Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Elint ve Fusuy364 kış gezisi ve pikniği(Ayder yaylasına doğru)

REKLAM ALANI
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Alıntı fusuy364 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Sizin nickinizi örnek alarak nickimi seyyahfusuy mu yapsam acaba
    fena fikir değilGerçekten de son birkaç yıl tam seyyah oldum,sadece motosikletle son 2 yılda 40 küsür bin km yapmışım.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    süper normalin dışında bir gezi olmuş istanbulda kar göremedik daha doğru dürüst siz mangal yapıyorsunuz ne güzel...
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece motosikletle son 2 yılda 40 küsür bin km yapmışım.
    nickinizle müsemma olmuşsunuz tebrikler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------

Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper normalin dışında bir gezi olmuş istanbulda kar göremedik daha doğru dürüst siz mangal yapıyorsunuz ne güzel...
    Teşekkürler. acizane yaptık bişeyler
    Hattatlığa bi ara özendim ama eğitim aşaması çok zorlu ve hassas bir dönem. çok zevkli bir uğraş olsa gerek.ben de ismimi hat sanatıyla yazıp kontraplak'a kıl testere ile işlemek istiyorum ama nasıl yazacam bilemiyorum. belki internette bunun bir programı vardır diye düşündüm ama bulamadım. var mı böyle bir program sizin bildiğiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------

Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20-30 Gün Gibi Bir Süre olucak Gibiyim Bu Süre İçerisinde Sizlere Katılmak İsterim Özledim memleket Kokumu Az kaldi Gün Sayiyoruz.
    bekliyoruz o zaman. havalar iyi giderse yaparız bi organizasyon hep beraber
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Çok güzel bir gezi , fotolar ise ; mükemmel fakat az....

10 üzerinden yıldızlı 10, bu mevsimde yaylalara motosikletle tırmanmak;

özel beceri ve maharet ister. Sizleri tebrik ederim..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Oh oh... Goturun sucukları!
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    nickinizle müsemma olmuşsunuz tebrikler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------

Teşekkürler. acizane yaptık bişeyler
    Hattatlığa bi ara özendim ama eğitim aşaması çok zorlu ve hassas bir dönem. çok zevkli bir uğraş olsa gerek.ben de ismimi hat sanatıyla yazıp kontraplak'a kıl testere ile işlemek istiyorum ama nasıl yazacam bilemiyorum. belki internette bunun bir programı vardır diye düşündüm ama bulamadım. var mı böyle bir program sizin bildiğiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------

bekliyoruz o zaman. havalar iyi giderse yaparız bi organizasyon hep beraber
    özenmek yetmiyor malum ben 14 yıl önce resme başladım amatör şekilde çiziktirmeye yani , sonrasında 6 yıl önce hat hocamla tanıştım öğreniyorum ve eğitimin bitimi ömrümle sınırlı kaligrafi latin hattı yapıyorum profesyönel şekilde, arapça hat eğitimi alıyorum aynı zamanda, 2 yıldır tezhip ve ebru sanatı kosunda da ders alıyorum, güzel diyorsunuz hat için evet öyle ama güzel olan hiçbirşey kolay elde edilmiyor sanatta öyle, ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ sözünü hatırtatmak isterim
    yazı yazmak bir sanat onu kontra plak üzerinden kıl testere ile kesmek ayrı bir sanat her ikisi içinde ciddi bir eğitim şart, ayrıca kıl testeresi ile en kolay pirinç kesilir ve güzelde olur denemelerim var ama vakit olmadığı için onla uğraşamıyorum, neyse lafı uzatmayım daha fazla.. izleyerek öğreneceğiniz yada uygulama yapabileceğiniz bir video yok ama istanbula gelirseniz bu sanatların ustaları ile tanıştırırım sizi öğrenmek istersenizde birebir ders alabileceğiniz kişiler var
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi , fotolar ise ; mükemmel fakat az....

