5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler
Reklamlar
-
anil89tas adlı üyeden alıntı
park halindeki motorların yaklaşık %10unun plakası bez, bant, stiker ile kapatılmıştı.otoban geçişleri için yapıldığını sonradan öğrendim.BİZE YAKIŞMADI DOSTLAR BU DAVRANIŞ.Ben kasksız olarak katıldım etkinliğe, arabası olan birisi ile giderim diye düşündüm.ama arabalı kimse olmayınca mecburen kasksız artçı oldum.TATAR41 nickli Merter abim gezi bitiminde kendisi ve benim için çok değerli olan kaskını bana hediye etti.Furkan kardeşim yemeğini benimle paylaştı.keşke birinden rica etseydiniz de 3 liralık yoldan kaçak geçmeseydiniz.dışardan gören birisi " ulan o kadar para verip o makineye biniyosun, 3 liranın derdine düşüyosun" demeseydi keşke size...yani bize...biz de karalandık yanınızda
Anıl belki kendi doğrularına göre haklı olabilirsin fakat özellikle böyle güzel topiclerin açıldığı forumlarda, böyle eleştirel tenkit edici şeyler, laf vurmalar olunca sonra ortam kızışıyor bu sölediklerini kaldıran oluyor kaldıramayan oluyor
sana bir abi tavsiyesi (nacizane)
boşver herkes kendi plakasından sorumludur
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
anil89tas adlı üyeden alıntı
park halindeki motorların yaklaşık %10unun plakası bez, bant, stiker ile kapatılmıştı.otoban geçişleri için yapıldığını sonradan öğrendim.BİZE YAKIŞMADI DOSTLAR BU DAVRANIŞ.Ben kasksız olarak katıldım etkinliğe, arabası olan birisi ile giderim diye düşündüm.ama arabalı kimse olmayınca mecburen kasksız artçı oldum.TATAR41 nickli Merter abim gezi bitiminde kendisi ve benim için çok değerli olan kaskını bana hediye etti.Furkan kardeşim yemeğini benimle paylaştı.keşke birinden rica etseydiniz de 3 liralık yoldan kaçak geçmeseydiniz.dışardan gören birisi " ulan o kadar para verip o makineye biniyosun, 3 liranın derdine düşüyosun" demeseydi keşke size...yani bize...biz de karalandık yanınızda
Ayrıca artçı olarak alan "anılyuksel" isimli kardeşime de teşekkür ediyorum huzurunuzda
Kaçak kgs ogs işi cidden çok yanlış...Yalnız temde gazlarken radar için balaklava on numara çözüm dersem de kızmayın...eeee gazımızın da alınması lazım...oda bir nevi gazterapi oluyor...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
satoyama adlı üyeden alıntı
Anıl belki kendi doğrularına göre haklı olabilirsin fakat özellikle böyle güzel topiclerin açıldığı forumlarda, böyle eleştirel tenkit edici şeyler, laf vurmalar olunca sonra ortam kızışıyor bu sölediklerini kaldıran oluyor kaldıramayan oluyor
sana bir abi tavsiyesi (nacizane)
boşver herkes kendi plakasından sorumludur
öyle olmuyor güzel abim o işler.bana iğne batmasın, ben gemimi yürüteyim benden alası yok şeklinde olmamalı bu işler.örneklerini verdim, daha önce hiç tanışmadığım bir abim bana kaskını hediye etti, aynı şekilde beni hiç tanımayan bir arkadaş mesaj atıp beraber gidelim dedi.bir başka kardeşim benimle kahvaltısını paylaştı.aklım almıyor yani olanları
-
Onur Y. adlı üyeden alıntı
ben motorumu almadan önce çoğu bilgiyi MT den alıp ona göre bir fikir sahibi olmuştum. Motoru aldığımda orayı burayı gezmekten MT ye kayıt olmayı unutmuştum. Üye oldum şansıma kaynanam seviyormuş sizin uzun zamandır beklediğiniz geziyi ben 3 veya 4 gün kala öğrendim ve hemen katıldım. bu benim ilk toplu sürüşüm oldu. MT sayesinde çok güzel bir gezi yaptım gittiğimiz yere adeta dibim düştü ben rüyamda bile öyle yerler görmedim. Çok temiz kalpli arkadaşlar edindim teşekkür ederim herkese vede özellikle MT ye.
sevgili arkadaşım bende senin gibi birkaçgün önce haberim olmuştu ve hemen katıldım çok güzeldi..
-
Bir kaç foto da benden
https://www.facebook.com/media/set/?...2&l=4f36cde4ed
makinayı evde unutunca telefonla bu kadar olur bu iş..
-
Plaka örtme konusunda bende aynı fikirdeyim doğru söylüyorsun .Arkadaşım kusura bakma çayı içtik kaçtık ğibi oldu daha sonra opet te bekledik görüşemedik birdaha görüşmek dileğiyle Üsküdarlı arkadaşada ayıp oldu
-
Gezi çok güzel.... Resimlerde....
Ama resim yükleyenler (Başta Admin ) Kimseyi tanımıyoruz... Yeni bir çok üye var...
Resimler pek bir anlam ifade etmeden öylesine bakıyoruz....
İsimleri de yazsanız ....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
DİVERadero adlı üyeden alıntı
sevgili arkadaşım bende senin gibi birkaçgün önce haberim olmuştu ve hemen katıldım çok güzeldi..
Abicim bence bizim için büyük artı oldu MT ye bunca zaman üye olupta aksilikler yüzünden yada yağış korkusundan gelemeyen arkadaşlar içinde büyük bir kayıptı. Böyle geziler umarım sık sık yapılıyordur.
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
Abicim bence bizim için büyük artı oldu MT ye bunca zaman üye olupta aksilikler yüzünden yada yağış korkusundan gelemeyen arkadaşlar içinde büyük bir kayıptı. Böyle geziler umarım sık sık yapılıyordur.
Yapılacaktır mutlaka değilmi!!!!!!!!!!!!!
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
geziyi düzenleyen emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim herşey çok güzeldi birdaha görüşmek dileğiyle bütün arkadaşlara teşekkür ederim tekeriniz düz bassın
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Yapılacaktır mutlaka değilmi!!!!!!!!!!!!!
yazında iyi bir yere dniz patlatırlar inşallah :D
Az çene, çok sürüş
-
yazında iyi bir yere dniz patlatırlar inşallah :D
Kıyıköye gelin bu sefer. Geçen seneki gibi kamplı çadırlı
Kıyıköy geziside artık geleneksel olsun
-
kırmızı farlı cbr 125 in resim i yokmu
-
nadrov adlı üyeden alıntı
Plaka örtme konusunda bende aynı fikirdeyim doğru söylüyorsun .Arkadaşım kusura bakma çayı içtik kaçtık ğibi oldu daha sonra opet te bekledik görüşemedik birdaha görüşmek dileğiyle Üsküdarlı arkadaşada ayıp oldu
Ne demek, bak keyfine mubarek.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Admin
-
Erhan ; Kim kimdir aga?...... Hiç tanıdık sima ya denk gelmedim.... Sanki jesse yi tanıdım..GTS deki o ise eğer....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Admin
ahos adlı üyeden alıntı
kırmızı farlı cbr 125 in resim i yokmu
-
Az çene, çok sürüş
-
-
Uploaded with ImageShack.us
kendi resmimi atayım bari....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)