Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Sonunda Bitii..(eskişehir-çeşme-kuşadası-marmaris-ölüdeniz)

REKLAM ALANI
    sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    herkese tekrar teşekkür ederim,, öğrenci olunca vakitte bol olmuştu..şimdi aynı turu yapmamın pek mümkünatı yok.. ama inanın sağa sola para harcamadım öğrenciyken,biriktirdim, hayallarimden bir tanesini yaptım.

ozganugur - umarım sende gerçekleştirirsin..tek başına çıkcan diye falan endişe etme,,inan belki gurup sürüşünden daha keyifli oluyor.ama bence bir yol arkadaşı lazım birde motosikletinin bakımlarını eksiksiz yap, masraftan kaçınma.. mükemmel anlar yaşayacaksın ya..çünkü oraların doğası,havası bambaşka...
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozganugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Küba cg100 action
    Teşekkür ederim. Yol arkadaşımı şimdiden ayarladım bile Aksilik olmadığı taktirde bu yaz temmuz gibi gerçekleştireceğim. Bu arada senin yan çantalardan, motorumu aldıktan sonra temin edeceğim.

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı ozganugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Yol arkadaşımı şimdiden ayarladım bile Aksilik olmadığı taktirde bu yaz temmuz gibi gerçekleştireceğim. Bu arada senin yan çantalardan, motorumu aldıktan sonra temin edeceğim.
    hocam ben baktımda o heybelerden yokmuş bende onlardan almayı düşünüyodum ama tükenmiş sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

Alıntı sezginkalkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklına koyduysan çekinme..vallahi inan benim aklımda yola çıkarken yolda kalırsam ne yaparım falan gibi sorular geçmedi hiç..çünkü motosikletim bakımlı ötesiydi..iridyum buji,ipone yağ,sıfır michelin lastikler...yani bu motora alınıp alınabilecek herşeyi aldım,yaptım..sizde lütfen böyle bir tura çıkarken motosikletiniz için masraftan kaçınmayın derim.
    inan zorlayan sadece motosikletimin yokuşlardaki performansıydı.özellikle dönüşte korkuteli rampalarını bazen 30la çıktım :D ...oda, 90+50+30 = 170kg ile yola çıkmamdan kaynaklanıyor limitleri epey zorlamıştım.. ama inanın bunu benim cbf im için diyorum,,, motosikletimi sattım, alanda bana epey dua etti, biliyorum :D

Son olarak ben bu tura çıktım, şimdi çıkmak isteyenleri duyunca bile inanılmaz heyecanlanıyorum.. Benim izlediğim rota çok güzeldi, kesinlikle tavsiye ederim.
    ben motoru sıfır aldım temiz kullanıyorum korkuteli rampalarını otomobille geçmiştim çok zorlanmamıştım ama cbf150 ile zorlanırmıyım onu da görcez bakalım )bizim kilolarda 80+50+bizimkinin alcağı eşyalar olcak bakalım ama minimum ağırlık yapmayı düşünüyorum bu arada senin topcase küçük görünüyo ben shad40 almayı düşünüyorum bakarsın üstüne de bi çanta atarım diye düşünüyorum ne dersin ;) ?

quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    ruhuna sağlık
    Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    çok güzel bi gezi olmuş tebrikler
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    çok güzel gezi olmuş imrendim. eşimi şurdan şuraya motorla götüremiyorum binmiyor bazen insan imreniyor eşi ve sevgilisi ile ne güzel dolaşıyor biz niye yapamıyoruz diye
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    vay çok güzel bir gezi olmuş biraz motorunu görünce yadırgadım ama olsun sorunsuzca bitmiş yormuştur illaki olsun fotolar çok güzel emegine sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel gezi olmuş imrendim. eşimi şurdan şuraya motorla götüremiyorum binmiyor bazen insan imreniyor eşi ve sevgilisi ile ne güzel dolaşıyor biz niye yapamıyoruz diye
    ben sana ne diyim benim hatunda arabanın direksiyonuna geçmez motor olunca ver geri giderken ben kullanim der:D senin adına üzüldüm
    Motosiklet mucidi

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Tebrikler cbf 150 ve bir de artçınız var. O kadar yolu ben kendim olsam çekemem. Resimler bilhassa yemek resimleri süperdi. Görünce canım çekmedi desem yalan olur. Afyonumuzun gözlemesinden de tatmışsınız daha ne olsun.
    Hondaaaaaaaa

Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    Alıntı cancana1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben baktımda o heybelerden yokmuş bende onlardan almayı düşünüyodum ama tükenmiş sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

ben motoru sıfır aldım temiz kullanıyorum korkuteli rampalarını otomobille geçmiştim çok zorlanmamıştım ama cbf150 ile zorlanırmıyım onu da görcez bakalım )bizim kilolarda 80+50+bizimkinin alcağı eşyalar olcak bakalım ama minimum ağırlık yapmayı düşünüyorum bu arada senin topcase küçük görünüyo ben shad40 almayı düşünüyorum bakarsın üstüne de bi çanta atarım diye düşünüyorum ne dersin ;) ?
    shad40 benim top case den biraz daha büyüktür. benimki kappa 36 lt idi sanırım.. ama onun üstüne de bir çanta daha dersen, valla fazla gelir gibi düşünüyorum benim yan çantalarda bulabilirsen çok işine yarar.. depo üstü çantasıda alırsın..hatta şöyle diyeyim, benim depo üstü çanta da full face kaskı rahatlıkla alıyor, bende içime 1 Lt yedek yağ, zincir spreyi,deodorant, lastik tamir spreyi falan ne bulduysam koymuştum
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

Motosikleti
    CBR 600RR
    harikasın tebrikler

Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    teşekkür ederim..
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Cesaretli, keyifli be başarılı bir gezi olduğu ortada. Resimlerde mükemmel. Paylaşım için teşekkürler.
    Bu arda cbf lerde iyi prim yaptı.

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    sizi fethiye de gördüm desem inanmazsınız ama cbf ve yabancı plaka dikkatimi çekmişti )
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yorum yapmıştım daha önce...
    Ama bayatlamış 10 günde bir hortlatılan gezi topiclerinden çok daha güzel bir gezi ...

10 kere de hortlatılsa aynı keyifle tekrar bakılır resimlerinize ..
    Tekerinize sağlık....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Sn.Sezgin kardeşim; Tek kelimeyle BAYILDIM
    Bu tarzda nasipse bende hemen hemen aynı rota üzerinden İzmir çıkışlı düşünüyorum.Bendeki 250 cc Çinli Chopper motorumun performansı Hondanın Cbf 150 cc ne denk Kalite olarak. En büyük avantajım motorum rahat geniş ve çok kullanışlı.Lastik çaplarım büyük zaten lastiklerimi sıfır dublex yaptım eskileri şamreldi, pilot koltuğumun altına babamın köyde hediye ettiği halıdan örülme heybeler mükemmel ilave olarak arkaya büyük litre bir çanta ayarlıyacağım.Motorun orjinal yan çantaları alet edavat için yeterli.Tek sıkıntım ilk fırsatda ön farımı yeniliyeceğim ve H4 ampül taktıracağım ek olarakta 4 takım SİS farını sizinde yaptırdığınız MST den hallettikmi artık yola çıkmaya hazırız )

Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    güzel gezi tekerinize sağlık
    Sür gari

Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    osmanba - çok teşekkür ederim, aynen cbfler altın gibi olmuş

teknoali - hehe olabilir ya, keşke durdursaydın..

alp_tunay - çook teşekkür ederim,

amca35 - teşekkürler, motosikletine güveniyosan çinli minli farketmez, önemli olan iyi bakmak,, bende bu konuda psikopattım herşeyin en iyisini ve zamanı dolmadan veya bitmeden alıyordum yağmurlu günlerde bindiysem, garajda en az yarım saat heryerini yıkayıp temizliyodum, hatta arkadaşlarım bana ' ulan bide düzgün bi makinen olsa kimbilir ona nasıl bakıcan diyodu' :D hatta bazen öle abartıyodumki hatundan azar bile yiyodum (nerde kaldın diye) :D...sana da iyi yolculuklar dilerim, umarım iyi bir gezi olur...

emodog - teşekkür ederim.
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

Motosikleti
    HONDA CBF 600
    güzel bir gezi olmuş 10 numara 5 yıldız

Motosikleti
    2012 YBR 125 ESD
    ben onlara değilde sis farların hosuma gitti :D

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı muhammet_195 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben onlara değilde sis farların hosuma gitti :D
    Sis farları Ankara dan MST (Mesut Kormaz) ustama yaptırılmış.Bizlerde ondan almayı düşünüyoruz.Sitenin linkini veriyorum.http://www.msttech.biz/
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)