Sonunda Bitii..(eskişehir-çeşme-kuşadası-marmaris-ölüdeniz)
-
.Eskişehir-çeşme(alaçatı)-kuşadası(efes-şirince)-marmaris(kızkumu-saklıgöl)-fethiye(ölüdeniz-kelebekler vadisi) rotasını 9 gece 10 güne sığdırdım .. Zaman konusunda hiçbir sıkıntım olmadı, gayet güzel tatilde yaptım yolda yaptım
13 mayıs cuma günü sabaha karşı 5.30 gibi çeşmeye doğru yola çıktım. yaklaşık 15.00 gibi çeşmeye vardım.(150cc ve 170 kilo toplam yük ile anca 9 saat sonra 510 km tamamlandı )
2 gece çeşmede Pasifik Otelde kaldım. 2 kişi oda+kahvaltı 70 lira verdim. oda gayet güzel ve eşyalar yeni, fakat havuz yok.
2 gece kuşadası Selay Hotel de kaldım. 2 kişi oda+kahvaltı 40 lira verdim. ortalama pansiyon odası. yanlız sahibi çok muhabbet bir abimdi. tam bir öğrenci pansiyonu..
2 gece marmaris Angel's Inn'de kaldım. 2 kişi oda+kahvaltı 40 lira verdim. oda güzel faka Marmaristeki pansiyonlarda klima haricen veriliyor. ben klima hariç aldım. genelde marmariste turistlere yönelik bir turizm hizmeti söz konusu. bu nedenle marmarisi hiç sevemedim :( .
2 gece de ölüdeniz CC's Butik Otelde kaldım. 2 kişi oda+kahvaltı 40 lira. burası diğer pansiyonlar arasında benim favorimdi.odaları gayet güzel ve diğer içecek yiyecek fiyatları çok uygun.havuzu çok güzel ve sahibi Cahit Coşkun. 3 yada 4 açıköğretim bölümü bitirmiş, düzgün bir kişi. çalışanlarda yakın akrabaları, bize kendilerine hazırladıkları yemek tabaklarını bile paylaştılar. kahvaltısı hakkında yorum bile yapamam.herşey kendi ürünleri. çok güzel.
otelleri özellikle verdim gidicek olanlara yardımcı olablir diye. fakat verdiğim fiyatlar hep ölü sezon ve birazda öğrenciye kırılmış fiyatlardır
gittiğim yerlerde görülecek yerlerin hepsine gitmeye çalıştım.
kumrucu hikmet hakkaten 10 numara. başka yerde de yedim ama iyi değildi.
22 mayıs pazar günü akşamüstü Eskişehir'e geri döndük.
toplam 2000 km yol yapmışım, 250 lira toplam benzin (100 kmde 3 lt). motosikletim hiçbir sorun çıkarmadı, gidiş ve dönüşlerde sadece 1er kere 45 er dakikalık molalar verdim benzin almam hariç. yoruldum ama sadece yavaş gitmekten :D .
sadece Kütahya Gediz arası yol çalışmaları vardı, yolun geri kalanı gayet güzeldi.
aslında rapor yazmayı ustalarım gibi pek yapamıyorum ama elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Ayrıca daha detaylı bilgi almak isteyen olursa,elimden geldiğince, yardımcı olmaya çalışırım
şimdi fotoğraflar.
eşyalarımın bir kısmı (çantalar çok iyi çıktı, dünyanın eşyasını alıyor)
ilk mola gediz otogarında simit sarayında
ikinci çay molası
odadan manzara
nihat doğana atıf yaptım:D
temizliğide ihmal etmedim tabiki
alaçatı
çeşmedeki otelin dış görünümü.
efes
şirince
kuşadası
kızkumu, öyküsü çok ilginç..
sedir adasına kleopatra plajına gitmek istedik fakat sezon açılmadığı için tekneler kalmıyor.kalksada en küçüğü 100 lira istiyor ..
saklıgöl
Eren'nin de kız arkadaşı görmüştü burayı, aynı durum bende de oldu ben farketmedim ama Didem'in gözünden kaçmadı
ölüdeniz
kelebekler vadisi üstten görünüm (yaklaşık 400 metre yükseklikten)
12 adalar manzaralı ben
su onlar su
kelebekler vadisi içinden
ölüdenizdeki butik otel
ölüdeniz-kayaköy
gemiler adasına gelmeden bi eski klise yoluna sapayım dedim, sapmaz olaydım yarı yoldan döndüm..
geri dönüş yoluna hazırlık
sanırım burdur gölü
burdurdan afyona doğru hemen çıkışta sağda bu gözlemeci var, kesinlikle tavsiye ederim..
bittiii.. :(
çok fazla fotoğraftan seçebildiklerim bunlar.
umarım beğenirsiniz.
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Reklamlar
-
Gazanız mübarek olsun. Muhteşem gezi olmuş.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
resimlere bayıldım.... süper.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
güzel gezi olmuş ............
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Motosiklet Eğitmeni
-
vayy süper bir gezi olmuş ,paylaşım mükemmel
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
kesinlikle güzel bir gezi olmuş.çok çok tebrikler.daha uzun soluklu gezilere göz kırpmaya başlarsınız artık.kazasız belasız sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
harikasiniz , elinize tekerinize yureginize saglik .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Tebrikler. Çok güzel bi gezi olmuş. Güzel kareler
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
Harika bir gezi yapmışsınız tebrikler. Hayatınız boyunca unutamazsınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
26 plaka ve nüfus tabelası inandırdı, ve tam 2000 km harika bir gezi olmuş, ben de istiyom!!!
Altımızda MOTOCİKLET, aklımızda MOTOSİKLET...
-
ya olmadı ama marmaris sevilmez mi evet haksızda sayılmazsınız ama memleketimin taşı topragı altın bexD güzel gezi olmuş
-
-
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
-
süper gezi olmuş helal olsun
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
gezi süper olmuş bendede cbf 150 var ancak yan cantalar için yan demir olmadan takmışsın dıkkatımı cektı nerden aldın o cantaları ve sorun olmadımı hiç
-
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
seni tebrik ederim böyle güzel bir gezi yaptıgın ve cbf e dayanacak kadar sabrın oldugun icin hem yuklu hemde artcıyla
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
Yaşamayı biliyorsunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)