birdahaki gezide kgs ler Kelleci den olur, kendini bu şekilde affettirir . :D
birdahaki gezide kgs ler Kelleci den olur, kendini bu şekilde affettirir . :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
yasin dönüşte de mi kaybettin arkadaşları
seni gezilere almıcaz artık demek
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
aaahahahahaaaa sanırım öle
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
videolarda ve fotolarda yokum ama katıldım ve gerçekten müthişti
fotoğraflar, videolar hepsi çok güzel. gelmediğim halde hepsini tek tek inceledim. imrendim epey geziye arkadaşlar. motor tutkusunu böyle güzel yansıtan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. antalya tarafında da geziler oluyor mu?
[B][I][COLOR="Blue"]I believe I can see the future
because I repeat the same routine.[/COLOR][/I][/B]
bu yorumum yuvacık gezisinden ziyade sevgili modarötörler ve admin için yazıyorum,
buraya üye olalı çok zaman olmadı keşke daha önce neden üye olmadım sorusunu kendime çok sordum kısmet bu zamanaymış
buraya üye olduktan sonra öğrenmeye başladım (tecrübe)
ve edindiğim bu tecrübemi önce site yönetimi ve tüm mt dostlarıyla paylaşmak istedim ,
gözüme ilk başlarda takılıp dikkatimi çekmesede şahsen kendi adıma rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum , rahatsızlık derken yanlış anlaşılmasın şöyleki...
burada bulunan üye arkadaşların nikleriyle alakalı , aslında niklerle değilde gerçek isimlerle profil ismimizi düzenlemiş olsak sizcede daha yerinde bir şey olmazmı ?
sevgili yöneticiler bu sorum önce sizlere , beni bu konuda aydınlatın lütfen
neden nic yada takma isim kullanıyoruz ???????
bunun sıkıntısını burada edindiğim arkadaşlardan çekmeye başladım gerçiii arkadaş listemde bulunan bir çok arkadaşımın gerçek isimlerini biliyorum ama yeni aklemiş olduğum yada ismini bildiğim halde bazen profil nic lerini, karıştırıp, ahmede mehmet dediğim anlar beni en çok rahatsız eden durumlardan birisi ,
hele bazen öyle isimler bulunmuşki ingilizce türkçe alt tire noktalardan oluşan isimleri 6 ay üzerinde dursam ezberleyemiyorum
pardon yaaa arkadaşım sen benim listemdesin fakat isim neydi diye zorlanarak sorduğumda , aşkolsun abi yaaaa o kadar söyledim ahmet ben dediğinde kafamı duvarlara vurmak geliyor içimden
mesela yuvacık gezisinde bir çok arkadaşla diyaloğa girdim fakat sorulan ilk şey abi senin nic neydi muhabbeti olması konunun özünü oluşturuyor ,
kardeşim herkez kendi ismini yazsın ( vayyy ahmedim, mehmedim ,hasanım hüseyinim) nasılsın demek daha güzel olmazmıydı ?
çoğu arkadaşımız kullandığı,motosikletin adını markasını başına x ,ler, tireler koyarak iyice içinden çıkılmaz bir hale getirmiş
yavvv tamam arkadaşlar soyadınızı, tc kimliğinizi yazmayın bunu anlarım da hiç olmazsa ismimizi doğru olarak yazsak nasıl olur ?
valla havalar ısınmaya başladı , bende tek çekirdekli işlemci var ,remler yetersiz geliyor ve doğal olarak beyin mekanizmam yavaş çalışıyor ,
v kayışları bakım istiyor o yüzden hafıza kaybı problemi yaşıyorum unutkanlıktan yana sıkıntı oluyor bana
hadi mt profilinize zaman ayırıp artık gerçek isimlerimizi kullanmaya başlasak ,
eminim bundan sonraki gezilerde bir araya geldiğimizde anlatmaya çalıştığım sıkıtıyı yaşamayız diye düşünüyorum ..
sevgili yöneticiler sizlerinde bunun neden böyle olması gerektiği konusundaki açıklamayı da bana yapmanızı bekliyor hepinizi gıdığınızdan öpüyorum , mt yi seviyorum ..
esen kalın....
not: anlatmaya çalşıtığım olayı ilk ben yapacağım imdat yardım nereden ve nasıl profil isimimi değiştireceğim adminnnnnnnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------
[QUOTE=speedy2;2366215]sevgili abim motorun yakıyor maşallah fakat ben başka bir şeye daha hasta oldum çok basit önemsiz gibi görünen ancak oldukça kullanışlı bir şey hatta kendi motoruma da fikir geldi böyle bir düzenek yapacağım
gidona takılı su koyma aparatı varya bittim valla ne kadarda kullanışlı bunun uzun yol versiyonlusu yokmu ? şöyle 2 litrelik bir bidon filan şaka ...
gerçekten güzel bir fikir benim cbf nin kafa korumalarının yan taraflarına düşünüyorum yapınca paylaşırım uzun yolculuklarda süper bir durum bence ,
senin küheylan yuvacıkta girişte hemen sağda duran değilmiydi ?
yakından bakma fırsatım oldu ama su şişesi işini farketmedim
saygılar ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
aynı sıkıntıyı bende çektim . hatta senınle bıle tanısamadık . bakındım ama gormedım. eskıler yenılere ses etmeyınce ,yan masa olsun on arka masa olsun artık yanımdakı arkadasa soruyorum bu kım bu kım dıye. sonucta forumda konusup bilgi paylassakta ılk defa gıttıgımız bır ortam . insan biraz çekiniyor
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
benim adımı tahmin edin.
herseye ragmenn guzel bır geziydi bu geziyi hazırlayan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler bize katılan arkadaşlarada çok teşekkürler alper abi diğer gezi ne zaman bu sefer trakya tarafı yapalım ya kırklareli falan
aynen valla katılıyorum soldan 4. arkadaş benim ıslak 35 kg gelen zayıf çelimsiz bir adam ...tek teker ramço(ramazan,ın sağ yamacındaki,)
profil ismi (piyanist_irf asıl ismim irfan) tüm site için geçerlidir görüşmek üzere...
aslında çekinecek ne var ama iş orada olunca gerçekten bir çekimserlik oluyor insanda inşallah seneye ben ortamı ısıtmasını bilirim
siz rahat olun ....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)