Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
güzel gezi, sizi gördükçe imreniyorum.
35lik kara efe hemen gozume carpti ) guzel gezi ellerinize saglik .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Ooohhhh,abilerimin keyfine bak,allah içinize sindirsin,inşallah bidahakini beraber yaparız.
FUSUR-35
Bu arada Motokurt abi
ilk bakıma ne kadar verdiniz acaba
Bende yükselişten yaptıracağım için merak ettim
şimdilik bir problem yarattımı
sırada 5. var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
ohh abi gezin valla en iyisini yapıyosunuz
Motor kullananlar hep genç kalır hem bedeni hem ruhu
1-2-3-4 serileri gayet hoşuma gitti resimleri büyük bir zevkle tekrar tekrar izledim ..
Bende 2012 Mayıs'ta ehliyeti alıyorum. Forumda şuan kararsız kaldığım bir konu vardı.. Scooter mı SS mi diye.. ''SS'' --> Motokurt abi sayesinde seçmiş bulunmaktayım..
Kesinlikle CBR250R diyorum ve çanta takmayı düşünüyordum, yakışmış.. takacağım =)
güzel bir gezi olmuş abi elinize sağlık
artık kıskanmaya başladım sizi bende yurtdışı turuna çıktığım zaman imrendireceğim sizi tabi o tur bu yaz da olabilir 10 yıl sonrada
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
harika. güzel ülkemin güzel insanları yemesini içmesini gezmesini bilir.
bu efe mut'lu
Haklısın vabiscciler
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Benzin harbiden 5 liraya ulaştı aslında şu gezi olayını biraz sınır şehirlerine doğrumu yapsak kilis hatay taraflarına falan hem 3tl ye benzinde buluruz oralarda
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
:( benim hatun tek basıma, motorumda iki kişiyle geziye cıkmama izin vermiyor.. motoru degistircem sanırım.. bu ne yaman çelişki böyle bilemedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)