10 üzerinden yıldızlı 10, bu mevsimde yaylalara motosikletle tırmanmak;

özel beceri ve maharet ister. Sizleri tebrik ederim..
    teşekkürler Şeyh Şamil. gezi çok büyük çaplı olmadığı için fotoğraflar az oldu.
    aslında çok zorlu bir parkur değildi. çünkü yol asfalttı ve kayan bir kaç yer vardı. oralar da belliydi zaten. birinci vitesle ayaklar yere yakın geçtik oraları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------

Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cezerye gel beraber götürelim. Rize-Erzurum şurdan şuracık yer. bas gaza gel. yapalım bi organizasyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özenmek yetmiyor malum ben 14 yıl önce resme başladım amatör şekilde çiziktirmeye yani , sonrasında 6 yıl önce hat hocamla tanıştım öğreniyorum ve eğitimin bitimi ömrümle sınırlı kaligrafi latin hattı yapıyorum profesyönel şekilde, arapça hat eğitimi alıyorum aynı zamanda, 2 yıldır tezhip ve ebru sanatı kosunda da ders alıyorum, güzel diyorsunuz hat için evet öyle ama güzel olan hiçbirşey kolay elde edilmiyor sanatta öyle, ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ sözünü hatırtatmak isterim
    yazı yazmak bir sanat onu kontra plak üzerinden kıl testere ile kesmek ayrı bir sanat her ikisi içinde ciddi bir eğitim şart, ayrıca kıl testeresi ile en kolay pirinç kesilir ve güzelde olur denemelerim var ama vakit olmadığı için onla uğraşamıyorum, neyse lafı uzatmayım daha fazla.. izleyerek öğreneceğiniz yada uygulama yapabileceğiniz bir video yok ama istanbula gelirseniz bu sanatların ustaları ile tanıştırırım sizi öğrenmek istersenizde birebir ders alabileceğiniz kişiler var
    evet kesinlikle bu tür sanatlar için bir ömür yetmez. belli bi aşamaya gelebilm ek için belki 10 sene eğitim görüp bilfiil uğraşmak gerekiyor.siz bayağı bi mesafe katetmişsiniz. tebrikler. Ben de ebru kursu almıştım.o da bayağı zevkli. Resimle de ilgileniyorum. bir sürü yağlıboya tablom var. bir sürü de kıl testere çalışmalarım var.bu arada aklıma ne geldi, motosiklet desenleri bulup kontraplağa işlesem mi acaba, güzel olur
    tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkürler.
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim

VIA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R- Afrika twin 1000L
    Tebrikler arkadaşlar endurocu ruhu sezdim ikinizdede bence artık değiştirmelisiniz motorları

Alıntı VIA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler arkadaşlar endurocu ruhu sezdim ikinizdede bence artık değiştirmelisiniz motorları
    değiştirecez değiştirmesine de ben hala tam karar veremedim ne alacağıma. xl 200 yakınlarda hiç yok. uzaktakiler çok pahalı ve çok km yapmış. Ramzey QY 200 düşünüyorum ama onun da ikinci eline güven olur mu. daha büyüklerinde gözüm var ama onlar da çok pahalı ve çok yakıyolar.sizin motora da bakmadı değilim. sanırım Elint de ondan düşünüyo. küba motorun 250str si çıkmış, ama ona da güvenip alabilirmiyim ki? bir de elimdeki motoru satabilmem lazım. ağustosta askere gidecem.içimden bir ses ne gerek var bi motor daha almaya diyor. askere kadar biraz daha para biriktir daha iyi bişeyler al diyor.işte böyle karışık düşünceler içerisindeyim. sürekli ilan takip ediyorum ( siz öyle yazınca içimi dökeyim dedim)
    teşekkürler.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    İyi dilekleriniz için tşk. arkadaşlar. Benzer girişimleri sizlerdende bekliyoruz
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak etme seninde götürmen uzun sürmeyecek
    Ahh via ah içimizi okudun. Gezi boyunca sürekli bu mevzu vardı. Nisandan sonra mevcut motoru elden çıkartıp xt 600'lere bakma gibi bir planım var ama bakalım...

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ELİNT sen baya körpeymişin beee resmini yeni gördüm

VIA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R- Afrika twin 1000L
    değiştirecez değiştirmesine de ben hala tam karar veremedim ne alacağıma. xl 200 yakınlarda hiç yok. uzaktakiler çok pahalı ve çok km yapmış. Ramzey QY 200 düşünüyorum ama onun da ikinci eline güven olur mu. daha büyüklerinde gözüm var ama onlar da çok pahalı ve çok yakıyolar.sizin motora da bakmadı değilim. sanırım Elint de ondan düşünüyo. küba motorun 250str si çıkmış, ama ona da güvenip alabilirmiyim ki? bir de elimdeki motoru satabilmem lazım. ağustosta askere gidecem.içimden bir ses ne gerek var bi motor daha almaya diyor. askere kadar biraz daha para biriktir daha iyi bişeyler al diyor.işte böyle karışık düşünceler içerisindeyim. sürekli ilan takip ediyorum ( siz öyle yazınca içimi dökeyim dedim)
    teşekkürler.
    XL200 ve XT600'ün temizini bulursanız heriki motoruda kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle önereceğim modeller.Diğerleri hakkında hiç tecrübem olmadı.Yakıt sarfiyatı XL'nin 3.5lt/100km , XT'nin 4.5 lt/100km gibi ortalama değerleri var.En kısa zamanda dilediğiniz motosiklete kavuşmanızı dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:05 ----------

