Ramzey 125 spor ile 1600km Yol hazırlığı
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar yeni adlığım çift silindir 125cc hacminde olan honda cbf tarzı olan bir motosikletimle arkadaşmla güneye ineceğiz. tam olarak 1600km yol yapacağız. Güzergahımız ise şu şekilde olacak:
Ankara-nevşehir : 300km
Nevşehir-Anamur : 500km
Anamur-Alanya : 130km
Alanya-Antalya : 140km
Antalya-Ankara : 485km
Harika bir tatil bizleri beklemekte çıkış tarihimiz 28/07/2011 saat 18.30 Gölbaşından hareket. Şehirlerde ve yollarda eşlik edecek tüm arkadaşları bekleriz. tur fotoları her akşam yayınlanacaktır.
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
Reklamlar
-
İyi tatiller.Kazasiz belasiz.
-
cok dıkkatlı ol bozuk yollara dıkkat et ben pazargunu 1150 km yaptım motorumla trabzon ofa gıttım of dayım suanda 15 saat motor kullandım bayagı yoruldum 2 gundur kendıme gekemedun sık sık dur dınlen ıstırahat et acele etme cok dıkkatlı ol sana kazasız bır yolculuk dılıyorum allah yardım cın olsun
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU 
-
hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin abi alanyaya geldiğinde mutlaka görüşelim numaram 05368650370
-
Herkese teşekkürler tavsiyelere uyacağım. Yolculuk metodum genellikle gece sürüşü şeklinde olacak ve gündüzleri yatıcam öğleden sonra 3te ise deniz kum keyfi olacak
) çok yorucu olacaktır fakat harika da olacaktır.
fat280 geldiğimde ararım kardeşim seni kısmet olursa görüşürüz turlarız alanyada.
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
cok dıkkatlı ol bozuk yollara dıkkat et ben pazargunu 1150 km yaptım motorumla trabzon ofa gıttım of dayım suanda 15 saat motor kullandım bayagı yoruldum 2 gundur kendıme gekemedun sık sık dur dınlen ıstırahat et acele etme cok dıkkatlı ol sana kazasız bır yolculuk dılıyorum allah yardım cın olsun
burgmanla yorulduysan ben bu spor motorla geberirim herhalde
) tavsiye için teşekkürler. planıma göre saat başı 10dk mola 3 saat sonunda 30dk mola şeklinde yol alıcam.
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
-
korsanxxx adlı üyeden alıntı
Herkese teşekkürler tavsiyelere uyacağım. Yolculuk metodum genellikle gece sürüşü şeklinde olacak ve gündüzleri yatıcam öğleden sonra 3te ise deniz kum keyfi olacak

) çok yorucu olacaktır fakat harika da olacaktır.
fat280 geldiğimde ararım kardeşim seni kısmet olursa görüşürüz turlarız alanyada.
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
burgmanla yorulduysan ben bu spor motorla geberirim herhalde

) tavsiye için teşekkürler. planıma göre saat başı 10dk mola 3 saat sonunda 30dk mola şeklinde yol alıcam.
tamam kardeş bekliyorum mutlaka ara gezdiririm sizi
-
burgmanle yorulman ilginç
kimse inanmaz sana
harley is making love with
davidson 
-
Eveet tam 4 saat sonra teker dönecek bagajlar yapıldı birazdan gidip far ve 2 adet buji alıcam. Sonra arkadaşın bagajını yapıcam tulumlarımızı alıcam 17.00da arkadaşın yanına gidicem 17.30da yola çıkıcaz.
yol sürüş şeklimiz şu şekilde olacak.
18,30 1. 10dklık mola
18,40 hareket
19,40 2. 10dklık mola
20,00 hareket
21,00 3. mola 30dk
21,30 hareket
22,30 1. 10dklık mola
22,40 hareket
23,40 2. 10dklık mola
23,50 hareket
00,50 3. mola 30dk veya duruma göre kamp atılacak. 6 saatte hedef minimum 450 maksimum 520km yol katetmek.
-
fazla hızlı gitme
yorma motoru değişmeli kullanın . iyi yolculuklar şimdiden. allah yardımcın olsun uzak yol . motorunun linkini atarmısın ? ramzey 125 spor yazdım 3 çeşit motor çıktıda?
[B][COLOR="#FF0000"]Hız sonum ise, sonuma kadar yaşamak isterim ;)[/COLOR][/B]
-
28 Temmuz 2011, 14:41
Eveet tam 4 saat sonra teker dönecek bagajlar yapıldı birazdan gidip far ve 2 adet buji alıcam. Sonra arkadaşın bagajını yapıcam tulumlarımızı alıcam 17.00da arkadaşın yanına gidicem 17.30da yola çıkıcaz.
yol sürüş şeklimiz şu şekilde olacak.
18,30 1. 10dklık mola
18,40 hareket
19,40 2. 10dklık mola
20,00 hareket
21,00 3. mola 30dk
21,30 hareket
22,30 1. 10dklık mola
22,40 hareket
23,40 2. 10dklık mola
23,50 hareket
00,50 3. mola 30dk veya duruma göre kamp atılacak. 6 saatte hedef minimum 450 maksimum 520km yol katetmek.
keşke gece yollarda olmasan sabah erken çıkıp akşam üstü de kamp yapsan daha sağlıklı olur du güvenlik açısından zaten motorları görmeyen dangalaklar var gece hiç görmezler allah korusun kaza falan yaptırırlar... neyse hayırlı yolculuklar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

