Benim motor o kadar hızlı geçmişki resmini çekememişler
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
fotoğraf için teşekkürler Sayın Admin
güzel geziydi, yolda çok fazla bulunamamış olsak da muhabbeti yeter, ilk defa 30 motorlu bir grupta motosiklet bindim, normal sürüşlerimle kıyaslanamayacak kadar keyifliydi benim için. yalnız tam motosikleti büyütmeyi düşünürken grup içinde agresif sürüş meyili sergilemem ve sabah yaşadığım ufak çaplı kaza dolayısıyla çıkaracağım güzel dersler edindim. Herkese teşekkürler.
Bu arada, gezi bir yana muhabbetini yapmak da ayrı bir tat ;)
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
Uploaded with ImageShack.us
ramazan ...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sevgili admin ve de alper-tim devamını bekleriz yüzsüzlük olmazsa !!
Kim Ne Derse Desin Yine Güzel Bir Yuvacık Gezisiydi = )) Biraz Yağmur Çiseledi Ama Kimse Erimedii = )) Alper Abiye Teşekkürlerimi Sunuyorum
[b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]
admin benim fotoğrafımıda paylaşırmısın
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Gelen ve katılan arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler..
Bu sene bu gezi 5.cisi oldu, her sene biraz daha farklı bir şekilde eksiklerimiz ve artılarımız oluyor ve bunlarda 100 -200 kişilk bir grub olunca kaçınılmaz bir durum haline geliyor. Bu gezilerinin her sene olduğu gibi kazasız belasız bitmesi ayrı bir güzel. ( Kıymetimi anlayın ben organizasyonu yapınca İBO haricinde kimse kaybolmuyordu :p )
Şunu belirtmek istiyorum ki ;
Herkez sitede bulduğu samimiyeti orada bulamıyor, sebeb olarakda bir sanalla real farklı oluyor.. bir kaç grublar halinde oturuluyor ve herbiri karşı taraftan selam bekliyor, buda bazen iletişimsizliğe yol açıyor.
Gelen ve katılan tüm arkadaşlara tekrardan çok teşekkürler. Tesis olarak bir kusurumuz olduysa afola..
Alper ilk geziye baş davetli olarak katılmak umuduyla
şu cbr ın önünde ben gidiyordum...
bir önceki fotoğraf yokmu(:
[QUOTE=alper_tim;2364878]Sayın modum Gişelerden sonra petrol ofisine geldiğimizde öncü filan yoktuyoktu.Jesse bi ara görüktü sonra o da kaybolduOraya nasıl gidileceğini bilen biri de olmayınca 50-60- kişiyi orada ee ne taraftan diye suratıma bakınca ihaleyi üstlenmiş olduk.....Sonuç olarak yolu bilen bi arkadaşımın gurubu yönlendirmesi sonucu yolu doğrultabildik.Kazasız belasız gidip geldik.Hatam olduysa tüm arkadaşlarımdan şimdiden özür dilerim.
Drift Religion
mahşerin 5 atlısına tesekkurler:D
ayrıca anıl kardesıme cok tesekkur ederım
MT ailesi olarak kazasız belasız onca motorun gidip gelmesi hakıkaten sevındırıcı....
Bir dahaki geziyi iple çekiyorum
Sapanca,Maşukiye vs olabilir yada ark.ların dediği gibi kıyıköy...
son bir soru VİDEOLAR nerde :D :D
skullhunterın fotolarını heyecanla actım ama gıderken bı fotom bıle yok cok heveslenmıstım ya :(
[QUOTE=Sedat;2365129]Gelen ve katılan arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler..
Bu sene bu gezi 5.cisi oldu, her sene biraz daha farklı bir şekilde eksiklerimiz ve artılarımız oluyor ve bunlarda 100 -200 kişilk bir grub olunca kaçınılmaz bir durum haline geliyor. Bu gezilerinin her sene olduğu gibi kazasız belasız bitmesi ayrı bir güzel. ( Kıymetimi anlayın ben organizasyonu yapınca İBO haricinde kimse kaybolmuyordu :p )
Şunu belirtmek istiyorum ki ;
Herkez sitede bulduğu samimiyeti orada bulamıyor, sebeb olarakda bir sanalla real farklı oluyor.. bir kaç grublar halinde oturuluyor ve herbiri karşı taraftan selam bekliyor, buda bazen iletişimsizliğe yol açıyor.
evet bende bundan şikayetçi olabilirim sanırım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)