aha atlamış valla
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
off süper gezi olmuş özellikle molalar :D (atlasın sayfa haydeeee)
Yuhhh ya dünya resim yükledim o kadar her özel resim için yazılar yazdım iş göndermeye gelince sayfa zaman aşımına uğradığından resimler yüklenmedi hepsi sil baştan offf yaaa.Valla kusuruma bakmayın tüm resimleri anlatımsız düzdüm yolluyorum. 55 dk sürmüş yüklemem birdaha tekrar açıklamaları yazamıyacağım resimlerden artık nereleri olduğunu tahmin etmek siz değerli MT üyelerine kalıyor.
İlk mola yerimiz missss gibi bir kahvaltı sofrası böylesine güzel bir kahvaltıyı böylesine güzel insanlarla bir arada yememiştim.Aliağa çıkışı şakran dolaylarında bir yer.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
güzellllll bir hafta sürecek resim maratonu başlamıştır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sonunda Cunda adasına geldik sahilde güzel bir çay bahçesindeyiz,herkez makinelere sarıldı ve o dakika filaşlar ardı ardına patlamaya başladı etrafdaki insanlarda maalesef afalladı
Arada davetsiz misafirlerimizde bizlere özellikle Kabataşlı abimize eşlik ettiler,abimiz ikramda kusur edince kedicik abimizin bacaklarına tırnakları geçiriverdi Ve işte kara kedide ziyafete katıldı.Batıl inancı olanlar seyretmesinler
BİLGİ ve SEVGİ
Amca o bizim HALAOĞLU, karakedi nerden çıktı.
Resimlere devammm
BİLGİ ve SEVGİ
Bende de bitmedi daha.......
Bomba bir resim koyucam.... Çallı sana patlatmadan ben patlatıcam ortalığı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Acele etmek yok dur bak geliyor şimdi KARA KEDİ
Önce sağ olsun garson kardeşimiz kasklarımız için özel bir köşe bizlere hazırladı.
Ve işte KARA KEDİ
BİLGİ ve SEVGİ
Bu foto çekilirken çallı arka tekerin yolu tutması gibi basit bir problem yaşıyordu.... Arka bir sağa bir sola gitti....
1 saniye sonra direğin yanındaydı çallı.....
En sonun da yoldan çıktı ...... : Allahtan düşmedi..... Kendisine burdan da geçmiş olsun diyeyim....
Asıl ilginç olan DEKA nın bakışları.... Tabi alışık değil arkasında çallı varken böyle şeylerin olabileceğine...
Halbu ki o kadar da anlattık çallı nın maceralarını...Hiç dinlememiş bizi...
Şaka bir tarafa benim hatun iyi yakalamış..... Gurubun fotocusu yaptım ben onu.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Oda birşeymi yukarı Şeytan Sofrasına çıkarken tam yukarıda sola keskin virajı tırmandıktan sonra yol ortasındaki o mıcırları görünce gözlerim yuvalarından fırladı en sol taraftaki çok az mıcırsız yolu gördüm ama artık mıcırı ortalamış bulundum vites küçültüm devri yakalayında yarım gaz hiç kaymadan mıcırdan kaydırmadan geçtim.Esas ilginç ve heyecanlı olan ise APV41 sol arkamdan geliyordu arkamdan baktı durdu ha kaydı ha düştü düşecek derken valla hiç sektirmeden geçtim sanıyorum içinden derin bir OHH çekmiştir.Abicim işte sınavın en zor kısmı bencede burasıydı valla bir kaptırsaydım değil sen kimse tutamazdı beni yerin tozunu alıyor olacaktık
BİLGİ ve SEVGİ
bende birkaç tane atayım )
<embed src="http://img703.imageshack.us/slideshow/smilplayer.swf" width="426" height="320" name="smilplayer" id="smilplayer" bgcolor="FFFFFF" menu="false" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="id=img703/dsc06686.jpg"/>
Arkadaşlar video nasıl ekleniyor bir tarif ederseniz sevinirim.
Resimlere Devammmm
Ufak bir aksiliğin dışında ki çok şükür ucuz atlatıldı artık Şeytan Sofrasındayız.Manzaranın tadını çıkarın çünki bizler öyle yaptık.
Bu ayak kimin ayağı acaba bir bileniniz var mı?
Eğer bileniniz yoksa bakın hikayesinide yazmışlar.
BİLGİ ve SEVGİ
resimler neden küçük çıkıyor? nasıl yüklendiğini hala öğrenemedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
http://img703.imageshack.us/slidesho...d=dsc06686.jpg
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)