Çok teşekkür ederim , beğenmenize sevindim
Çok teşekkür ederim , beğenmenize sevindim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Açılmayan çarpı işareti olan resimlerin üzerine sağ tıklayıp resmi göster dediğinizde o resmi açıyor
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Beğenmenize sevindim , teşekkür ederim . Özellikle bu geziyi 125 cc li motosikletlerle yapmak daha zevkli olyor
Sevgili Ciminli Hemşehrim, çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim İnşallah birgün beraber Erzincana da böyle gideriz Saygılar...
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Büyüksünüz
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Bence fena olmamış. Büyütülecek bir şey yok.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
kircil hocam mütavazi bir yorum yapmış
Fatih senin yorumunuda gördüm haberin olsun
Allah nasip ederse daha büyüklerinide yapmak isteriz tabi
çok güzel
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Mütevazi olmak içi söylemiyorum. Gerçekten de ybr ile yapılmış çok daha güzel geziler bildiğim için söylüyorum. Ama Allah izin verirse daha iyisini yapmak için plan yapıyorum. Sizler de katılırsanız bu güzelliği beraberce yaşarız.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
Emeğinize sağlık güzel gezi, güzel anlatım. Nazilli tarafına da yolunuz düşerse beklerim. Allaha emanet olunuz.
güzel gezi olmus
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)