İmrendim imrendim, sonunda ciktim Rize-Ayder’e gittim Sagolsun Elint yiginla isinin arasinda “İsim var” demedi
Misss gibi dag evleri... (Bu arada havaya dikkat! Gunluk guneslik!)
Elint motoru yagmur yemesin diye boyle koydu ama, anlamiyorum neden?! Hava da pek guzel...?!
Bu, kaldigim otel Üfff..... Huzur-evi gibiydi....... Nehrin dibi! Tertemiz dag havasi... Ffffffff...
Bu, otel avlusundan sola bakinca
Bu, saga bakinca... Bir de gelen su sesini, kus seslerini tahmin edin. Yahu ben boyle bi guzellik gormedim!!! Yaza motorumu alinca gene gelecem a!! Aldiniz basiniza belayi:D
Hee.... Hava ne guzel- miss.. Derken... Sabah bi kalktim, her yer kar?! Neyyy?! Vallaa kar?!
He, soora da gunes acti. Boyle:
Ertesi gun de yagmur yagdi ama bir garip. Gozumun onundeki daga kar yagarken otelin avlusuna yagmur damlalari dusuyordu?! :D
Karli daglar arasinda buharlar gorduk. Termal sudur diince Elint, hoplaya zıplaya yanına gittik (ufak bi keci yolu astik). Daga kar yagarken, yerde sicacik su akiyodu?!
Ayder dagları...
Bunlar da baraka evler. Sag tarafta kahvaltı falan edilen ana otel var ama, bunları da uykuluk yapmislar Bir sonraki fotograftaki vadiye cok yakin bu barakalar..
Cezo hayatinda ilk defa muhlama yedi:D Sevdim yaa... Ama oyle anlattiklari kadar zor degilmis yemesi. Ben hemen bi teknik gelistirdim (acliktan olabilir). Hah... Fotoya geleyim: Muhlama yedigimiz yerde kendini kus sanan bir maymun vardi valla dayanamadim cektim
Haa.. Hersey ole toz pembe mi? Yok! Ayisi waaa.... Vasagi waaaa.... Kurdu waaaa.... Otelde kayakcilar gormusler dagda bir ayiyi.. “Yok sen korktun, ben korkmadim” muhabbeti yapiyorlardi.. Yani aslinda asagidaki uyarilari gorse de insan aslini gormeden inanamiyo
Na bu da cezo: