Tebrikler 100 cc ve 2 zamanlı bi motosikletle o kadar yol helal olsun tam keyifle okuyayım deyip resimler yüzünden hevesim kursağımda kalsada
Tebrikler 100 cc ve 2 zamanlı bi motosikletle o kadar yol helal olsun tam keyifle okuyayım deyip resimler yüzünden hevesim kursağımda kalsada
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bravo gerçekten büyük cesaret
Bende aerox almayı düşünüyorumda gezi boyunca nekadar yaktı acaba?
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Bu arada Gorkem Modaratörümüze Tşk ederim.
Tşk ederim 2700 km için 320 tl yakıt ücreti ödemişim yakıt fişlerimi biriktirdim, ondan biliyorum size katılıyorum Fakat ben bu yolculukta yalnız değildim.Tebrik ederim. Ekonomik bir gezi olmuştur buna eminim. Tek garipsediğim bu tür uzun yollara insanların tek başlarına çıkması. Hem kaza vs. durumunda yalnız kalmamak lazım, hem de bu yollarda yanınızda bir yoldaş olsa sanki tadı daha çok çıkardı. Aksilikler olabilir, iki kişi baş edebileceğiniz sorunlarla tek kişi uğraşamayaiblirdiniz. Ama tebrik ederim bu kadar km. yapmış dönmüşsünüz, keyifli olmuşa da benziyor.
Tşk ederim Evet çok çook keyifli bir geziydi benim için.fotoğrafların bir kısmını henüz göremesemde,yine de bravo.şahane manzaralar,tek başına keyifle yapılmış bir gezi.yüreğine sağlık
Tşk ederim Gezimize kaldığımız yerden devam edeceğiz birazdan.....Tebrikler 100 cc ve 2 zamanlı bi motosikletle o kadar yol helal olsun tam keyifle okuyayım deyip resimler yüzünden hevesim kursağımda kalsada
Biraz Mola
Yola Devam.
Safranbolu Kaymakamlar Evi ve içerisinden bir iki kare.
Safranbolu Eski çarşı
Safranbolu İncekaya su kemeri
Safranbolu Bulak Mencilis Mağarası
Eski çarşı,Su kemeri derken akşam olmadan Sinop Boyabata Varmalıydım.
Akşam 22:00 Sularında Boyabattaydım Gece dinlendikten sonra
Köyüme gittim
Kirazı dalında yemek
Gece Boyabbat Kaldıktan Sonra Sabah Ayancık Akgöl ve İnaltı Mağarasına gitmek üzere yola çıktım.
Km 8700 ü bulmuştu
Ayancık Akgöl
Ayancık İnaltı Mağarası
Pirinç Tarlaları
Ertesi Gün Hedefimde Sinop Var
Erfelek Tatlıca Şelalerine Uğramak Olmaz
Erfelek Dönüş Yolu
Durağana Uğramadan Olmaz
Durağana Yüksekten Bakış
Ertesi gün Hedefim Ankara,Çok Sevdiğim Bir Arkadaşımın Yemin Törenine Katılmak Üzere Yola Çıkıyorum.
Km 9000 i Devirmişim Haberim yok
Ilgaz Dağınıda Sağ Salim Geçip Çankırıya Geldim.
Çankırıda Biraz Mola Verdikten Sonra Yola Devam.
Ufuktepeden Ankara
Arkadaşımın yemin töreninden sonra ATA yı ziyaret ettim
Ertesi Sabah İst Dönmek Üzere Yola Çıktım.
Bolu Dağı
The End
İst/İzmit arası otobanı kullandım diğer zamanlar hep D100 Yani E5 Tercih ettim.
15 Haziranda çıktım yola 25 haziranda Sağ salim tamamladım.Tecrübemi arttıran ve bir çok kişiyle tanışmamı sağladı bu gezi yıllık izinimi bu şekilde değerlendirmiş oldum Darısı Sizlerin başına Motosiklet Tutkunları.
Güzel gezi olmuş ayağına sağlık...
