yurtdışı temsilciliği yapıyor OLCAN artık MT nin bayrağını sınırların dışına taşıdı. bayrağı ÜLKEYİ ve bizi gururla TESLİM ( TEMSİL ) ediyor
yurtdışı temsilciliği yapıyor OLCAN artık MT nin bayrağını sınırların dışına taşıdı. bayrağı ÜLKEYİ ve bizi gururla TESLİM ( TEMSİL ) ediyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Halihazırda böyle bir konu yıllardır mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
cengiz abinin el koydugu gezi güzel olmuyacakda ne olacak güzel gezi olmus denizliye bekliyoruz izmir mt ve cengiz abi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Pardon o zaman, şöyle bir bakınıp kasksız, balaklavasız poza rastlayamayınca, gözlerden yola çıkıp şaşırdım biraz.
Tamam, en azından bir şeyler kaçırmamışım Sadece karıştırmakla meşgulmüşüm...
Kaçırır mıyım, oradaydım ben yine, ne bir ilgilenen, ne bir tanışan oldu; en arkada sessiz sedasız sürdüm öyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Olum gorduk o kadar öküz degiliz.
Hatta yedikleri firçalardan en fazla nasiplenen bizim kel olmus, yazmaya gayret etmis diye takdir bile ettim.
Ama sonrasi karismis!!!!
Hocam Izmir'i tanirim merak etme.
Bayrakli çay mahalle de iki senem geçti.
Ayagimin basmadigi metrekaresi yoktur.
Karsiyaka'da çalistik, kadifekalede kiz sevdik, Balçova'da sürttuk kordonda salon delikanlisi olduk.
Ben Bursa'liyim ama bir gün Türkiye'ye dönersem yasamayi seçecegim ilk seçenek gevur Izmir.
Ben de gevurum ya o bakimdan.
Acik ucundan kiyisindan Izmirliyim anlayacaginiz.
Gerçi acik Istanbul'lu, akademik olarak Ankarali, dogustan Bursali.
Ben de ne pokum anlamadimya.
Bizim gelecegimiz gunler yakin degil ama illa gelecegiz.
O mangali biz de yelleyecegiz.
Ama sizde anlayin be hocam.
Ibibikler öter ötmez ordayim.
Ergenekon, biter bitmez ordayim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
si lanet sinav haftasindan kurtulduktan sonra aranizda olacagim
Kuşadasına gelmeyi düşünüyor musunuz yakın tarihte?
Tekerinize sağlık,afiyet şeker olsun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
şehir dışındaki arkadaşlara yıllardır söylediğim bir söz vardır;
BİRGÜN TÜM MOTORCULAR İZMİRLİ OLACAK
CENGOMOTO
http://www.motosiklet.net/forum/etki...acilisi-2.html
baktıkça yine karnım acıkıyor birde mangallı semaverli organizasyon yapsakmı acaba SUBAŞI nda
CENGOMOTO
ben foruma üye olmadığım için fotoğrafları eşimin nicki ile ekledim ayrıca eşim eklemiş olsaydı da bir çoğuna isim yazamazdı çünkü yeni tanışıyoruz ve bu grupta ilk sürüşümüzdü.Merak ettiğiniz kişi ve motorları grubun kıdemlilerine sorup öğrenebilirsiniz.Fotoğrafları sadece kendim için çektim ve istediklerimi paylaştım beğenip beğenmemeniz benim umurumda değil eğer forum kurallarına uygun olmayan bir durum varsa forum yöneticilerine duyurun ilgilenirler.
Paylaştığım fotoğrafları beğenen sürüşte beraber olduğumuz arkadaşlara hem beğenileri hemde o güzel gün için çok teşekkür ediyorum.
P.S.bu yorumunuz üzerine foruma üye oldum bunun içinde size teşekkürler
reklamın iyisi kötüsü olmaz biz bir üye daha kazandık
not; arkadaşımız yabancı değil yazılarında art niyet yoktur coq eski bir dostumuzdur şakalaşmayı sever
CENGOMOTO
affettik hadi bizimle bir çay içersin geldiğinde barışırız
CENGOMOTO
kahvaltıyı fazla kaçırdık herhalde daha kimse yerinden kalkamadı birde mangal yapalım diyoruz bir ay kimse siteye uğramayacak demekki
CENGOMOTO
guzel gezı olmuş umarım bende en kısa zmanda katılıırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)