matematik öğretmeni...meslektaşız sanırım...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
Dur be dostum acele etme! Karadeniz Gezisi aşağı yukarı 5-6 bin km lik bir gezi olacak ve bugün gidiyorum desen hazırlıklarının tamamlanması ve şartların oluşturulması bir yılı alır. Çocuk oyuncağı mı zannettin sen bu işleri... Ama sana tavsiyem o güne dek toto antrenmanları yap Çünkü beş bin km hiçbir şey yapmadan arkada oturmak için adamda iyi bir toto olması gerek [/QUOTE]
abi foto konusunda iyiyim . az cok tecrüben var yani . ewet bencede biraz toto gerektiren bi durum ama bol bol fotoyla ugrasırım .
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
abi foto konusunda iyiyim . az cok tecrüben var yani . ewet bencede biraz toto gerektiren bi durum ama bol bol fotoyla ugrasırım . [/QUOTE]
Bak işte durmadan fotoğraf çeken bir artçıya her zaman ihtiyaç duymuşumdur. Çünkü motosikletle gezmenin en zor yanı sürmeyi bırakıp aman şu manzarayı da atlamayayım deyip fotoğraf çekmek.
Bak işte durmadan fotoğraf çeken bir artçıya her zaman ihtiyaç duymuşumdur. Çünkü motosikletle gezmenin en zor yanı sürmeyi bırakıp aman şu manzarayı da atlamayayım deyip fotoğraf çekmek.[/QUOTE]
foto cekerim abi .yeterki gerekli zaman ve ortam olsun . manzara resimleri güzel oluyor. özellikle dagın tepesinden güneş batarken ve dogarken cekilen fotolar herşeyden güzel.
Fatih bu konuda bir kitap yazabilirsin. "İleri uçuş teknikleri" isminde mesela
Kitaba fotoğraf koymayı unutma Fatih
hocam özel mesajlarına hiç bakmıyor musun?
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
gezini devamıda süper olmuş hocam fatih pişman olmuştur dedim fotoları görünce ama zaten kendide pişmanım demiş.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
hocam biz az önce fatih ustayla konustukda bu kitap işi tutar gibi geliyor bize
geniş kapsamlı bi kitap olabilir
*ileri ucuş teknikleri
*ilk motosiklet sahibi olanların dikkat etmesi geren hususlar
*kask ve diger korumaların önemi
*motosikletin bakamlarının düzenli yapılmasının önemi
*yakık tasarrufu icin uymanız ve uygulamanız gerek maddeler
*uzun yola cıkacak arkadaşların dikkat etmeleri gereken hususlar (şukadar saat sürüp bukadar dinlen bu gerekir bu olur vs. gibi)
ve en önemlisi * uzun yolda tarlaya ucmadan fotograf cekmenin 10 temek kuralı
gibi bi kitap yazmayı düşünüyor ve bu konuda Edebiyat ögretmeni hakan KİRCİL den yardım istiyoruz .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)