katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler
resimleri yorumları buraya yapabilirsiniz
dönüş yolunda sanırım herkesten sonra yola çıktık ve hafif bi yağmur yağdı çok şükür kaza bela yaşamadan bitirdik
katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler
resimleri yorumları buraya yapabilirsiniz
dönüş yolunda sanırım herkesten sonra yola çıktık ve hafif bi yağmur yağdı çok şükür kaza bela yaşamadan bitirdik
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
videolar bekleniyo)
herşey süperdi tesekkurler...
fakat tek bir sorun gözüme carptı 40 cıvarı motoru ara sokaga sokmak pek hoş olmadı...
mevzu şu sanırım öndeki grup batı gişelerden sonra gitmiş...
geride kalan 40 civarı motor ara sokağa girdi adres soruldu...
grup başının bu hataya düşmemesi gerekirdi...
neyseki Allahtan kocaelınde okumam nedenıyle cevreyı bılıyorumda durumu toparladım yoksa ara sokaklarda onca motor rezıl olucaktık....Ama bi yandan iyi oldu ömrümde ilk defa onca motora liderlik yaptım 15 km civarıda olsa iyi bir tecrube oldu benim için :D
Herşey için tesekkurler...
Uploaded with ImageShack.us
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Vay vay vay fotoğraflar bilgisayara yüklenip profil resmi bile yapılmış. Biz daha eve yeni geldik
Gezi gerçekten güzeldi. Yalnız Yuvacık'a giderken ortalama hızımız çok düşüktü. Otobanda resmen 60 ortalama ile gittik.
Bu arada tesislere inerken o taşlı yoldan ben çok keyif aldım. Motorda ufak olunca çıkarken oynaya zıplaya çıktım
madem biliyordun neden sormamıza engel olmadınki
biz orada yuvacığa değil,tekrar otobana çıkıp batı gişelerinden çıkan gruba dahil olmak istedik ama sorduğumuz kişi direk yuvacık yolunu gösterince geri döndük.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Uploaded with ImageShack.us
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
grup sürüşü beklediğim gibi değildi açıkçası. ben sürekli fermuar düzeninde gitmeye çalıştıkça yanımda sürekli birileri bitti.
ama yer ve mekan olaraktan puanım 10 üzerinden 10 dur
[QUOTE=babaçi;2364792]madem biliyordun neden sormamıza engel olmadınki
biz orada yuvacığa değil,tekrar otobana çıkıp batı gişelerinden çıkan gruba dahil olmak istedik ama sorduğumuz kişi direk yuvacık yolunu gösterince geri döndük.
şöyleki...
tam dondukten sonra dang etti dedim bunlar nereye gıdıyo sonra olaya mudahil oldum :D
zaten batı gişelerinden cıktık
tekrar neden otobana donucektıkkı??
ayrıca forumda doğudan çıkılcağı soylenıyodu kandıra gişelerinden batıdan neden gırdık orasıda ayrı bı merak konusu sahsım tarafından
Tünay abi aklından kaska karşı kötü düşünceler geçmediğine eminim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
http://www.facebook.com/media/set/?s...9479.707783749
cektıgım fotolar...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Tek kelime ile Motorsikletten bu gün ayrı bir keyif aldım buda sizlerin sayesinde M.T ailesine sonsuz teşekkürler.
Altınelbiseli dayı barkın abide katılmış sanırım geziye ah orda olmak vardı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Tabiki bu geziyi düzenleyenlerin kulakları uzun zaman çınlayacaktır,bunu iyi manada söylüyorum.Herşey için teşekkürler,
Tümay kardeş bp den sonra herşey hayal oldu.Tamamen benim hatam la şöyleki biz harekete hazırlanırken siyah atmacanın önden yol aldığını sanıp arkasından hızlandım ve neden sonra anladımki siz geride kalmışsınız yavaşladım ancak opet gelmiştik bile biraz oyalandık orada ancak siz uğramadınız herhalde opet'e görüşemedik özür olsun bidahaki çaylar benden..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)