Ayvalık Gezisi Fotoğrafları -15 Mayıs Pazar-[MT İzmir]
Reklamlar
-
21 Mayıs 2011, 15:01
Amca sana hayran kalmamak mümkün değil telefonda dediğim gibi bugün sağolsun bir kardeşimiz kocaelinden tanışmaya geldi ama aslen kendisi hemşerim gezdik dolaştık az önce görev yerine döndü. Sağolsun varolsun dostlar bizi biz onları bırakmadık artık yaz sezonu motor sezonu demek bol bol gezeriz kısmetse mühim olan kazasız belasız gezebilmek. Gezinize katılmayı çok arzu ederdim ancak eşimin doğumu yakınlaştığından uzak biryere ayrılamıyorum. Ama bandırma erdek gönen istikametine gelenleri her zaman beklerim. Susurluk Çaylak ta yarın TMF motocros gösterileri var ben yine duyurmak istedim..
Reklamlar
-
21 Mayıs 2011, 15:09
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
21 Mayıs 2011, 19:35
Hahahaha bende o yöne ağ attım ama tühh yakalıyamadık son anda fark ettiler ama içlerinden birinin beni kestiğinden kafamdaki kısa devre kadar eminim ha bire laf atıp kaçamak bakışlar atıyordu ama ne bilsin bu konularda Amcanın acemi olacağını :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
Beycivan adlı üyeden alıntı
Amca sana hayran kalmamak mümkün değil telefonda dediğim gibi bugün sağolsun bir kardeşimiz kocaelinden tanışmaya geldi ama aslen kendisi hemşerim gezdik dolaştık az önce görev yerine döndü. Sağolsun varolsun dostlar bizi biz onları bırakmadık artık yaz sezonu motor sezonu demek bol bol gezeriz kısmetse mühim olan kazasız belasız gezebilmek. Gezinize katılmayı çok arzu ederdim ancak eşimin doğumu yakınlaştığından uzak biryere ayrılamıyorum. Ama bandırma erdek gönen istikametine gelenleri her zaman beklerim. Susurluk Çaylak ta yarın TMF motocros gösterileri var ben yine duyurmak istedim..
Canum kardeşim verdiğin bu güzel haber için (TMF nin etkinliği) ve ayrıca verdiğin bebek haberi için inan çok ama çok sevindik.Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin,darısı bizlerin başına hayırlısıyla bir gün bende yuvamı kuracağım sanırım motoru da biraz bu yüzden aldım artçı olarak arkama ilk atlıyan bekar hanımı kaçıracağım
Yolumuz o taraflara düşerse mutlaka sana haber veririz.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
22 Mayıs 2011, 05:06
Amca35 adlı üyeden alıntı
afiyet olsun ne diiim....
:cherry:[B][I][B][COLOR="Blue"]Yırtarım dağları, enginlere sığmam; TAŞARIM[/COLOR][/B][/I][/B]:cherry:
-
22 Mayıs 2011, 05:29
-
22 Mayıs 2011, 23:55
-
23 Mayıs 2011, 00:37
tostlar yenmiş DEKA mutlu elinize kolunuza sağlık
CENGOMOTO
-
24 Mayıs 2011, 12:53
Tamam mı? Devam mı? Artık resimler bitti mi? Varmı başka yüklemeyip yükleyecek olan? Valla resimleri seyret seyret insan doyamıyor ne güzel bir gün ve geziydi.Kahvaldı ise perfect süper ötesi ahh o yumurtanın sarısı,yere düştü yarısı; sür gemici gemiyi motorumun sinyal lambası hahahaa şarkının sözlerini unutunca sonunu fena salladım.
BİLGİ ve SEVGİ
-
24 Mayıs 2011, 13:18
O gün gördüm sizleri yanınızdan geçtim karşı yoldaydım hatta bazılarınızla da selamlaştık bilemezdim gerçi sizlerişn olduğunu ama keşke konusup bir program yapabılseydık karşılardım sizleri de...kırmızı grenajları olmayan bir scooter ile geçtik karşılıklı mutlaka hatırlayanınız çıkar yeni topluyorum motoru o yüzden iskelet halinde sanayii den gelirken karşılaşmıştık ;)
-
24 Mayıs 2011, 13:23
BİLGİ ve SEVGİ
-
24 Mayıs 2011, 13:55
Her zaman beklerim abicim inşallah bende toplamış olurum motorumu revizyonu bitti sayılır birlikte bir Ayvalık turu yaparız..numaramı da yazıyorum gelen tum arkadaslarımın,abilerimin telefonunu da beklerım..memleketıme gelmışken sizleriş karsılamamak olmaz dimi
Burak Yeğ:0532 7071302
-
26 Mayıs 2011, 00:36
Tamam mı resimleri yükleme bittimi artık.Hadi gözümüz aydın emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.Süper bir hafta sonu gezisi oldu eskisi bitti yenisine yelken açtık bile.Yeni etkinliklerimizde buluşmak üzere.
BİLGİ ve SEVGİ
-
26 Mayıs 2011, 01:37
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
26 Mayıs 2011, 01:44
Vallahi benim bir suçum yok kesin beni çekemeyen biri bana yağmur duası yapmış.Tepemde ha bire bir bulut peşimi bırakmıyorrr yardım eden yok muuuuu
BİLGİ ve SEVGİ
-
26 Mayıs 2011, 01:50
kaç haftadır yağmur var dediler bir türlü ıslanmadık
CENGOMOTO
-
26 Mayıs 2011, 01:51
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
26 Mayıs 2011, 01:52
Aha yarında yağmur bahane deyip gelmezsem artık kaçışım yok MT-İzmir grubu peşimden su kovasıyla kovalıyacak vallahi
BİLGİ ve SEVGİ
-
26 Mayıs 2011, 16:38
Eline Sağlık kardeşim çok güzel fotolar
-
26 Mayıs 2011, 18:02
-
27 Mayıs 2011, 19:59
Resimler çok güzel....Ortam çok güzel....Motorlar çok güzel...Gezilen güzergah çok güzel....
Yalnız 2 (iki) eksik varr orda!!!!! :D Biri ben diğeri asker beko
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)