bozok diyarının yiğit evladı....
Reklamlar
-
aparat adlı üyeden alıntı
yok be paşam nereyeeee ah imkan olsada kaçsak valla
2. ayın 1 de işten ayrıldım..o günden bu güne araba ve motosiklet ile toplam 10000 km civarı yol yaptım... fazlası var eksiği yok... ama para suyunu çekti:d
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
hamur, sofra vs gıda maddeleri olan kareleri hızlı geçiyoruz... yoksa bir kontak açacağım; Aksu'da köfte, Burdur'da şiş, Dinar'da katmer ve kaymaklı ekmek kadayıfı, Konya'da etli ekmek... Nereme yiyeceksem artık
Fotoğraflar çok güzel, bu forumu bu yüzden seviyorum içinde motosiklet olmayan paylaşımlarla da başka başka yerlere götürüyor bizi...
-
Uploaded with ImageShack.us
teke sakalı denilen bir ot.... köyde tarlalarda çıkıyor..çok güzel bir tadı var... ekşi ile tatlı karışımı....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------
Acil112 adlı üyeden alıntı
hamur, sofra vs gıda maddeleri olan kareleri hızlı geçiyoruz... yoksa bir kontak açacağım; Aksu'da köfte, Burdur'da şiş, Dinar'da katmer ve kaymaklı ekmek kadayıfı, Konya'da etli ekmek... Nereme yiyeceksem artık
Fotoğraflar çok güzel, bu forumu bu yüzden seviyorum içinde motosiklet olmayan paylaşımlarla da başka başka yerlere götürüyor bizi...
yozgat ta testi kebabı , veya arabaşı veya madımak... ama ben özellikle arabaşını tavsiye ederim... bu arada arabaşı bizim oranın şivesidir... bazı kaynaklar arapaşı derler ama doğrusu arabaşıdır... kaz etiyle yenildiğinde güzel olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------
hazıra dağ dayanmaz
normaldir ramazanım ....
aynen.... ama durum vaziyet ne olursa olsun testi kebabı yemeye motosikletle giderim.... konu açsak gelen olurmu..???
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Şehir hayatından kaçıp bazen köy hayatına girmek lazım enerji verir ruha bedene Ramazan hiç köye gitmemiş biri olarak imrendim vallahi
Çok güzel vallahi
-
victorist adlı üyeden alıntı
Şehir hayatından kaçıp bazen köy hayatına girmek lazım enerji verir ruha bedene Ramazan hiç köye gitmemiş biri olarak imrendim vallahi
Çok güzel vallahi
ağa sen izin al bizim köye gidelim....
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
sen o kadar yolu yap yemeklere ister istemez yer açılır
Drift Religion
-
sen o kadar yolu yap yemeklere ister istemez yer açılır
temiz hava açıktırır insanı..motorun titreşimi falan .....
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aynen.... ama durum vaziyet ne olursa olsun testi kebabı yemeye motosikletle giderim.... konu açsak gelen olurmu..???
zaman müsait olursa ben gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
yola çıktımmı yemek falan hikaye valla, sadece çay molası önemli benim için....
Drift Religion
-
zaman müsait olursa ben gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
yola çıktımmı yemek falan hikaye valla, sadece çay molası önemli benim için....
biri çay mı dedi.. bayılırım.. semaverde çay yaptım pendik göz dağında 12 kişi katıldı..sen nerdeydin...
-
Drift Religion
-
ne zaman yaptın
şayet bu gün ise çalıştım
ama geçen cuma viaport'a geldim göz dağı tabelasını görünce aklıma gelmedin değil hani
geçen ay yapmıştım.... konu açıp resimleri falanda paylaşmıştık.. yakınlarda yine yapcam... cumartesi veya pazar akşamlarına denk getiriyorum genelde....
-
geçen ay yapmıştım.... konu açıp resimleri falanda paylaşmıştık.. yakınlarda yine yapcam... cumartesi veya pazar akşamlarına denk getiriyorum genelde....
hee tamam o zaman benim o gün misafirim vardı gelememiştim ...bende yeni yaptın zannettim
Drift Religion
-
semaverde çay yaptım pendik göz dağında 12 kişi katıldı
umarım bu yaz bende senin çayından içme fırsatını bulurum abicim..
saygılarımla..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
hee tamam o zaman
benim o gün misafirim vardı gelememiştim ...bende yeni yaptın zannettim
yok yaparken haber ederim.... konu açarım yani... zaten bu sefer 2 yada 3 semaver olmalı..çay dayanmıyor motorcuya...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
umarım bu yaz bende senin çayından içme fırsatını bulurum abicim..
saygılarımla..
inşallah.... temmuzun ortalarına a-kadar bir kaç kez yapacağım....
-
yaw yemek diyonuz çay diyonuz köy diyonuz dağlar bayırlar ovalar diyonuz. ahada yarın beypazarına doğru açacam gazı. kaz bulamasakta vardır yöresel yemekleri . varmı ankaradan beypazarına giden benle.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
abolgi adlı üyeden alıntı
yaw yemek diyonuz çay diyonuz köy diyonuz dağlar bayırlar ovalar diyonuz. ahada yarın beypazarına doğru açacam gazı. kaz bulamasakta vardır yöresel yemekleri . varmı ankaradan beypazarına giden benle.
ankarada olsam seve seve gelirdim...
-
eyvallah toprağım. sabah 7 de kalktım kahvaltıyı beypazarında yapayım diye , dışarda bir yağmur sorma gitsin. yattım tekrar . gün rezil oldu evde kös kös.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
abolgi adlı üyeden alıntı
eyvallah toprağım. sabah 7 de kalktım kahvaltıyı beypazarında yapayım diye , dışarda bir yağmur sorma gitsin. yattım tekrar . gün rezil oldu evde kös kös.
valla ben bu gün pejo 106 motoruyla uğraştım.. ama yarin akşam balık tutmaya gidiyorum.... doğa ile iç içe olacağım...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)