-
07 Ağustos 2011, 03:15
Arkadaşlar Gezi harika oldu çok güzeldi. Alanyada fatih kardeşime ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle annesinin ellerinden öpüyorum güzel poaçaları ve çayı harikaydı üzerine sunduğu meyvalar ise süperdi. Fotoları bir kaç güne yükleyeceğim çok yoğun bir tempo içerisindeyim tatil yüzünden işlerimş 1 hafta ertelediğim için skıştı herşey
)
-
07 Ağustos 2011, 03:18
Arkadaşlar Gezi harika oldu çok güzeldi. Alanyada fatih kardeşime ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle annesinin ellerinden öpüyorum güzel poaçaları ve çayı harikaydı üzerine sunduğu meyvalar ise süperdi. Fotoları bir kaç güne yükleyeceğim çok yoğun bir tempo içerisindeyim tatil yüzünden işlerimş 1 hafta ertelediğim için skıştı herşey

)
kısa sürede fotoları bekliyoruz kanka
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
07 Ağustos 2011, 03:21
hoşgeldin o zaman...
kazasız belasız gelmişsin en güzeli bu...
-
07 Ağustos 2011, 03:24
gidip geldiğine sevindim kimi si de çıkar der 125cc çinli ile bakkala gitmem bu uzun geziler öyle diyenlere kapak olur gibi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

-
07 Ağustos 2011, 03:47
motoru kullanmayı bildikten sonra (yani sizin gibi düzgün kullanıcıları kastediyorum) çinli makinelere çamur atan o imitasyon caponculara (caponcu diyorum çünkü hayatta hiç motoru olmamış fakat kraldan daha kral olup japon daha kaliteli diye yorum yapanlar üzerine alınsın) bu gezi kapak olsun!
tabiki japon daha kalite çine göre ama her japonunda alt yazısında made in china yazar dikkatlerinize parmak atarım...
-
11 Ağustos 2011, 16:20
-
11 Ağustos 2011, 16:31
senin aletten bende vardı.. 130 000km kullandım... kalkış ölü ama gidiş süper...çift piston 125 bir makine idi... şarj ve arka kuyruk problemi haricinde beni üzmemişti...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ağustos 2011, 16:57
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
kısa sürede fotoları bekliyoruz kanka

Yayında kankiii
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:44 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
senin aletten bende vardı.. 130 000km kullandım... kalkış ölü ama gidiş süper...çift piston 125 bir makine idi... şarj ve arka kuyruk problemi haricinde beni üzmemişti...
Evet çift silindir 90 model honda cb125in motoruyla aynı motor şase farklı sadece şasede honda cbf150 ile aynı neredeyse. Kalkışta tork çok kötü dediğin gibi özellikle 150ut kullandıktan sonra resmen kağnı gibi geliyor ama 2. vitesten sonra şaha kalkıyor motor birden. Şarjla ilgili sorunum yok kuyrukta nasıl problem yaşadın ben sökmeyi düşünüyorum zira. Benim tek problemim şuanda sanırm çeşmesi bozuldu sadece rezervde çalışıyor.
-
19 Aralık 2011, 00:20
abi biraz geç oldu ama resimleri yeni gördüm güzel olmuş asıl ben teşekkür ederim abi ne demek her zaman beklerim bu arada
-
19 Aralık 2011, 00:33
of of of geziye bak :D keşke gülnar üzeri değilde silifke anamur alanya yapsa imiş her motorcunun gitmesi gerekn bir yol viraj manyağı olursunuz inşallah nasip olursa önümüzdeki yaz ya da diğer yaz konya silifke marmaris yapacağım sahil yolundan ya batarız ya çıkarız ( tabi ybr olacak o zamana inşallah )
yol videosu http://www.youtube.com/watch?v=dhhOP...eature=related
araba ile de güzel oluyor ama motorla başkaaaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)