Yaptığınız bu geziye bayıldım.En çok da şu belgesel ayağı kopardı beni.Bende hemen profesyonel bir kamera alıp doğa fotoğrafçısıyım diyerek düşüyorum yollara ama sizin gibi hem çadır hemde garaj olanından almak lazım
Yaptığınız bu geziye bayıldım.En çok da şu belgesel ayağı kopardı beni.Bende hemen profesyonel bir kamera alıp doğa fotoğrafçısıyım diyerek düşüyorum yollara ama sizin gibi hem çadır hemde garaj olanından almak lazım
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
çok güzel gezmişsiniz.
bir de sormadan yapamayacağım--->>>
Shimano ne ayak?
112ciyiz
Süper gezi fotoğraflar ve rapor için ayrıca tşk
İLK Sahibi tarafından yapılmıs; gaz sabitleyici. gaz koluna bağlı. cok etkili bir parça
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Laz İşidir Kesin Gaz sabitleyici oyyy gidi Karadeniz 11 Gün Kaldi Geliyorum Bu Arada Konudan Alakasız Ama Trabzon - Rize/pazar Kaç Km Bilgisi olan Varmı ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Trabzon - Rize 80 km; Rize - Pazar 35 km ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
süper gezi olmuş yahu bayıldım, elinize sağlık uğraşıp paylaşmışsınız sağolun.
Ninja
Güzel gezi, güzel resimler, güzel anlatım...
Yine bir cakalaz & Uthec klasiği
Paylaşım için teşekkürler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
sağolun arkadaşlar..karadeniz mt yi ayakta tutmaya çalışıyoruz işte
uLen Nasıl da tarhi olduk bu kadar güzel gezi ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
geziniz mükemmel olmuş arkadaşlar, bende seneye yaz oralara motorumla gelicem inşallah geldiğimde görüşürüz çok güzel yerler :D bu arada çadır muhabbetine bayıldım :D ne kadar güzel dışarıda yağmur pıtır pıtır çadırın üzerine yağarken siz içeride biralarınızı yudumlayıp sohbet ediyorsunuz çok güzel :D
sıcak havalar gelsede tekrarlasak şunu
Youtube: YOL AVCISI
lan şu motoru bi alsaydık ya içim gidiyo valla...
Abi bende Arhavi'liyim aramız çok uzak değil. İzmir'de yaşıyorum ama yazları 3 ay ordayım. Motoru alınca orayada götürmeye çalışacağım. İzmirden Arhaviye kadar motorla gitmek sıkıntı yaratabilir ama bi kamyonla filan ucuza kapatabilirsem bende sizinle görüşmek isterim
Motosiklet.net - Tutku YaraTTI..
harıka gezmıssınız elineze saglık
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
abi cbr 125 kaç km hız yapıyor yakıt nasıl almayı düşünüyorumda bende mondial drift 125 var satıp cbr 125 alcam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)