videolu.. motkrosta son nokta. belkide türkiyede 1 ilk.
Reklamlar
-
Durum , video'dan daha güzel anlaşılmakta.
İzlediğimiz videodaki ses; birebir aynı ses midir?
Paylaşım için teşekkür..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
vay anasını arkadaş ilk defa böyle birşey görüyorum muhteşem bir makina bu :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
YOLAVCISI adlı üyeden alıntı
..KADİR kardeşim alışılmadık bir paylaşım yapmışsın bu sefer.Ama merak ettiğim bişi var,bu paletli normal motor gibi zevklimidir.
gardaş normal motor kadar zevkli ve rahat yeterki kar olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Durum , video'dan daha güzel anlaşılmakta.
İzlediğimiz videodaki ses; birebir aynı ses midir?
Paylaşım için teşekkür..
gardaş hiç oynamadan orjinal haliyle yayınladım neyse o.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
vay anasını arkadaş ilk defa böyle birşey görüyorum muhteşem bir makina bu :D
bende ilk defa gördüm gerçekten muhteşem.
-
tekerde yapıyormu
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
tekerde yapıyormu
tekeri olmadığı için sadece tek palet yapıyor.
-
güzel ve farklı bir makinaymış ama tercihim yinede kar motoru.
-
movibiker adlı üyeden alıntı
güzel ve farklı bir makinaymış ama tercihim yinede kar motoru.
kar motoru bunun kadar kıvrak ve zevkli deyil malesef.
-
eğlence ve heyecan konusunda kimse bu aletin eline su dökemez ama kar motoru işlev yönünden daha faydalı.mesela arama kurtarmada bu pek bir iş yapmaz ama kar motoru her daim bir sedye çekebilir ve üç tane sağlıkçı taşıyabilir.
-
eğlence ve heyecan konusunda kimse bu aletin eline su dökemez ama kar motoru işlev yönünden daha faydalı.mesela arama kurtarmada bu pek bir iş yapmaz ama kar motoru her daim bir sedye çekebilir ve üç tane sağlıkçı taşıyabilir.
haklısın biz kısmet olursa seneye bunun arkasına rafting botu takıp sekiz on kişi çekmeyi düşünüyoruz.
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Abi yapmişsın yine yapacagını maşallahın var allahım esirgesin seni..
Antep den selamlar..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
Abi yapmişsın yine yapacagını maşallahın var allahım esirgesin seni..
Antep den selamlar..
aleyküm selam gardaş allah razı olsun.allah cümlemizi esirgesin.
-
Palette yapıyormu bu meret (teker olmadıgından palet dedim puahah)Güzel oyuncak ilerde görüsebiliriz...
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
haklısın biz kısmet olursa seneye bunun arkasına rafting botu takıp sekiz on kişi çekmeyi düşünüyoruz.
güzel fikirmiş bizim burdaki elemanlara söyliyeyimde uludağda da yapalım bu işi,kar motoru ve atv sıktı milleti artık.nereden aldığınız ve fiyatı sizin için ticari sır değilse öğrenebilir miyim?
-
irondark adlı üyeden alıntı
Palette yapıyormu bu meret (teker olmadıgından palet dedim puahah)Güzel oyuncak ilerde görüsebiliriz...
evet aynen öyle tek palet yapıyor çokta zevkli oluyor. inşallah görüşürüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------
güzel fikirmiş bizim burdaki elemanlara söyliyeyimde uludağda da yapalım bu işi,kar motoru ve atv sıktı milleti artık.nereden aldığınız ve fiyatı sizin için ticari sır değilse öğrenebilir miyim?
kesinlikle 1 sır deyil amerikanyadan getirdik kargo ve vegi hariç 4500 dolar masraflar eklenince 6000 doları buluyor.
-
eyvallah krosscu hocam,çokta büyük para değilmiş ticari düşünülürse tabiki yoksa bireysel olarak pahallı bir zevk.
-
eyvallah krosscu hocam,çokta büyük para değilmiş ticari düşünülürse tabiki yoksa bireysel olarak pahallı bir zevk.
evet 1reysel olarak çok pahalı. almaya karar verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
-
eline emeğine sağlık ustam yine yaptın yapacağını.crosu herkese doya doya yaşattın bunca zaman..saygılar..
-
sgumral adlı üyeden alıntı
eline emeğine sağlık ustam yine yaptın yapacağını.crosu herkese doya doya yaşattın bunca zaman..saygılar..
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır arkadaşlar.sülocuğum artık dönüşünü bekliyoruz.
-
kadir ustam sizde bu iştiyak olduğu müddetçe crosta son nokta olmaz hep virgül olur...
-
sgumral adlı üyeden alıntı
kadir ustam sizde bu iştiyak olduğu müddetçe crosta son nokta olmaz hep virgül olur...
gardaş bunu biraz düşünmem lazım.biz son nokta diyorduk ama.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)