Emrello ve Osbourne'un Kaçış Rotaları - 2 Mudanya/Trilye/Gölyazı
x
-
umtglsr adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tekeriniz düz bassın.
Teşekkürler, hepimizin
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Yahu tozu dumana katanlardansızın, hani ansızın seher vakti dalanlar gibi...
Beni benden aldın gene Yüce baba..
Eyvallah
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
[B]geziniz güzel olmuş emeğinize sağlık bu yemek neyemeği merek ettim
Teşekkürler, her ne kadar foto altı yazılarda çuvallasam da çok keyifli olduğu doğru
O Turna balığı. Tatlı su balığı. Uluabat Gölü'nden çıkıyor. İlk kez yedim ben de, beğendim şahsen
Direk göl kenarındaki bir mekanda salata ve içecek dahil fiyatı 13 TL gibi birşeydi. Merak edenler için..
Reklamlar
-
gezi ve paylaşım mükemmel,teşekkürler
-
Motorunuza ve yüreğinize sağlık.Mükemmel görsellikte buram buram tarih,doğa ve sanat kokan bir gezi olmuş.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
[B]geziniz güzel olmuş emeğinize sağlık bu yemek neyemeği merek ettim
[.jpg[/img]
bende merak ettiydim..
Osbourne adlı üyeden alıntı
O Turna balığı. Tatlı su balığı. Uluabat Gölü'nden çıkıyor. İlk kez yedim ben de, beğendim şahsen
Direk göl kenarındaki bir mekanda salata ve içecek dahil fiyatı 13 TL gibi birşeydi. Merak edenler için..
vay güzel bişeye benziyor...ben nugget tarzı bişey sandımdı...
Güzel kareler yakalamışsınız...ama ben birşeyi farkediyorum güzellikler hep kenar mahallelerde...Türkiyenin gerçeği...düşük gelir..fakirlik...yani Anadoluda işler yolunda gitmiyor...işsizlik parasızlık göçe zorluyor...göç edende merkez illerde asgari ücrete 12 saat 6 gün full tıme çalışıyor...vs vs
ayağınıza kadrajınıza foto makinanızda şarj edilebilir pilin ömrüne sağlık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
engin, gezinizi çok geç gördüm güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflar da çok güzel görünüyor.ayaklarınıza sağlık.
Bir dahaki gezinize çağırırsanız hani ben de seve seve katılırım
-
11 Temmuz 2011, 12:59
-
11 Temmuz 2011, 23:30
coq adlı üyeden alıntı
Bir de emrello için bir çift sözüm olacak.
forumda fazla rastlasmadigimiz bir arkadas.
Ya benim aktif oldugum yerlerde aktif degil,ya da hiç aktif degil.
Gezi yazilari disinda hakkinda hiç bir fikrim yok.
Ne is????
[COLOR="Silver"]
Gizemli adam olmak kolay değil!
Aslında forumda bayağı bir aktif sayılırım ama karşılaşmadık demek ki...
-
12 Temmuz 2011, 01:24
Hmm bir süredir kaçak ve güzemli dam modunda ilerliyorum bende. Keyifliymiş aslında Neyse de bu yakında gene bir kaptırmaca yaparız gibime geliyor Emre
-
12 Temmuz 2011, 01:44
Şimdi kızacam az gelecek o yüzden çok kızmam lazım, o da fazla gelir. MT İL GRUPLARI diye bi sayfa var. Gezi yapacaksınıziBursa'ya geleceksiniz, BURSA MT'ye yazmayacaksınız. Oldu mu şimdi. Yalnız yalnız gezmişsiniz. Tamam mutlaka keyif almışsınızdır ama en azından bizim gruptan 3 veya 4 kişi de size eşlik ederek gezinizi daha güzel hale getirebilirdik. bkz.http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-gidiyor.html
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
12 Temmuz 2011, 01:51
Motosiklet Eğitmeni
Osbourne adlı üyeden alıntı
Hmm bir süredir kaçak ve güzemli dam modunda ilerliyorum bende. Keyifliymiş aslında
Neyse de bu yakında gene bir kaptırmaca yaparız gibime geliyor Emre
Gizemini yiyeyim senin, koca Antep senin yanlis baglanmis posulu fotograflarini konusuyor.
Ne gizemi?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
12 Temmuz 2011, 02:31
anlaşılan güzel bir gezi olmuş :D
-
12 Temmuz 2011, 02:36
Tekerinize sağlık güzel gezmşsiniz de Engin hoca seni 85 kere aradım. Çalıyor cevap veren yok.
Gel senin şu depo kapağını halledelim diyecektim. Müsait olduğunda uğra.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
12 Temmuz 2011, 14:09
Çok güzel bir gezi olmuş.Engin seninle uzun zamandır görüşmedik, en son 2 sene önce mt nin şile gezisindeydik ve sen bir daha bu tür toplu gezilere katılmayacağını ama özel gezilere beni çağıracağını söylemiştin.Ben o günden beri senden davet bekliyorum.Haberin olsun..
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
12 Temmuz 2011, 21:38
bu pazar gezmek isteyen var mı
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)