harikasınız adana mt super bir gezi olmus
harikasınız adana mt super bir gezi olmus
kara murat benim FUAT KOŞAK
Harikasiniz arkadaşlar tekeriniz düz bassın Gaziantep den selamlar....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tebrikler herzamanki gibi güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için tşk.
[QUOTE=Yusuf Ziya;2242598]Oğlum eline sağlık güzel kareler yakalamışsın. Ama birazda babana kıyak çeksen olmazmıydı yani. Paso Muzaffer amcanı çekmişsin.
Bu arada Atasözlerimizin doğruluğu bir kere daha teyid edildi diye düşüyorum.
" Avrat yok, akıl yok" Sözünden bahsediyorum.
Be hey Muzaffer (fazerr) Eşin gelmedi diye yine zincirleri kırıp gemileri yaktın ne o öyle tek teker, yok koltukta bağdaş kurmalar, amuda kalkmalar, ters binmeler. Eğer eşin olsaydı bunları yapabilirmiydin, hiç sanmıyorum. Seni esefle kınıyorum, gençlere kötü örnek oluyorsun. Akşamdan beri Ethemhan evde sandalye üzerinde çalışıyor. Nasıl bağdaş kurup amuda kalkıp ters binebilirim diye. Birde 50 yaşında amca oluyorsun
Evet atasözümüz neydi. " Avrat yok, akıl yok" Şimdi soruyorum Adana mt. Haksızmıyım.[COLOR="Silver"]
Haklısın sevgili dostum haklısınneyapayım gezimizde sevgili eşim olmayınca kendimi özgürlüğüne kavuşmuş KUŞ gibi hissettimfırsatı değerlendirdim.yoksa tasması takılmış OSCAR gibi olurdumnedemişler fırsatı buldunmu değerlendireceksingördüğün göreceğin buydu başkada zor görürsünnnn
kızı kolda fazerı yolda severim.
ben çok iyi anlıyorum abi seni...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
...Arkadaşlar tebrik ederim, çok güzel beraberlık olmuş tekerinize ve yüreğinize sağlık .Tüm motor severlere ...İYİ SÜRÜŞLER...
===YOL AVCISI===
Adana MT; imrenilecek grubunuz var,güzel gezi ve mükemmel birliktelik yapıyorsunuz,tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Adana MT en çok takip ettiğim il grubudur.
Yusuf abi, muzaffer abiler, ve bora abi bu grubun başını çeken isimler.
Diğer arkadaşlarında hakkını yememek lazım tabiki.
Böyle güzel bi grubun oluşumunda küçükten büyüğe herkezin emeği var.
Böyle güzel gezi raporlarını bizlerle paylaştığınız için başta ''Ethemhan'' kardeşim olmak üzere bütün ADANA MT grubuna teşekkür ediyorum.
Dipnot : Bu arada geçen bayram tatilinde Adana'ya geldiğimde adana/tarsus yolunda o gri varadero ile birlikte bir kaç motorcu dostumu daha gördüm.
Ülem dedim basıp yetişeyim şunlara ama arabada kayın valide vardı.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Yapmış olduğumuz güzel gezilerden bir tanesi, çok keyifli ve neşeli geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, ayrıca resimler ve videoları çekip yüklemekte emeğe geçen ethemana çok çok teşekkür ederim sen gidince ne olacak bakim
Herzaman bana selam gönderiyorsun a.s.ama bi türlü gezilerimize katılmıyorsun, bekliyoruz seni
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tbkler adana mt güzel bir gezi olmuş katılan herkese teşekürler.muzaffer(fazer) abi seni ayriyeten tbrk ederim güzel pozlar vermişsin tabi etemhan ında hakkını yemeyelim iyi kareler yakalamış ...
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Maşallah, maşallah. Herzamanki gibi çok keyifli olmuş. İnanın evde tek başıma tv karşısında ptt yaptım biraz sağlık sorunları yaşıyorum. Yoksa o güzel günde sizlerle birlikte olmak isterdim. Birdahaki sefere inşallah. Hepinizi savgi ve saygıyla selamlıyorum.
tekir de dağların tepelerinde bile kar çok çok az dı.resimlerde de belli zaten.bendeki resimler.
Uploaded with ImageShack.us
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yav bora süpersin yav bak bu kareleri unutmuştum.seninde ellerine sağlık negüzel çekmişsin ciğerimmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Gardaşım bir Adanalı olarak çok seviniyorum ama uzaklarda olmak zor be...Bizde 15 motorcu Antalyaya uzadık ama Adana bir başka tabi....Şöyle resimlere bakıp tanımaya çalıştım ama....Hani Kocavezirden ya da Tepebağdan dezze oğulları varmıdır diye...Ben Ispartada oturuyorum ancak gönlüm Adanada.Herkese selam ve sevgiler.Kazasız sürüşler diliyorum.......Adana Erkek Liseli Zafer....
beyler çok dikkat çekiyorsunuz haberiniz olsun, lastiklerinizi çiviletmeyin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
slm muzaffer abi,siz değerli abilerimin gezilerine katılamamamın sebebi hala öğrencilik illetinden kurtulamamamdır.şimdilik senin dediğin biraz zor yani sizlere katılmam.tabiki şimdilik,çok yakında iş sahibi olduğumda bir motosiklet çekecem altıma.bu arada sahibi olduğum cross u da sattım eylül 2010 da.....yeni bir motosiklet alacam kısmetse acemiliğimi attım ilk motosikletimle.hatta arkadaşımla beraber dörtyol'dan mersin'e gidip geldik toplamda 500 küsür kilometre lik bir gezi yapmış bulunmaktayım.kısmetse çok yakında aranızdayım bundan hiç şüpheniz olmasın allahtan bir mani olmazsa olabildiğince her gezinize de katılmaya çalışacam sevgiler saygılar...muzaffer1968; adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)