tamam kanka yarın kacarız 4 5 gibi az kaldı yakalıyacaz piranalarııııııı
sedo gelirmi ramco pirena avına
tamam biz gideriz
bu arada ahmet karadeniz in bu fotoğrafını yüklemeyi unutmuşum....
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güzel gezi olmuş ramço abi gezin bakam bende hasta oldum :(
HONDA
Keyifli gezi olmuş... Tekeriniz düz bassın arkadaşlar..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
ooooo ramazanım kurtları dökmüşsünüz hadi hayırlısı olsun bakalım işten güçten kafayı kaldırabilirsem inşallah ,bende acayip kurtlandım kardeşim offff ya offfff
allah tekerinizi düz bastırsın , sağlık olsun bir gün bizde gideriz bir taraflara hep beraber elbet, paylaşım güzel fotolar güzel siz güzelsiniz ee daha ne olsun bilader yahuuu
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
sağolun teşekkür ederim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
irfan adamım mesajını şimdi gördüm... gel bir gün gezelim.... göçbeylinin ilersini şimdi merak etmekteyim...... canın sıkıldığında moralin bozulduğunda atla gel motora... bir telefonun ucundayım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aynen kardeşim şu ramazan ayını bir atlatayım biliyorsun ramazan ayı bizim çile ayımız, bir fırıncı olarak çok bir şey kalmadı şimdiden sitrese girmeye başladım gözüm valla ne olcak bu sıcakta nası olcak bilmiyorum kesin benim motor su kaynatır ,tansiyon filan düşer açlıktan sıcaktan
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
allahın izniyle hepsi gelip geçer.....
Resimler bende açılmıyor, göl çevresiyse mutlaka güzeldir. Anladığım kadarıyla balık heveside var oruçtan önce Iğdır'da bir gölden 2,4 kg bir sazan çektim. Gidiş-dönüş 550km sırf bunun içindi
resimler açılıyor sorun yok bizde.. balık için 780 km gittiğim gün geldi aklıma... dayım ramo hafta sonu yozgat ta barajdayız dediğinde cuma saat dört te yola çıkıp yetişmiştim olanara.... 2,4 kg bir sazanı çekmek her kula nasip olmaz... sağa sola savrulan kamışın zevki de bir başkadır...
Evet resimlerin açılmaması benim sanal port üzeri bağlantıdan kaynaklanıyor. Arkadaşlarım Sivas'ta Kılıçkaya barajından abartısız 7-8 kiloluk sazanlar 20-30 kiloluk yayın balıkları çekiyorlar. Balık çekmek gerçekten harika ama bulunduğum bölge özellikle bu aralar biraz riskli oyüzden bölgenin bir yabancısı olarak kırsalda göl ırmak çevrelerine fazla girmek istemiyorum. İzinde inşallah izinde belgesel tadında 20 kiloluk dev sazanın peşine düşeceğim tüm hazırlıklar başladı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)