Istenirse bisiklet ile bile gezilir yeter ki istek olsun.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
işte şimdi oldu çok teşekkürler paylaşım için vibrasyon sorunu varmıydı yollarda titreşimden rahatsız oldunmu hiç
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
GorkeM
Moderatör
Tşk ederim,Kesinlikle istekli ve azimli olmak yeterli.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
Moderatörün eline sağlık. Motosikletim konforlu fakat 2 zamanlı olduğu için çabuk ısınıyordu,Fazla yormakta istemediğim için her 50 km bir dinlendirdim,Çok şükür titreşim sorunu yaşamadım.işte şimdi oldu çok teşekkürler paylaşım için vibrasyon sorunu varmıydı yollarda titreşimden rahatsız oldunmu hiç
süper bir gezi olmuş gezinizi kaç günde tamamladınız yazının bır kısmını dun gerı kalanınıda bugun resımler duzenlendıkden sonra okudum eger gezıyı kac gunde tamamladıgınız hakkından bır seyı kacırdıysam affola
Tşk ederim 15 Haziranda çıktım yola 25 haziranda Sağ salim tamamladım.
Tebrikler, çok güzel bir gezi ve macera olmuş.
Ayrıca fotoğralarla bu kadar uğraşıp bizimle paylaştığın için de teşekkürler
Yedigöller tabelasının olduğu fotoğrafın bilgilerine baktığımda 17.06.2011'de çekildiği gözüküyor. Yani Cuma günü.
O tarihte ben de yedigöllerdeydim. 4 gün kamplı kalmıştım, Yedigöllerdeki tek motosiklet benimkiydi Gelseydin mutlaka karşılaşırdık.
Yedigöllerde gündüz vakti günübirlik gelen piknikçiler oluyordu ama gece kamp çadırında kalan koca ormanda sadece 2 kişiydik.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
O gün orada olabilseydim keşke ama Kısmet değilmiş.Dönüştede yağmura yakalandım yedigöllerede yağdımı yağmur.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
tek kelime ile muhteşem bi gezi olmuş yürekten kutlarım seni
eee bekar olmanın faydaları (hanımdan izin alma olasılıgı düşük oldugu için bekar kabul ediyorum seni) biz bırak geziyi ist da turlayamıyoruz tekrar tebrikler..
GÜN OLUR devran döner..
Bravo arkadaşım gerçekten tebrik ederim. buna benzer bi gezide ben planlıyorum eğer bi sıkıntı çıkmazsa 20 - 21 temmuz gibi bir tarihte yolaçıkma planlarım var resimlerin içimdeki gezi isteğini kıpraştırdı. ben istanbul akçakoca, amasya, sivas, kayseri, nevşehir, ankara, istanbul düşünüyorum Kısmet
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Fotolar normal görünüyor bende...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Tebrikler......Yıldızlı pekiyi.... Emeğine sağlık.
Gezin ve fotoğrafların çok güzel.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Tşk ederim,Bekarlık Sultanlıksuatsm
Tşk ederim,Hayırlı yolculuklar Allah yolunu açık etsin,İnş güzel bir gezi olur.Onur Y.
Dün gece normal değildi,Konuya Moderatör GorkeM el attı sorun çözüldü.yürekçe
Tşk Ederim Hocam,Seneye takdire layık olmaya çalışacammotoseyyah
Tebrik ediyorum hem cesaret'ten hem de bunca yolu çıkartmadaki başarıdan ötürü fakat aklıma ister istemez 'zorun neydi' yorumu gelmiyor değil. 100cc motosiklet, tek kişi, bunca yol
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
Valla bravo! Çok imrendim.
Motor üstünde olduktan sonra cc fark etmiyor. Alınan keyif aynı.
Ağır metal insanı...
Tşk ederim,Yıllık izine çıkacaktım,100cc motosiklet,tek kişi ve onca yol neden olmasın dedim,Çok şükür başardım.tgfatih
Tşk ederim,Aynen cc farketmiyor azimli ve istekli olmak yeterli.emrello
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)