Bir grup çıktı ama ne çıkış bir gezi oluyor kapıda 25 motorsiklet.
Yazılarıyla bize eşlik eden arkadaşlara teşekkür ederiz.
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar 1 özgeçmiş, 12 foto, sağlık raporu ve ikametgah ilmuhaberiyle club binasına gelsinler
Bir grup çıktı ama ne çıkış bir gezi oluyor kapıda 25 motorsiklet.
Yazılarıyla bize eşlik eden arkadaşlara teşekkür ederiz.
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar 1 özgeçmiş, 12 foto, sağlık raporu ve ikametgah ilmuhaberiyle club binasına gelsinler
ayrıca benim scooterla da bir rampada test yapmalıyız. bakalım bana yetişecek mi?? fazer bu hafta onay aldı. dierleri de teste tutlacak ona göre.
live to ride, ride to live
Ohh yarasın ..İi gezmişiniz gene
0 Rh (+)
06 - 09
Kozan ha ahhhh ahhhh adana ciğer ha valla onu bunu bilmem ben her sene geliyom seneye yanınızdayım ciğerrrrrrrrrrr hemde dürüm arsı ....... Yusuf abi geliyom ha ona göre
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Fazla abartma istersen duyanda büyük bişi yaptın zannedecek sen bide 1600 lük motorla kapışta görelim.nightwatcher adlı üyeden alıntı
BBRR abi geliyorum diye uyarı vermene gerek yok sen direk çık gel ciğer işi kolay
Bütün modern sıradanlar yataklarında derin uykudayken biz yollardaydık . Onlar bizi anlamasa da fark etmez , bu bizim yaşam biçimimiz . Giderken güneş, dönüşte yıldızlar eşlik etti bize . Geziler bir kuyruklu yıldızı izlemek gibi , bir kez kaçırdınız mı 300 yıl beklersiniz . Gezilere katılımı artıralım arkadaşlar .
hey ben geldım fazer guselı mustafa gezı guseldı hepınızle tanıstıgıma memnun oldum
bu arada benm makıne dhaa yenı ıstersenz haftaya bı daha benm fazerla rampa cıkın
:D
sen gel dostumBBRR adlı üyeden alıntı
sen yeterki gel
ciger dediğin neki
dostumuz buaralara kadar gelecek bizim için biz ona bi dürüm yedirmeden geri yollıcaz haaa yakışırmı bu bize
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
valla gelecem dürüm işin şakasıda seneye sezon sonu ordayım valla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yusuf abı sana fıkra anlatıyım mı bak ıyı dınle 7 numaralı fıkra abı nasl anlattm ıyımıydı
hehe sen iyi anlatmıyon befazer600 adlı üyeden alıntı
bbrr dostum bekleriz
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
haaaaaa ya mustafa sen bi alemsin yaaa
peki bu nasıl mustafaaaaa...9 ... sence
yusuf abiii
uykum geldi ben gider yatar
bu saate uykusu gelince insanın ne 7 ne 9 nede 19 hiç ii gelmiyor valla byeeee
bu arada sana tekrar hoşgeldin demeyi unuttum
fazer600 seni aramızda görmek güzel
Hoşgeldin
Hoşgeldin fazer600 mustafa. Avukat çok sanatsal, duygusal bir yazı yazmış fena oldum yaw Neyse adam haklı kardeşim katılımı arttıralım. Hayret bişe
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
fazer hoşgeldin. ben ASYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA daha sık görüşmek ümidiyle
arkadaşlar şaka bir yana gezi boyunca beni kollayan arkadaşlara kozan girişinde yakıtım da problem çıktığında sabırla beni bekleyen fuut ve ferhat abiye, güzel fıkralarından dolayı yusuf abiye, grupla tanıştıran hasan abiye, kamerasıyle eşlik eden zeytuna, ve darbükatör fuat a teşekkür ederim.
live to ride, ride to live
selam arkadaşlar ben yeni üyeniz onur ve bir motosiklet manyağıyım tıpkı sizler gibi en kısa zamanda bende sizlerin arasında olmayı umuyorum abi yeni land curus'umla ozan geziniz çok güzel olmuş benimde bildiğim çok güzel yerler var sizleri muhakkak götürecem oralara tabi önce adanaya gelmem lazım geldiğim zaman görüşmek üzere bayyyyyyyyyyyyy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)