5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler
Reklamlar
-
01 Haziran 2011, 21:35
beni nie çaarmadınız...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
01 Haziran 2011, 21:49
Kelleci adlı üyeden alıntı
ülem keşke sizi tır parkında bırakaydım
Evet tır parkı oyun oynadık orada
carpe diem adlı üyeden alıntı
tır parkı deme bana tır parkı deme banaaaaa,sayende olmayan böbrek taşımızı düşüttürdün bize
anladım yanlış yer olduğunu ama ahhhh iş işten geçmişti,dönülmez yola girmiştik bi kere
Olmayan böbrek taşını düşürdük benim kız arkadaşım arkada artık titreye titreye omuzlarıma kadar çıktı yani kızcağız hepsi kelleci yüzünden imza toplayıp banlatalım
[b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]
-
01 Haziran 2011, 22:30
arkadaşlar yuvacıkta neden toplu bir konuşma yapılmadı ve foto çekilmedi ??? aslında ben yapacaktım ama benden yaşlılar vardı diye ses etmedim....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
01 Haziran 2011, 23:00
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yuvacıkta neden toplu bir konuşma yapılmadı ve foto çekilmedi ??? aslında ben yapacaktım ama benden yaşlılar vardı diye ses etmedim....
Valla Tünal abi benim ilk toplu gezimdi ama öncekilerin resimlerinde toplu fotoğraf gördüm hatta doğa yürüyüşüde yapmışlar sanırım. bizim gezide çok güzeldi ama bi toplu resim ve hep birlikte bir doğa gezisigüzel olurdu kanaatimce. umarım 6.sında bu dediklerimide yaparız. tabi başta sağlık...
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
01 Haziran 2011, 23:07
Onur Y. adlı üyeden alıntı
Valla Tünal abi benim ilk toplu gezimdi ama öncekilerin resimlerinde toplu fotoğraf gördüm hatta doğa yürüyüşüde yapmışlar sanırım. bizim gezide çok güzeldi ama bi toplu resim ve hep birlikte bir doğa gezisigüzel olurdu kanaatimce. umarım 6.sında bu dediklerimide yaparız. tabi başta sağlık...
İnşallah yakışıklı gsm kayıt ettim cumartesileri seni ararım uygun olursak arkadaşlarda var turlarız...
-
01 Haziran 2011, 23:08
mt yle ilk gezimdi bulusma yerını bulamayıp kaybolsamda cok zevkliydi bence çadırlarla gidip bigün kalmak lazım
-
01 Haziran 2011, 23:19
Az çene, çok sürüş
-
01 Haziran 2011, 23:40
-
01 Haziran 2011, 23:46
önemli olan muhabbetimiz zaten abi. bu arada ara sıra illa gaz açacaksın sonuçta 1100 xx
mesajını bekliyorum abi haberleşiriz
Az çene, çok sürüş
-
02 Haziran 2011, 03:22
Super Moderator
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
bu yorumum yuvacık gezisinden ziyade sevgili modarötörler ve admin için yazıyorum,
burada bulunan üye arkadaşların nikleriyle alakalı , aslında niklerle değilde gerçek isimlerle profil ismimizi düzenlemiş olsak sizcede daha yerinde bir şey olmazmı ?
sevgili yöneticiler bu sorum önce sizlere , beni bu konuda aydınlatın lütfen
neden nic yada takma isim kullanıyoruz ???????
sevgili yöneticiler sizlerinde bunun neden böyle olması gerektiği konusundaki açıklamayı da bana yapmanızı bekliyor hepinizi gıdığınızdan öpüyorum , mt yi seviyorum ..
esen kalın....
not: anlatmaya çalşıtığım olayı ilk ben yapacağım imdat yardım nereden ve nasıl profil isimimi değiştireceğim adminnnnnnnn
saygılar ...
