arkadaşım valla tam hayalimde ki geziyi gerçekleştirmişsin valla...
arkadaşım valla tam hayalimde ki geziyi gerçekleştirmişsin valla...
10 numara gezi olmuş paylaşımınız için teşekkürler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Çok güzel gezi tebrikler... Vakit olacak işte
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
herkese tekrar teşekkür ederim.. öğrenci olunca biraz boş zaman yaratılabiliyor. bende bunu mantıklı şekilde kullanmaya çalışıyorum
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Sezginciğim seni canı gönülden kutlarım tekerine sağlık çok güzel bir gezi yapmışsın paylaşım için teşekkür cesaretinden dolayıda kutluyorum seni kardeşim
Çok güzel gezmişsiniz.Bir gün bende Alanya'ya gidicem benim sıpa ile nasip olursa.Resimler de çok güzel.
Helal olsun hemşerime, işte benim istediğim gezi şekli budur. Valla duygularıma tercüman olmuşsun bu geziyle
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Süper bi gezi olmuş, yüregine sağlık.
CANIM KIZIM HERŞEYİM
gusel gezı ulmus yenge ıyı dayanmıs olanca yolla motur rahat ulunca gıdılır epeyce yol olur foturaflar cok gusel darısı basıma benımde
kutlarım..
Sizdeki yaşama sevinci her insanda olsa daha ne
Güzel gezi gerçekten tebrikler
[B][COLOR="Red"]Honda Repsol Hastası [/COLOR][/B] :bounce: :joker:
cesaretinizden dolayı tebrik ederim de kız arkadaşınızı nasıl ikna ettiniz yoksa oda hadi kalk gidelim demedi değilmi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Gezi güzel..Hatta fevkaladenin Fevki mevki kalmamış....
Ama başlığı beğenmedim... SONUNDA BİTTİ...
ben hiç istemezdim bitmesini....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
@alp_tunay - teşekkür ederim, hocam aslında o SONUNDA BİTTİ başlığı 1 yıldır ayarlamaya çalıştığım, bazen birçok şeyden feragat ederek para biriktirdiğim geziye çıkıp tamamlamamdı.ama dediğiniz gibi keşke hiç bitmeyeydi
@kingcüneyt - teşekkürler, planladığımız birşeydi o nedenle pek sıkıntı çıkarmadı birde hakkaten cbf in uzun yolu rahat ama minder şart
@mert helin - teşekkür ederim
@ZS805 - teşekkürler..
@efediyari - teşekkür ederim..
@papazkemal - teşekkürler..
@erimozel - teşekkür ederim, benimde duygularıma tercüman olanlar oldu ama hepsinde bir en az 600cc vardı bende neden olmasın dedim atladım,gittim..aslında antalyaya kadar inerdimde, son sınıf olduğumdan,dönünce tez e zaman ayırmam gerekiyordu..
@RamonRojo - teşekkürler, bence zamanını ayarladığında arkana bakma atla git. motoruna iyi bakıyorsan hiçbir sıkıntı yaşamassın, heleki tek kişi gidiceksen ybr ile rahat rahat gidersin.
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
çok güzel bir gezi olmuş, erkenden tatili yapmışsın
arka çantalar güzelmiş senin ,ayrıntılı resmini ve fiyatı konusunda bilgi verirsen sevinirim ,
motor selesindeki takviyelerde güzel fikir.
sezgin süper bir gezi olmuş paylaşım için teşekkür ederim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Kelebekler Vadisinde ortadaki barın üstündeki bungalov da kalsaydınız keşke. =) Çok rahattı biz kaldığımızda. Gerçekten güzel gezi olmuş, teşekkürler. =))
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
sezgin kardeş tebrikler. Çok güzel bi gezi olmuş.tam da rahat bir ay da geziye çıkmışsşınız.sonraki aylar, kalabalık olur.otel isim ve fiyatları konusunu çok iyi düşünmüşsünüz.motor selesindeki takviyelerde güzel fikir.çok keyifli geçtiği belli.yüreğinize sağlık.ADANA'dan sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)