umarım sizin de böyle geziler gerçekleştirme fırsatınız olur. yakın zamanda İstanbula da kar yağdı diye hatırlıyorum ama erimiştir hemen. tabi oralarda yüksek rakımlı yerler olmadığından böyle bir fırsat yoktur. bizim buralar da 20-30 km dağa güneye doğru(iç kesimlere) gidince 1700 lü rakımlara ulaşabiliyosunuz. o yüzden avantajlıyız.
teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
imageshuck'a yüklediklerim 640x480 formatında bildiğin gibi. orjinal boyutunda tekrar yüklemem lazım. o da benim kotayı yediğinden(3G kullandığımdan dolayı) Flash bellekle vereyim ben sana bir gün . olur mu.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Helal olsun diyorum...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Güzel gezi olmuş tekerinize sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
İnşallah helaldir teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
teşekkürler. Benim tekerlekler sağlıklı da, Elint'in tekerlekler biraz hasta,içleri dışlarına çıkacak neredeyse diş miş kalmamış diyorum ona ki sen eczanede çalışıyorsun, hastane de tam karşında. ver onlara çalıştığın eczaneden bi Gaviscon, bir de dişçiye götürüp takma diş olsun bitsin (sanırım güzel bi espiri olmadıi idare edin (Gökhan fuardan yeni lastik almadan dönme)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
Pazartesi dişçide randevum var zaten, dolgu yeniden yapılacak, yanına zaten uğrayacağım, o zaman veririm.sıkıntı yok
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Yusuf-Gökhan...İkinizi de böylesine güzel bir geziye imza attığınız için tebrik ederim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Fusuy bunu hep yapıyorsun,çok ta güzel yapıyorsun. Paylaşım için teşekkürler.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
çako satmış gene sizii alışkanlık yaptı bu çocukta...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
yazın trabzona kadar geldim rizeyi görmeyi çok istiyodum hatta çakoyuda aradım geliyom die arkadaşın inadı tuttu rizeye gitmicem die trabzondan gümüşhaneye doruu saptık göremedim oraları...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Allah akil fikir versin.
Ah ulen gençlik!!!!
Mazide kaldi.
Açilin ben biraz agliyacagim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
güzel gezi olmuş bende istiyorum karda motosiket sürmek ama doğru düzgün
kar yüzü göremiyoruz,neyse bizim yerimize siz yapıyosunuz artık,paylaşım için teşekkürler.
bravo arkadaşlar zor şartlarda kazasız belasız güzel bir gezi yapmışsınız ;)
Amin teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------
umarım sizin de yapma fırsatınız olur. gerçekten çok zevkli. biz daha karın içine girmedik. o daha bi zevkli oluyor.
teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------
teşekkürler. zor şartlar altında yapılan geziler daha bi zevkli oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)