5 Şubat Pazar MT İzmir tayfası Foça Gezisi Resim Eklendi
-
Reklamlar
-
hayırlı yolculuklar hepinize kazasız belasız inşallah
-
ya ben gelemiyorum arkadaşlar çok üzgünüm beni affedin.ama yarın karaburuna gitmek zorundaymışım.ani gelişen bu programdan ötürü yanınızda olamıycam.bensiz idare edersiniz artık.hepinize iyi eğlenceler
-
BEN VE ARTI BEŞ YOK işlerimden dolayı bu hafta affınıza sığınıyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
- Egeknn
- Kuvva
- Akrep
- TenTen35
- Nevzat150
- Halaoğlu
- Bahtiyar ın kardeşi ( ismini unuttum kusura bakmasın )
- Günay
- Demet ( Günayın kardeşi )
- Şahan
Ataman belirsiz ya çiftlikte olacak yada foça sahilinde bilmiyoruz.... o yüzden listeden çıkardım
-
walla foçada askerdim yeni geldim. Ben almıyayım. . 4.jandarma komando tugayı Gösteri ve Tatbikat bölüğüne başarılar dilerim. Sizede hayırlı yolculuklar sakın şişenin içine düşmeyin.
[FONT="Garamond"][SIZE="2"][COLOR="Red"][I]Odeon[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
hani ...bu bölünme işi çok ii oldu be bi rekabet havası girdi gezilere kimin gezisi en ii gezi olayı oldu ....not verecem ona göre koyun resimleri
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bensiz bir gezi tabi güzel olacak işlerim bitsin topunuzun canına okuyacağım
CENGOMOTO
-
way way way demek foçaya gittiniz hee neyse resimleri göreceğiz çabuk yükleyin şu resimleri
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
resimleri istiyorum ben de.meraktan çatlıcam artık yani
-
-
CENGOMOTO
-
hepsini görmek için sabırsızlanıyoruz.fotolar gelsin.bi de ben o XT'ye bayıldım tabiiki.onu itiraf edeyim şimdiden
-
-
arkadaşım 2 dakka bi yerinizde oturun yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
arkadaşlar sizede bravo güzel bir gezi yapmışsınız tebrikler neyse farklı yerlere gidilen gezilerde görüşmek üzere
-
ya inanılmaz keyifliydi gelemeyenlerin kulaklarını çınlattık zaten çok kalabalıktık 14 motor ve 18 kişi yolda seyir halindeyken inanılmaz keyif aldık en az 50 resim daha var yarın hepsi yüklenmiş olur
öz_kan abi bir süre sonra uzun km li geziler başlıyacak bakalım görücez..!!
-
başlayalım artık gidip kalalım bir gece kesmiyor günlük geziler
CENGOMOTO
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler