bunlarda benden
Uploaded with ImageShack.us
soldan sağa ben sevde ilkay
ben
şimdilik bu kadar.
bunlarda benden
soldan sağa ben sevde ilkay
ben
şimdilik bu kadar.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
benim o guzel cbr 250 r min fotografini, videosu gormeden 1 satir bile yazmicam artik.
katılım az gibi geldi 80 90 tane isim vardı listede
İkarus
çok güzel bir gündü.... herkese teşşekür ederiz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
[QUOTE=furkanmg;2364811]aslında izmit kandıra çıkışından çıkmamız gerekiyordu ss ci çok bilmiş kardeşimiz yasin kelleci bey beni yavaşlatıp önümü keserek izmit batı çıkışına sürmemi işaret ederken beni geçen bi kaç arkadaşla beraber kendimizi izmit batı çıkışında bulduk
gişeleri geçtikten sora beklemeye başladık uzun bi süre kimse gelmeyince gurubun geri kalanı kandıraya gitti sandık ve ilerdeki köprüden geri tem e girmek için döndük ve o ara diğer gurubun bizim beklediğimiz yere geldğini gördük
jesse arkadaşımı aradım oda gurubun bi kısmını yanımıza getirdi bu seferde yasin bey kayboldu
yasin kelleci arkadaşıma adresi tarif etmeme rağmen kendisi ve gurubu ne yaptı bilemiyorum kendisini yuvacıkda buldum
olaylar biraz karışsada hepimiz aynı yerde kaynaştık bence
bu arada hakan abimize yapmış olduğunuz yardım için çok teşşekkürler
allah yardımlarınız kabul etsin çok sağolun motorcu kardeşliğini bir kez daha gösterdik
normal şartlarda hızımız 80-100 km olması gerekirdi ama arka gurubun ben 70km ile bile giderken hep kopması sonucu yavaşlatılmam neticesinde böyle bir sonuç çıktı kusurumuza bakmayın
en önemlisi kazasız belasız bir gezi yaptık bence buda çok önemli
herkesin yüreğine sağlık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yav biri video koysun(:
Konuyu Toplam 52 Üye okuyor. (33 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) Felon, arslanfb, fusuy364, ahmet93, uniqe, -unnamed-, deli mavili, Rocknrolla, TEKTEKER_RAMÇO, siyahatmaca, agafendi, cbr 125'm, alper_tim, ugurapay, Hot_Road, RobinsonCrusoe, BIYIKLI, DİVERadero, babaçi, unalkon, speedy2, Camuka, syclla, cbr1100 xx, satoyama, anil89tas, furkanmg, kopan çocuk, muratdiksöz, Starsailor, motorsikletprensi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)