öncelikle doğru bir konu
ama nick değişim olayı malesef olamıyor
bu nick alma olayında herkes özgür iradesiyle nick belirlediği için bişey diyemeyiz herkes senin istediğin olayı ilk başta düşünecekti geri dönüşü olamayan bir olay
küçük bi tavsiye sende benim gibi yap önce nicklerini öğren arkadaşların sora isimlerini öğrenirsin nickleriyle hitap etki aklında daha çok kalsınlar
bak bana herkes alpertim diye bilir beni
sato87 adlı üyeden alıntı
herseye ragmenn guzel bır geziydi bu geziyi hazırlayan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler bize katılan arkadaşlarada çok teşekkürler alper abi diğer gezi ne zaman bu sefer trakya tarafı yapalım ya kırklareli falan
diğer gezi yakında yapılır ama önce bi akşam buluşması yapsak nasıl olur şöle çay kahve içsek hep beraber ne dersiniz
mezit adlı üyeden alıntı
beni nie çaarmadınız...
unuttuk
valla abi biz biliyosun kelleci yüzünden geç kaldık toplu halde gelebilseydik hersene yaptığımız gibi
toplu konuşma ve foto olayı yapacaktım
ama kelleci sayesinde düşündüklerimi gerçekleştiremedim herkesten özür dilerim
bu arada gurup sürüşünde bana yardımcı olan öncelikle jesse e sonra eray arkadaşımıza sürüş sırasında birbirini geçmemeye çalışan tüm MT dostlarına ve yüreği bizimle olan tüm MT dostlarına teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
02 Haziran 2011, 03:41
osbourne abiye iletletelim alper_tim, yapsın yine bi dürüm şenliği(:
-
02 Haziran 2011, 03:47
Super Moderator
-unnamed- adlı üyeden alıntı
osbourne abiye iletletelim alper_tim, yapsın yine bi dürüm şenliği(:
rumeli hisarında çay içmeye ne dersiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
02 Haziran 2011, 03:49
-
02 Haziran 2011, 11:04
Kocaeli İl Temsilcisi
alper_tim adlı üyeden alıntı
öncelikle doğru bir konu
ama nick değişim olayı malesef olamıyor
bu nick alma olayında herkes özgür iradesiyle nick belirlediği için bişey diyemeyiz herkes senin istediğin olayı ilk başta düşünecekti geri dönüşü olamayan bir olay
küçük bi tavsiye sende benim gibi yap önce nicklerini öğren arkadaşların sora isimlerini öğrenirsin nickleriyle hitap etki aklında daha çok kalsınlar
bak bana herkes alpertim diye bilir beni
diğer gezi yakında yapılır ama önce bi akşam buluşması yapsak nasıl olur şöle çay kahve içsek hep beraber ne dersiniz
unuttuk
valla abi biz biliyosun kelleci yüzünden geç kaldık toplu halde gelebilseydik hersene yaptığımız gibi
toplu konuşma ve foto olayı yapacaktım
ama kelleci sayesinde düşündüklerimi gerçekleştiremedim herkesten özür dilerim
bu arada gurup sürüşünde bana yardımcı olan öncelikle jesse e sonra eray arkadaşımıza sürüş sırasında birbirini geçmemeye çalışan tüm MT dostlarına ve yüreği bizimle olan tüm MT dostlarına teşekkürler
haklısın sevgili alpertim cim de hakkaten değiştiremiyorum tühh keşke en başından sadece ismimi girseydim cehalet işte
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
02 Haziran 2011, 11:12
Sorulurmu kardeşim gazlar geliriz...hatta arabayla gelirim hanım ve çocuğuda getireceğim...
-
02 Haziran 2011, 11:15
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Haziran 2011, 11:22
başka bir işimle çakışmazsa bende mutlaka gelirim
Az çene, çok sürüş
-
02 Haziran 2011, 11:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Organizasyon komitesine teşekkürler.
Mor metalik motorlu arkadaş bana bozuldu galiba. Kırdıysam özür dilerim.
Sedat adlı üyeden alıntı
Gelen ve katılan arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler..
Hacım bizi de misafir ettin. Çok teşekkür ederim.
Çok güzel geziydi.
Slmlr,
Brkn
-
02 Haziran 2011, 11:53
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
02 Haziran 2011, 13:18
Biz Teşekkür ederiz efendim Organizasyondan dolayı )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)