DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Adana mt bana göre uzun bir ara vermişti.Böyle boşlamayın bizi,başka mt'lerde pek iş yok.Sizde olmayınca meydan boş kalıyor.
süper olmuş 10 numara,kısmet değilmiş ne yapalım bir başka sefere inşallah,allah tekerinizw zeval vermesin,hayvanat bahçesinin resimlerini çook merak ediyorum gürselden dolayıyaramazlık yapmıştır durmaz çünkü
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
gerçekten güzel bir gezi oldu.ve bizleri ağırlayıp miafir eden ali aydemir arkadaşımıza, ibrahim hocamıza,ve eşine, ve diğer tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.
evet sevgili arkadaşlarım hayvanat bahçesini gezdik. çok güzeldi. fakat sandığınız gibi olmadı. gerçekten orada rahat durmak zorundasın, çünkü aslanlar kaplanlar bizim bildiğimiz kedilere benzemezler insanı bir lokmalık ederler vallahi.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
yüreginize saglık süper bir buluşma olmuş keşke diyor ya insan bazan işte bende keşke dedim şimdik yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Her zaman derim,Motosiklet,üzerindekiyle değerlidir.Ama bu sefer Motosikletliden daha çok,sanki yıllardır hasretle yanan dostları ağırlarmışcasına,sıcak ve muhabbet dolu bir ortamda ;Harikadan da öte güzel insanlarla nasıl geçtiğini bile anlayamadığım bir gün yaşadık.Kısacası tadı damağımızda kaldı.Samimiyet ve sevgi muhabbeti, adeta günün manâ ve önemini perçinliyordu.katılan herkese tek tek teşekkürler ediyorum.Bizi onurlandırdınız,şeref verdiniz.Yürekler dolusu selamlar ve şükranlarımı sunuyorum.İnşaallah tekrar tekrar görüşeceğiz.Hepinizi çok seviyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------
Bu arada; Karargahta siyah bir küçük bel çantası buldum.İçi boş ))) Daha önce hiç görmediğime göre,
bu günden kalma bence.Kayıp olan varsa haberi olsun.Bendedir.Emin ellerde.
Siz dostlarla beraber olmak güzeldi özlemiştik bir birimizi tekrar bekleriz ..
Çok güzel bir gündü güldük eglendık zaten şu cbf 150 olayı anlatmakla bitmez
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Güzel bir gezi oldu emeği geçen herkeşe teşekürler
İyi bir gezi olmuş ve ortamınızda güzelmiş bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)