Ramço kardeşim,sen en güzeli programını yap askerden sonra oralara yerleş,hayatını büyük şehirde heba etme.
Ramço kardeşim,sen en güzeli programını yap askerden sonra oralara yerleş,hayatını büyük şehirde heba etme.
ramazanım valla içim gitti şimdi deştin yaramı bilader yavvv offf yaaa köy hayatı gibi varmı arkadaşım
resimler her şeyi anlatmış zaten konuşmama gerek yok eline emeğine sağlık ..
çok canın sıkılırda yapacak iş bulamazsan gel bana bir iş bulurum sana meşgale ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ramazan benim valide yanımdaydı Ankara'da. Kayseri de oturuyor. dönmek isteyince ben götürürüm dedim. 10 mayısta atladık benim düldüle teyzeyide aldık ver elini Yozgat. saat kulesi vs dolandık biraz, dedim gelmişken bi desti kebabı yiyelim, teyzem dedi ben ablamı aradım yemek hazırdır zaten yarım saatlik yol kaldı devam et. dehledim düldülü Atatürk Yoluna. şefaatli yol ayrımında selam verip devam Yenipazar'a. ( eski adı keller) teyze kurutulmuş et ile çömlekte kurufasulye yapmış, bide arnavutların bir yemeği var pilpetka derler pişirilmiş yufka tepsiye döşenip üzerine kaynatılmış kazın suyu ( birazda yağ eklenip) gezdirilir yufkaların üstünede kazın eti parçalanır. köyün yemekleri havası suyu bir başka be. 1 gece yattım, madımakta yedim bu arada. 11 mayıs boğazliyan-uzunlu sonrasında kayseri eve varış. özlemişim köyü, senin resimleri görünce bizim orayı bilirsin dedim arada 30km yok çünki. resimler varda henüz yüklemedim bilgisayar ortamına. bi gün yozgattan bisikletle köye oradan kayseriye geçeceğim. keyifli bir yolculuk olacağa benzer. 1-2 rampa dışında yol rahat gibi .
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
düşünmüyorum desem yalan olur.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
keller köyünü bilmezmiyim abi..... bu sefer çok gezdim.. hatta keller ede geldim... 2 adet köpek eniği aldık.... ibrahimhacı diye birisinden.... kangal..... ben 17 mayısta geldim ordaydım yani....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------
hmmm... şuan evi badana boya işine geçtim... 19 mayıs geçsin iski ilede işim olacak..sonra boştayım.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
halaçlı köyünde kaz ezdim.... az daha kavga çıkıyordu... adama diyorum para vereyim yok sen nasıl ezersin....
aboğli bende paşaköy kasabasındanım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
köyü bileceğini tahmin ettim zat ondan yazdım. bende oralıyım ramço. kayseri doğumluyum ama ünv. de dahil kendimi bildim bileli yazları köydeydim iş hayatına atılana kadar. valideyi ziyarete gidişlerimde yada bayramlarda ankaraya dönüşte vakit sıkıntım yoksa köye uğrar yozgat üzerinden dönerim. koparmadım bağları köy ile.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
atatürk yolundan kayseride başka oluyor ama kabul et...
ben ilk defa bu sene vakit sıkıntısı olmadan gezdim tozdum nakit el verdiğince... 2 kere hamam a gittim... birinde sarıkaya birinde sorgun... sorgun baya değişmiş görmeyeli.... kayseriye ilk defa bu sene gitmedim.... erciyes üniversitesinde benim kuzen okuyor onunla karşılaşmamak için... 3. sınıfta işletme....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
he yaw. taaaaaaa1993 te açılan yolda ne bir yama ne bir bozulma. kayseri ankara yolu 4. kezdir bakımda, elmadağ yolu açılalı 1 yıl olmadı benim gördüğüm 3. kez yeniden yapılıyor. eskiden bizim köyden boğazliyana 3 saat sürerdi yol, eski köy otobüsleri ile , yol üzerinde uğramadık köy kalmazdı. önce ömerli sonra aşşağı sarıkaya, poyrazlı, sırçalı, çakmak belinden boğazliyan. şimdi araba ile 15 dakikada ilçede oluyorsun biraz basarsan.
aynen yol çok güzel.. ben zaten atatürk yolunu eskiden beri çok severim... 1000rr yozgattan kayseriye doğru ne suratler gördü anlatamam... ne radar ne bir çevirme... yozgattan çıktımı bozok üniversitesini geç hep rampa aşşağı..yolların dili olsada konussa.... geldiğinde haberim olsaydı görüşürdük buluşurduk....
kısmet. bi ara motorla gideceğiz zaten sözleşmiştik hatırlarsan.
bu arada toprağım ben haziran sonuna doğru ybr ile memleket yapacağım galiba....
8. ayın birinde askerim... motor gezisine 7. ayın 15 de nokta koyacağım..o zamana kadar gidelim....
aman kardeşim şu kaz meselesine dikkat allahtan tahmin ediyorumki motosikletle ezmemişsin yoksa senide atardı bir taraflara allah korusun
bende mahallede farkında olmayarak arabayla tavuk ezmiştim , sağ ön tekerin yanından koşuyordu bende dahada sağa kenarıya kaçacağını düşünerek rampa yukarı 2 . vitesle çıkıyordum şaşkın hayvan sağa kaçacağına şaşırıp arka tekerin altına girmiş ben sadece arabanın burun kısmından tavuğu koşarken gördüm,
sanki arka teker toprak parçasının üzerinden geçiyormuş gibi yumuşak bir titreşim yaptı fakat ezip ezmediğimi farkında değildim , taki 15 dakikaya kapı çalana dek
abi ne yapacaksın ezmişiz tavuğu sonra kıymetli oldu neymiş köy tavuğuymuş valla kapıda kartsız 20 gayme bayıldım yeterki gönlü hoş olsun sevgili tavuk zede komşumun
kaz dedin de ..........
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Len olum git iş güç bul kendine allah allah ya ....adamı kudurtuyorsun gidesim geldi buralardan
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
aramızda kilometreler var..sen gelenece ben kaçarım...
orda domates 0,50 , salatalık 0,40 biber 0,50 ... dün burdan domates 1,70 salatalık 1 biberi 2,0 dan aldım.... dedemlerde 3 tv var üç ev tek elektirik saati 2 buzdolabı var ay başı 13 tl fatura geliyor.. ne güzel memleket... paşaköy belediye fırınında ekmek 0,40 kuruş burda 1 lira.... konuşayımmı daha....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 ----------
7, ayın 15 ine kadar gidersen haberim olsun.... yollar tek başına çekilmiyor....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)