Abo müthiş bir gezi olmuş ayağınıza tekerinize sağlık. Darısı ben ve diğer motosiklet sakinlerinin başına :D
Abo müthiş bir gezi olmuş ayağınıza tekerinize sağlık. Darısı ben ve diğer motosiklet sakinlerinin başına :D
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Keyifle okudum.. güzel gezi olmuş..
Süper olmuş daha geniş bir vaktimde detaylı incelerim
Tebrikler,keyifli bir gezi olmuş bende benim motorla bu yaz istanbul-bozcaada-asos-bozcaada-ayvalık-istanbul-izmir-bodrum-izmir-istanbul-bir gezi yaptım seni çok iyi anlıyorum ama emin ol büyük bir motorla gitsen bu tadı alamazssın, küçük motor yolu hissetmek açısından daha iyi yaptığın herbir km'nin değeri oluyo senin için, saygılarımla...
Buna eşdeğer bi gezi yeni model makinelerden PCX 125 le yapılır.
14 cantlar ve performans yaklaşık aynı. Yakıt ve problemsizlik bide givi ön camın üstüne ek parça cam ile rüzgar yeme katsayısıda bi hayli düşer
Hayal edilipde yapılamayan bi gezi olmuş çoğumuz için
herşey bi yana safranboludaki su kemerinden motorla geçmeni esefle kınıyorum yürüyerek geçmeye korkmuştum
helal olsun aerox ile benzer bir 2 zamanli motora sahip kiralik bir BWS 100 ile antalya manavgattan koprulu kanyon kavsagina kadar 60 km sabit hizda gitmistim donuste motor sisti :D
Tek kelimeyle, Helal...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Tşk ederim,Amin inş.ysn17
Fatih Ada
Tşk ederim.CBF150
Çok haklısınız,Sizinde geziniz ile ilgili Konu açmanızı sabırsızlıkla bekliyorum,Tşk ederim.NecatMurat
Kesinlikle.GP500-1st
Tşk ederim.sinka251
Müthiş bir ADRENALİNbemre
Tşk ederim,AEROX ve BWS aynı motora sahip fakat sıkıştırma oranları farklı diye biliyorum,Motorun şişme konusunada gelince Kullanımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.Mengu16
guven61
hocam ben vitesli süremiyorum yani denemedim hiç chopper modeller hoşuma gidiyor ama. bu yüzden regal raptor dd100e modelini buldum motor nasıldır kullanan varmı ?cevaplarınızı bekliyorum bu motorlada uzun yola çıkılırmı siizce
Tek kelime ile ''Tebrikler'' tekeriniz düz bassın
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-dd-100-a.html
Konuyu incelemenizi öneririm.
Tşk ederim Cümlemizin inş.=mali_181; Tek kelime ile ''Tebrikler'' tekeriniz düz bassın
Ölecek kadar yaşlı,Yaralı savaşacak kadar gencim. Pasaa ®
bakkala gitmeye çekineceğimiz makineyle gezmedik yer bırakmamışsın)) tebrikler!
Carpe diem!
4 teker bedeni, 2 teker ruhu taşır!
Hayat; Aldığımız solukların değil, soluğumuzun kesildiği anların toplamıdır!
Aradan epey zaman geçmiş ama yine de tebrik etmek istedim. Ben fizy ile 30 km gitmeye çekinirken sen 2 zamanlıyla dünya kadar yol yapmışsın. Cesaret işte herkeste yok malesef...
scooterla uzun yol cok buyuk risktir diye dusunuyorum. Alet virajlarda cok riskli ve yavas surmek gerek. Siz 60la viraj donerken arkanızdan 90la gelen bir araba size çarpabilir. Hiç tehlike yasamadınız mı? Her viraj buyuk tehlikedir bence uzun yolda scooterla
en iyisi tek yolculuk tamam biraz risk oluyo ama kafan daha sakin moralin daha yüksek oluyor, kendini daha özgür hissediyorsun. geçtiğimiz yaz yaşadım bunu iyikide tek gitmişim. tebrik ederim arkadaşım
tebrikler...
tekrar okudum tekrar beğendim,eline sağlık
Tşk ederim kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
bakkala gitmeye çekineceğimiz makineyle gezmedik yer bırakmamışsın)) tebrikler!
Tşk ederim kardeşim.
Tşk ederim kardeşim.Aradan epey zaman geçmiş ama yine de tebrik etmek istedim. Ben fizy ile 30 km gitmeye çekinirken sen 2 zamanlıyla dünya kadar yol yapmışsın. Cesaret işte herkeste yok malesef...
Gerekli yedek parçaları yanında bulundurduğunda riskte ortadan kalkıyor, Virajı nasıl aldığınıza bağlı,Yaşadım tabi yaşamazmıyım,izmit e kadar otobanı tercih ettim pişman oldum,sebebi ise otobanda 70 km hızla ilerlerken devamlı emniyet şeridinden gitmem oldu çünkü sağ şerit bir nevi kamyon ve tırlara tahsis edilmiş gibiydi ve ortalama hızları 100 ün üzerinde olmalarıydı bu yüzden gezimin geri kalanını ana yolla devam ettim,Otobanın bonusuda izmit e vardığımda arka teker e 2 adet metal saplanmıştı.scooterla uzun yol cok buyuk risktir diye dusunuyorum. Alet virajlarda cok riskli ve yavas surmek gerek. Siz 60la viraj donerken arkanızdan 90la gelen bir araba size çarpabilir. Hiç tehlike yasamadınız mı? Her viraj buyuk tehlikedir bence uzun yolda scooterla
Aynen kardeşim Aklına geleni yapabiliyosun. Tşk ederim kardeşim.en iyisi tek yolculuk tamam biraz risk oluyo ama kafan daha sakin moralin daha yüksek oluyor, kendini daha özgür hissediyorsun. geçtiğimiz yaz yaşadım bunu iyikide tek gitmişim. tebrik ederim arkadaşım
Tşk ederim kardeşim.tebrikler...
Tekrar Tşk ederim kardeşim.tekrar okudum tekrar beğendim,eline sağlık
Ölecek kadar yaşlı,Yaralı savaşacak kadar gencim. Pasaa ®
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)