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi dilekleriniz için tşk. arkadaşlar. Benzer girişimleri sizlerdende bekliyoruz

Merak etme seninde götürmen uzun sürmeyecek

Ahh via ah içimizi okudun. Gezi boyunca sürekli bu mevzu vardı. Nisandan sonra mevcut motoru elden çıkartıp xt 600'lere bakma gibi bir planım var ama bakalım...
    İçinizi değilde fotoları okudum Çok isabetli bir karar XT600 şimdiden hayırlı olsun.Birde kawasakinin yeni klx250 modeli var biraz pahalı ama çok tatlı görünüyor birde 5-6 hp daha güçlü yapsalar tam olacakmış

Motosikleti
    salcano cub
    off orda olmak vardı..burda karda kışta kendi başıma dolaşıyorum.birlikte sucuk yiyeyecek kimse yok
    [B]K[/B]aza[B]A[/B]nında[B]S[/B]eni[B]K[/B]orur

XL200 ve XT600'ün temizini bulursanız heriki motoruda kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle önereceğim modeller.Diğerleri hakkında hiç tecrübem olmadı.Yakıt sarfiyatı XL'nin 3.5lt/100km , XT'nin 4.5 lt/100km gibi ortalama değerleri var.En kısa zamanda dilediğiniz motosiklete kavuşmanızı dilerim.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. ben de en kısa zamanda olmasını istiyorum. Rizeye yaz gelmeden yapılacak çok etkinlik var burada. yaz gelince zaten fazlasıyla var.o yüzden bir enduro almak vacip oldu artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------

Alıntı basswoofer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    off orda olmak vardı..burda karda kışta kendi başıma dolaşıyorum.birlikte sucuk yiyeyecek kimse yok
    hocam bence öğretmen arkadaşlardan ilgili olanlar vadır. onların kanına girin. gittiğiniz yerlerin fotoğraflarını gösterin. bu sitedeki gezi yazılarını onlara da gösterin. çok iyi bir taktiktir. hemen motoru alacaklardır. motor almadan ehliyetini bile alacaklardır.
    saygılar hocam.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    çok keyif aldığınız bir gezi olmuş.yusuf'un o güzel yayla gezilerini takip ediyorum zaten.yusuf-gökhan paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ülem siz kafayimi yediniz?????
    O karda kista mator tepesine...
    Hey Allahim..

Bu resmi görünce bu ne baba dedim..
    Napicaklar bu kasalari yolda?

Birsey diyemiyorum..
    Kelimelerimin bittigi an yemin ederim...
    Helal olsun size..
    Yolda yakmak icin aldiniz yani...

Ben olsam matoru bile yakardim..
    Wallahi yakardim...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Adana sözü "Eninde sonunda her motorcu sucuğun tadına bakacak" Paylaşım için teşekkürler
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok keyif aldığınız bir gezi olmuş.yusuf'un o güzel yayla gezilerini takip ediyorum zaten.yusuf-gökhan paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.
    teşekkürler. Adana ya da Rize'den sevgiler, selamlar. bi enduro motor aldığım zaman daha keyifli paylaşımlar olacak. bizi izlemeye devam edin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 ----------

Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülem siz kafayimi yediniz?????
    O karda kista mator tepesine...
    Hey Allahim..

Bu resmi görünce bu ne baba dedim..
    Napicaklar bu kasalari yolda?

Birsey diyemiyorum..
    Kelimelerimin bittigi an yemin ederim...
    Helal olsun size..
    Yolda yakmak icin aldiniz yani...

Ben olsam matoru bile yakardim..
    Wallahi yakardim...
    o kadar soğuk değildi ya kasaları daha çok sucuk için aldık. ama yakınca da ısındık tabi.teşekkürler.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    guzel bır gezı olmus, devamının dılegıyle

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana sözü "Eninde sonunda her motorcu sucuğun tadına bakacak" Paylaşım için teşekkürler
    Güzel sözmüş ben kendi adıma söyliyim, bu şekilde motorlu olarak yapmış olduğum bir sürü sucuklu gezim var.teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------

Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guzel bır gezı olmus, devamının dılegıyle
    teşekkürler. Allah nasip ettiği sürece devamı gelecektir. iyi seyirler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)