tekerlere sağlık, güzel bi rota olmuş (enduro kısmı hariç )
tekerlere sağlık, güzel bi rota olmuş (enduro kısmı hariç )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Doğanın ayrı güzelliği var hakim amca ;) Ama dönüşte de az basmadık hani, o da ayrı telden güzel ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
Abi 2 yerde olmasın diye öyle yaptım ama burada olduğunu orada yazarak en azından ofsayta düşmeyeyim dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------
2010 Versys ve F800 GS harici tiplerini beğenmiyorum meretlerin.. Ama aklımdan da geçmiyor değil Kısmet diyelim.
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
7.fotodaki bmw ciye sesleniyorum.O ne pis sırıtma öyle,ben rahat geldim,geldigim gibi dönerim,derdinize yanın der gibi...
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
Güzel macera olmuş, tekerinize sağlık.
Bir kere 600F ile bizim de başımıza gelmişti böyle bir yol koşulu; Aydos ormanının ücra köşelerinde. En son inmiş ben motoru taşıyordum.
Ne gelirse başımıza bu mangal sevdasından geliyor zaten.
Demek ki herşeyden önce motorcu ruhu taşımak gerekiyormuş.. Resimler düşünceler Gerçekten harika..Tebrikler..Teşekkürler..
walla helal olsun,hep cross motor kullanıpta dağ bayır gezip güzel fotoğrafları bizimle paylaşanlara gıpta ederdim .racing ve cruıser la böyle yerlere girmek herşeyden fazla birazda cesaret ister .Ben hep istemişimdir böyle doğayla iç içe geziler yapmak fakat motor itibarı ile bir türlü her nekadar çok istesemde gerçekleştiremedim,bu resimelri görünce biraz daha gaza geldim yaza doğru bi çılgınlıkta ben edebilirim .
Güzel gezi olmuş elinize sağlık...
Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter…
Super gezi olmuş ama artık sizde enduro bakar olursunuz :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
otoburkaplan kardeşim ben mi yanlış gördüm yoksa senin motosiklet kayış aktarmalımıydı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Çok güzel bir gezi ve aynı güzellikte fotolar.. Paylaşım için teşekkür..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Tesekkürler
gv 650 trigel aktarmalı o çamur içindeki kum taneleri baya hasar vermiştir bence neyse at binenin kılıç kuşananın
güzeL bir gezi oLmuş :D ankaradan başka motorcu arkadaşLarada açıksınızdır umarım :D
Ya ben aslında hala neden bizden birisi arka çanta yerine sabit mangal montajı yapmadı hala anlamıyorum, gezide ona daha çok ihtiyacımız var, durduğun yerde ver kömürü, koy çayını, hem giderken de kalorifer görevi görür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------
Her zaman bekleriz arkadaşım Biraz ani gelişti bizim gezi, buradan duyuramadık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)