DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ooo benim memlekte gitmişsiniz
demirkazık' a çıktınızmı ?
hepiniz harika görünüyorsunuz ama gülek geçidinden sonra çok üşümüşsünüzdür
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Adana MT gene formunda , güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Valla özlemişim gurup sürüşlerini, paylaşım için teşekkürler.
değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.resimlerin devamı inşallah gelecek.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bak burda manzara daha güzelmiş ee nede olsa il başkanı çekmiş resimleri canııımbide sanki kendi çok gençmiş gibin ihtiyar heyeti falan demiş ne ka gücüme gitti biliyonmu dayııııı(muzaffer abim)allah tekerinize taş değdirmesin yolunuz farınız açık olsun ihtiyar heyeti
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
bora abi dönüş yolunda sana korna çalan bendim tekeriniz düz bassın güzel gezmişsiniz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Güzel bir gezi oldu herkese teşekürler
Adanalı abi bende adanadayım güzel gezilerden banada haber verirseniz güzelbir grup oluşturabilecegimizi düşünüyorum. e-mail: devrisguney@gmail.com selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)