Sonunda Bitii..(eskişehir-çeşme-kuşadası-marmaris-ölüdeniz)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tebrikler çok güzel bir gezi olmuş cesaretin için seni kutluyorum
-
Helal olsun birader. ikinizi de tebrik etmek lazım. 150lik motorla,artçıyla ve yalnız başına bu kadar yol her babayiğidin harcı değil valla, yaşa...
-
Vayy Vayy Vayy Hemm Maşşallah Diyorum Allah Mutlu Etsin Diyorumm Hemde Elinize Emeğinize Ayağınıza Sağlık = )) Harika Bir Gezi Olmuş .. Allah ım Sizi Nazarlardan Saklasın =)) Dilinizi Issırın =))
[b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]
-
sezgin kardeşim yüreğinee,tekerine sağlık harika bir gezi olmuş imrenerek baktım.tebrik ediyorum ikinizide
-
@dose24 - çok teşekkür ederim.
@TvTech - amin, çok teşekkürler..
@biglebowski - çok teşekkür ederim, eğer motosikletin bakımları iyi ise, 150cc ile de gidilmiyecek yol yok ama gideceğin yere 5 saatte değil, 8 saatte varıyosun, tek olay bu
@kartal07 - teşekkür ederim
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
güzel gezi bizi gezdirdin oralarda tekerine kamerana eline koluna sağlık
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
hocam gezi mükemmel...o terk edilmiş köy olan kaya köy dü sanırım daha önceden görmüş gibiyim eski bir türk filminden bir sahne yi anımsattı muhtemelen orası.... ?
-
Tebrikler.
Gerçekten çok güzel bir gezi ve paylaşım oldu.
Eşime gösterdim, çok beğendi oda. HAtta yan çantaları çok tuttu )
Nicelerini daha da güzel gezileri daha da güzel makinalarla yapabilmeniz dileğiyle.
-
gerçekten harika bir gezi..Kutluyorum sizi..çok güzel bir tatil olmuş..
-
@bkemer - teşekkür ederim, çantalar gerçekten çok kullanışlıymış. ilk aldığımca bişey almaz gibi geliyordu ama inanın 2 çanta, 2 kişinin tatil için gerekli eşyalarının tümünü aldı (havlular,yedek ayakkabı falan da dahil).http://www.mototalonline.com/?urun-4...-SIDECASE.html linki bu..[/QUOTE]
çantalar hoşuma gitti ama benim motor kanuni caracal 200 bunun seleye uyarmı tereddüt ediyorum ,çantaları motora nasıl monte ediyorsun,sele kısmını enine ayarlama imkanı varmı
teşekkürler
-
güzel bir gezi cesmeye giderken yakınımdan geçmişşsiniz hatta otobandan gittyseniz 1km ötemde :D bende urlada oturuyorum :D
-
Gençlik anılarım depreşti
Paylaşım için teşekkürler
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
süper gezi ve paylaşım olmus elinize ayagınıza sağlık gaza geldim bende gidiyorum.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
herkese tekrar teşekkür ederim.
@bkemer - hocam çantaların enine ayarı var, montesi falanda çok kolay oluyor. hiç sıkıntı çekmeden 1 dk bile sürmeden monte edersiniz..
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Sizleri tebrik ederim, paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
-
motordaki ve kaskdaki isim sticker ı nasıl yaptın ,bende istiyorum öyle birşey
-
01 Haziran 2011, 16:13
Helal Olsun
Arkadaşım ikinizide kutluyorum. Gerçekten kolay değil ama başarmışsınız, çok da güzelolmuş. CBF150 ile neler yapılabileceğini göstermiş oldunuz. Yan çantalar benimde çok hoşuma gitti ve hemen verdiğin linke girerek bende satın aldım. Ayrıca sis lambalarınada bayıldım. Onları nerden aldın ve nasıl yanıyor.
-
01 Haziran 2011, 16:39
tebrikler,güzel gezi ve keyifli paylaşım olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)