geziniz çok güzel olmuş..ayrıca comet ortalığı yakıyor
geziniz çok güzel olmuş..ayrıca comet ortalığı yakıyor
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
İyi dilekleriniz için çok tşk. arkadaşlar.
Yakmak degilde motordan indikten sonra ilk 5 dk. elimi motor blogundan ayırmak istemedim
Naked Motorcycle Forever
Gerçekten çok ilginç evde yapılan sucuk ordakinin tadını vermiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
Tşk. Hyosung'un tasarımcıları işlerini iyi yapmış
çok güzel bi gezi olmuş. o sucukların tadı bi başka olmuştur
ELINT ceketin hunson mu gözüm kaldı birazcık maşallah diyeyimde
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Siz buralarda karların içerisindeyken; ben Trabzon asfaltında rüzgar tadı alıyordum
Hiç sokar mıyım motorumu o yola
Afrin gençler; güneşli günlerde yaparız bişeyler fakat 10 günlüğüne yalovadayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ohh valla ne güzel.. bir burda kara hasret kalalım, siz oralarda gezin tozun indirin sucukları mideye olmuyor böyle ama
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
300 tl ye almıştım ve verdigim her kuruş helal olsun. Kesinlikle bu parayı fazlasıyla hak ediyor.
Yazın içligini çıkartıp 25-30 derecede de giydim şu kış aylarındada içligini takıp giyiyorum ve şuana kadar şikayet edecegim bir durum oluşmadı. Aslında montu eline alınca pek birşey anlatmaya gerek kalmayacak. Ben ilk aldıgımda "bunun cepelrinme taş mı koymuşlar " diye söylenemye başlamıştım. Gerçekten korumaları ve derisi baya kalın bir mont.Ayrıca cep yönündende baya zengin. hem montta hemde içlikte cepler var. Özellikle merak ettigin birşey varsada sorabilirsin.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
soğukda güzel gezi yapmıssınız emeğinize sağlık
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Fakat şunu itiraf etmek lazım evde pişirdigim sucuk ordaki gibi tat vermiyor. Demek bu meret pişmeyince tat veriyor
tebrik ediyorum cok cok cok guzel olmus valla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)