinizdir
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
04 Ağustos 2011, 22:32
ah foça ah bi dönem orda yaşamıştım hey gidi günler
-
05 Ağustos 2011, 11:13
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar. Gönlünde olup da fırsat bulamamış herkese nasip olmasını dilerim.
jackonbir adlı üyeden alıntı
güzel gezi bir yana
güzel fotoğraflar bir yana ben asıl eşinizi tebrik etmek istiyorum.
böyle zorlu bir yolda motorda artçı olarak mırın kırın etmeyecek bi hanımefendi bence gezinin asıl kahramanıdır
Eşim ve ailesi ezelden motorcular. Dolayısı ile bu işe benden daha alışkınlar. Sorun çıkmaması biraz bundandır Ama itiraf edeyim genel olarak da bu tip zorluklarda benden daha azimlidir. Ama bir süreliğine bu zorlukları çekmeye ara vereceğiz sanırım çünkü araba almamız gerekiyor. E tabi bu da motoru satmadan olmuyor :(
ekremz adlı üyeden alıntı
gezi gerçekten güzel ve en çok sevdiğim şekilde olmuş. alacaksın eşini gezeceksin, tebrikler gerçekten. marmaris limanında çalıştığımdan hep yabancıları görüyor idik artık bizdende birilerini görmek güzel.
keşke önceden haberimiz olsaydı marmarise geldiğiniz zaman yardımımız dokunurdu belki.
fotoğraflar için teşekkürler tekerinize sağlık.
Teşekkürler Ekrem. Yer bulmak bazen sorun oldu doğrusu. Rezervasyon tek gecelik yapmıyor kimse. O yüzden hep karambole gidip yer bulduk. Hiç dışarda da kalmadık şükür
erimozel adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş ne yazacağımı bilemedim, benide alsaydınız topcase in içinde gelirdim sorun olmazdı :D
Topcase tıka basa dolu. Ama yer olsa alırdık Erim
safakk adlı üyeden alıntı
ah foça ah bi dönem orda yaşamıştım hey gidi günler
Foça Ege kültürü ve denizinin tadına varma anlamında ilk göz ağrımdır. Bende de yeri başkadır ve hiç değişmeyecektir.
-
05 Ağustos 2011, 12:21
merhaba
harika gezi yapmıssınız paylaşımınız için teşekkürler
ben birşey sorabiılirmıyım acaba motorunuzun yakıtı nasıl km de nekadar yakıyor yakıt deponuz kaç litre
şimdiden teşekkürler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
05 Ağustos 2011, 12:24
Tüm tatil boyunca 520TL ile 3230km.yol yaptım.
-
05 Ağustos 2011, 13:05
DISTORTEDMAN adlı üyeden alıntı
Tüm tatil boyunca 520TL ile 3230km.yol yaptım.
cevap için teşekkürler
az yakmıssınız ben 3800 km yi 550 tl yakıtla gezdim bende sizin motora geçmeyi düşünuyorum memnunmusunuz motorunuzdan tavsiye edermisiniz birde ortalama hızınız neydi
iyi günler
ÇILGIN MOTORCU
-
05 Ağustos 2011, 13:09
Tabiki tavsiye ederim. Türünün fiyat/performans olarak en iyisi bir motor. Enduro'dan ziyade touring ağırlıklı kullanılması gerekir ama. Zira çelik janttır ve selesi enduro için biraz geniştir vs. vs. Ben araba alacağım için satıyorum. İlan vermeye vaktim olmadı henüz tatilden yeni döndüğüm için. Bilgin olsun.
-
05 Ağustos 2011, 13:15
DISTORTEDMAN adlı üyeden alıntı
Tabiki tavsiye ederim. Türünün fiyat/performans olarak en iyisi bir motor. Enduro'dan ziyade touring ağırlıklı kullanılması gerekir ama. Zira çelik janttır ve selesi enduro için biraz geniştir vs. vs. Ben araba alacağım için satıyorum. İlan vermeye vaktim olmadı henüz tatilden yeni döndüğüm için. Bilgin olsun.
sizin motor kaç model km sine nekadar istiyorsunuz aklımızda olsun
ÇILGIN MOTORCU
-
05 Ağustos 2011, 13:18
2007 model, 31.000km, bilimum aksesuar mevcut. 17.750TL istiyorum.
-
06 Ağustos 2011, 10:36
Yakıt sarfiyatını eksik toplamışım kredikartı ekstrem gelince daha net görebildim. 570TL ile 3230km yol yaptım.
-
11 Ağustos 2011, 01:05
Sağlam ve temiz bir gezi olmuş. Tekerin düz bassın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
11 Ağustos 2011, 12:02
Teşekkür ederim Şeyh Şamil.
-
13 Ağustos 2011, 18:21
eşinizle beraber çok güzel bir gezi olmuş. Devamının olması dileklerimle...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)