fotolar cok guzel bende sankı oradaymısım gıbı hıssettım.
fotolar cok guzel bende sankı oradaymısım gıbı hıssettım.
mükemmel olmuş,tebrik ederim...
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
teşekkür ederim herkese.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Bende sisli havada çektiğiniz yaşlı amca fotosunu çok beğendim, bir kompozisyon çalışması var adeta, gizemli bir şeyleri anlatıyor sanki, paylaşım için sağolun.
trabzon kadar olmasada yinede güzel yerler))
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Çok güzel gezi. Teşekkürler.
Motosiklet = Özgürlük
Teşekkürler, keyifle izliyorum gezilerinizi. Bu seferkinde de çok güzel kareler yakalamışsınız.
çok şahane bir yere gitmek istemişsiniz. Tokatada bekleriz Tozanlı vadisini görmeniz lazım
http://www.sirinevlerhamami.com
teşekkür ederim herkese.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
bizide gezdirdin resmen resimlerle çok güzel resimler
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
şehmuz, evet ben de o fotoğrafı çok beğendim. çok gizemli bir foto oldu. o adam da çok gizemliydi zaten,fotoğrafın üstüne yazmıştım durumu. keşke diyorum yemeğe davet etseydim adamı, adamın elinde de ekmek vardı, ama tipi felan da çok ilginçti, bayağı teretdütte kaldım, adam birşeyler söylemeye çalıştı ve uzaklaştı, uzaklaşırken de ben bu pozu kaçırmadım tabi, gerçi izin almadım , pek etik olmadı ama dayanamadım çektim, bazen böyle oluyor
potitocuk , teşekkürler
gezi ve resimler harika, emeğinize sağlık...
harika olmuş yine. bir fındıklı gezisi isteğinde bulunmak istiyorum burdan. hatta yaylaya kadar yol yapıldı, güzel manzaralar yakalarsın eminim köyümü özlediğimden, resimlerini görmek istediğimden değil, senin için diyorum
...eX...
twona, teşekkürler
Toex, neresi o dediğiniz yer. fındıklıya girmeden sağa dönen yoldan mı gidiliyo. bu arada, daha da kar var dağlarda. pek yukarı çıkılmıyor.
kardesim tek kelime süpersiniz
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
sağolun, elimizden geldiğince geziyoruz işte imkanlar dahilinde, size de bol gezmeler
harikasınız ya süper gezi olmuş tekerinize sağlık.. fotolar süper heleki son foto mükemmel..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)