En güzel manzaraya sahip yerleri tek başına gezmektense kuru bir ovada yanında en az bir kişiyle dolaşmayı tercih ederim. O yüzden siz siz olun yolculuğa muhakkak bir arkadaşla çıkın.
En güzel manzaraya sahip yerleri tek başına gezmektense kuru bir ovada yanında en az bir kişiyle dolaşmayı tercih ederim. O yüzden siz siz olun yolculuğa muhakkak bir arkadaşla çıkın.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
ulen fatih ulen fatih hemen oradada motoru gurcalamışın....... ama bu geziyi bende isterim çok şahane bi gezi olmuş. gezi dediğin en kısa yolu böle olmalı işte bunu bi yaşatmadınız bana
küçük cc motorlara da, onlarla yapılan gezilere de bayılıyorum. güzel olmuş teşekkürler.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Canı gezmek isteyenlerle yolumuz bir yerlerde kesişir.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
Hakan Hocam geziyi tekrar okudum , gerçekten çok güzel bir gezi olmuş Kışın gezilere tekrar tekrar bakıyoruz işte İşleri ayarlayabilirsem yazın bi gezi fena olmaz haa , Fatih sen ve ben
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
çok güzel olmuş, daha önce okumuştum tekrar tazeledim bilgileri...oralara kadar gitmişken çanakkale, bozcaada ve asos yapsaydınız tadından yenmezdi ama rotanız bu haliyle bile yeterince uzun...insan kısıtlardan dolayı bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kalıyor...
Helal size
Benzer bir geziyi biz de iki kişi, tek motor (Honda CRF 250 L ile) yaptık (toplam 1056 km.). Buraya yeni bir konu başlığı altında yazacaktım ancak fotoğraf ekleyemedim. Fotoğrafsız anlamlı olmayacağını düşünerek buraya yazmaya karar verdim. Göz atmak isteyenler: http://motosikletgezileri.blogspot.com
ne çektin be fatih
bizim geziyi görünce içim depreşti yine celal abi bu arada gerçekten bende yapmak isterim sizlerle tekrar bir gezi şöyle üçümüzün gittiği güzel bir gezi süper olur
teşekkür ederim baya oldu yapalı ama o günleri unutamam hatırası bile var
metehan abi maşallah iyi geziyorsun
teşekkür ederim sizinde çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
sağolun
ne çektin derken kazadan dolayı mı
Muhtesem gezi, tebrikler. Arkadasa gecmis olsun.
çok güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık
fatih sana da geçmiş olsun yazın görüştüğümüzde hiç bahsetmediydin kazadan neyse geçmiş olsun cana gelmesin
Hayatimda okudugum enguzel ve bana motosiklet sewgisiniasilayan gezi yazisidir . Hakan hoxam ve fafib abime selam olsun
Hakan hocam ve Fatih abim emeginize sağlık tekrar tekrar
Sezon açılıyor hayatınızda okuyacaginiz en güzel iki yazıdan biridir .
Bir diğeri ise ışık doğudan yükselir 4100 km yazısıdır . Motosiklet tutkunu olacaksınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)