Bir günde ufak bir gezi :D
Reklamlar
-
adanalı adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi yapmıssın.tebrik ederim.paylaşım için teşekkürler.
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Güzel gezi tebrikler, paylaşım için teşekkürler.
Keyifli nice geziler olsun.
sağolun teşekkürler
ramizan83 adlı üyeden alıntı
alacabelde sınırındayım bende geçen gün de seydişehirdeydim bu taraflara tekrar yolunuz düşerse beklerim bende gitmiştim seydişehirden beyşehire doğru güzel geziniz olmuş bende bu yaz antalyaya doğru gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla bakalım nasıp
hayırlısı kardeş bende geçen yaz alanyadan çıktım yaşkent hadim bozkır alanya yapmıştım inş. gelirsem saparım sizde bu taraflara gelirseniz mutlaka sapın :D
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş arkadaşım
-
FlexMan adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş arkadaşım
sağol teşekkür ederim.
-
maşallah emeğine sağlık çok güzel bir gezi resimlerde harika kazasız belasız nice gezilere yolun açık olsun
-
Taner_70 adlı üyeden alıntı
maşallah emeğine sağlık çok güzel bir gezi resimlerde harika kazasız belasız nice gezilere yolun açık olsun
teşekkürler abi cümlemize kaza bela vermesin
-
paylaşımın için teşekkür ederiz.
Bize Her Yer Trabzon
-
bozkıra yolun duşerse beklerız kardeş unutma beraber gezerız ınş... gelırsem gorüşmek uzere antalyaya
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
fatih im tebrikler harika bir gezi olmuş
bu yolu inş bir de birlikte geçeriz
-
cort724 adlı üyeden alıntı
paylaşımın için teşekkür ederiz.
sağolun abi
bozkıra yolun duşerse beklerız kardeş unutma beraber gezerız ınş... gelırsem gorüşmek uzere antalyaya
tamam kardeş gelmeden mutlaka haber ederim inş. zaten yazın gene gidesim var o taraflara taşkent hadim bozkır taraflarına :D
kartal07 adlı üyeden alıntı
fatih im tebrikler harika bir gezi olmuş
bu yolu inş bir de birlikte geçeriz
sağol salih abi inş. sen gidecek olduktan sonra ben hayli hayli giderim biliyorsun beni yeter ki gidecek birileri olsun
-
arkadasşım bende antalyadayım ve seninle tanışmak isterim olmazsa bundan sonra ki gezilerde beraber takılabiliriz
-
Sen bozkır'daydın değilmi ya.. geçen pazar ben Yalıhüyük'te idim. Görüşebilirdik...
-
nerdeyse 600 km yapmışsın pek ufak bir gezi denemez aslında (=
güzel gezmişsin ama saol paylaştığın için
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
çok güzel yerler tekerinize sağlık
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
-
cekokk adlı üyeden alıntı
arkadasşım bende antalyadayım ve seninle tanışmak isterim olmazsa bundan sonra ki gezilerde beraber takılabiliriz
inş. kardeş neden olmasın tanışalım ve gezelim tabi :D
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
nerdeyse 600 km yapmışsın pek ufak bir gezi denemez aslında (=
güzel gezmişsin ama saol paylaştığın için
sağolun abi benim için kısa bir gezi olduğu için dedim onu :D
zafer61 adlı üyeden alıntı
çok güzel yerler tekerinize sağlık
teşekkürler
-
Gayet güzel bir gezi olmuş. Cennet vatanımızın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha hatırlattın bizlere. Yeni gezilerini bizimle paylaşman ümidi ile.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Gayet güzel bir gezi olmuş. Cennet vatanımızın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha hatırlattın bizlere. Yeni gezilerini bizimle paylaşman ümidi ile.
sağol abi inş. geriside gelecek şuan işleri bitirirsem erken 2000-2500 km ye yakın bir gezi planı var
-
usta çok güzel geziymiş daha önce motor markası olarak pek duyulmamış bi marka ama MAŞALLAH diyorum Allah yolunu hep açık etsin kardeş..
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
-
houlacaust adlı üyeden alıntı
usta çok güzel geziymiş daha önce motor markası olarak pek duyulmamış bi marka ama MAŞALLAH diyorum Allah yolunu hep açık etsin kardeş..
sağol kardeş evet duyulmadık ancak çoğu çinliye bin basar kalitelikde nazar değmesin :D
-
02 Temmuz 2011, 12:28
güzel gezi teşekkürler bu motora iyice kanım ısınıyo.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
-
02 Temmuz 2011, 12:34
Fotografalr Çok güzel..güzel gezi olmuşş..bi şey dikkatimi çekti..motorun salcano mu jianshe mi yoksa ibreyi mi değiştirdin..çünkü jianshe kaliteli motordur..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)