İŞTE.... Kozan gezimiz..yaa
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Resimler bayağı iyi çıkmış kanka be. Ah MoToR sen gelmedin ya, kaçırdın ya bunları oh olsun.
-
leeeeeeeeeeeeeeeeeyn gırarım bacaklarınızı,ulem birdaha bensiz bir yere gidenin havasını hatta gadasını alırım.Mangalda ne güzel duruyor öleee ciğerler,yürekler offfffff şılapırt,siz bittiniz oglum haftaya ben size sorarım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
sen canını sıkma abii ben senin yerinede ciger yedim
ahahahaha resimleride süper yani
fuut nasıl ben sana dedim güzel resim çekerimdiye ama
neysee
-
-
Selamlar
Güzel gezi oldu. Yeni arkadaşlarla da tanıştık. MoToR abimiz bazı sebeplerden bu hafta aramızda yoktu. Yokluğunu hisettik ama bu hafta sonu inşallah aramızda. Vasox'un hatırlayamadığı arkadaş nightwatcher nickli arkadaşımız. Asya scooter ile geldi. bir ara baktım rampada Fazer ile kapışıyor. Dedim noluyoor. Herkesde görmüş fazer ile kapıştığını. Neyse durduk hayırdır dedik. Anlattı. Mesele o zaman anlaşıldı. Scooter ile rampada kaptırmazsa hızını koruyamadığını ve gerilere düştüğünü söyledi. Böylece Fazer'a kafa tutmadığı zorunluluk sebebiyle gazladığı anlaşıldı
Daha nice gezilerde buluşmak üzere. Tüm arkadaşlara saygılar.
Görüşmek üzere.
Makine
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Harikasiniz dostlar , Afiyet olsun ne diyim . Motorculuk ruhunu yuceltmeye devam
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
ya abiler teşekkür ederim bu gezi için. ben makinamdan emindim. canawar sağolsun yakıta gelen pislik hariç sorun çıkarmadı. hele dönüş yolunda hiç teklemedi. bu kadar nezih bir ekip zor bulunur. şunu da söylemeliyim ki ben doymadım pirzolayaaaaaaaaaaaaa.........
neyse 1 ay içinde yeni makina alacam. artık küçük motorlu çocuk olmayacam.
live to ride, ride to live
-
-
sizleri gercekten tebrik ederim.çok güzel bir organizasyon ve gezi gibi görünüyor.umarım bende birdahaki sefere size eşlik edebilirim
-
ooohh yine gitmissiniz geziye. yazı bekleyin motorumu alınca pesinize takılacam. bir arada clube gelecem artık.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
-
Çok güzel arkadaşlar resimler herşeyi anlatıyor zaten allah içinize sindirsin güzel gezmiş ve vakit geçirmişsiniz... Devamı gelir umarım
-
Ben Pazar sabahı gezi oLacagını biLsem hiç 12 de kaLkarmıydım o güneşLi pazar günü :( ArkadaşLar ne güseL egLenmişLer kıskandım gerçekten... En kısa zamanda bende geLecem inşaLLah...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
hakketen güzel eylenmişiniz yerler muhteşem inşallah bir gün gelir oraları ve sizleri tanıma fırsatım olur.arkadaşlıklarınızın ve gezilerin devamını dilerim.
-
arkadaşlar bü geziler bani bihoş ediyo kıskanıyorum sizi yavvvv. biz burda sibirya muhabbetindeiken helalolsun sizeya benim içindegezin bolbol arkadaşlar.
-
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
abi büyük makina gelioooooooooooooooooooo
night geliooooooooooooooooooooo
live to ride, ride to live
-
ooooo nihayet izmiren sonra bi grup daha çıktı resimler herşeyin anlatıo saten umarım devamıda gelir
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
karakız, inşallah. Temennimiz budur.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler