hakan abi süpersiniz ya fatih kardeşim farketmezzz... :D abi aranızda olmayı isterdim . hemde cok . süper bi gezi süper bir ortam süper bir eglence . dewamı ne zamn gelir abi :D yarın ? :D
hakan abi süpersiniz ya fatih kardeşim farketmezzz... :D abi aranızda olmayı isterdim . hemde cok . süper bi gezi süper bir ortam süper bir eglence . dewamı ne zamn gelir abi :D yarın ? :D
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
hakan hocam çok güzel bir anlatım daha yapmıssın eline sağlık
güzel gezi olmuş gerçekten çok kıskandım bigün bende gezicem ama ne zaman olur bilmem karım ne zaman derse ozaman şişti valla her yerim allahım ne olur dualarımı kabul et ::
CANIM KIZIM HERŞEYİM
resimlere bakarken oraya gitmiş kadar oldum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Eyvallah arkadaşlar, beğendiğinize sevindim.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
abi sen önceden bi gezi daha yapmıştın kanuni windys li bir abimiz vardı dorumudur acaba..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Evet doğrudur kardeşim ... Kastettiğin gezi şu aşağıdaki linkte bak bakalım doğru mu?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-1220-km.html
Bu arada gezinin son bölümünü birkaç güne yayınlarım çünkü ikiyüzü aşkın foto var . Bunları biraz eleyip düzene sokmam lazım.
Hakan Hocam gerçekten çok güzel bir gezi olmuş, anlatımda harika , yüreğinize sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
hakan abi geri dönüşün cogunu tek başına yapmışsın . nerde cektin 200 fotoyu helal valla
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
Fooğraf makinesi boynuma asılıydı. Hareket halinde iken makineyi hedefe tut, düğmeye bas , fotoğrafı çek, makineyi bırak. Teknik bu... Ama dedim ya bunu abartırsan Fatih gibi tarlaya uçarsın.
Çok süper bi gezi olmuş arkadaşlık ortam çok güzel maceracı v.s gibi tv proglamları tadında hatta onlardan daha çok haz duyarak okuyorum emeğinize sağlık paylaşım içinse sonsuz teşekkürler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hay massallah gezıye cıkan cıkana :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)