bişey sorduğuma pişman ettiniz yaw
bişey sorduğuma pişman ettiniz yaw
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Tamam o zaman Bahtiyar anlaşalım yarısını sen anlat yarısını ben
Bi dahaki toplantıda anlatılacak çok şey oldu çünkü her dakikası çok güzeldi. Kumda cross bile yaptım. Benim motorla bide düşünün artık....
Süperdi süper......
Ben bu hızla yazmaya devam edersem...........
Orda bir kanuni seyhan gördüm sahibine bravo ne o kadar alımlı ve mağrur duruyor ki diğerlerinin arasında...
ya karakız daha nasıl açıklıyayım sana??? mustafa zaten arkadaşımız tanıyoruz diğerleri de musrafanın motorcu arkadaşları siteden değiller ( şimdilik ) tayfadan değiller ( şimdilik ) birdaha görüşür beraber oluruz ozaman daha da yakından tanırız tabii sende... tabii yine istanbula gidip kendini oralarda unutmazsan..
EgeKnn adlı üyeden alıntı
uzunca bi süre istanbula gitmrk planlarımın arasında yok maaleseff o yüzden gelicem toplantılara
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Güzel bir gezi olmuş. Bizde mi İzmire gelsek aceba
gel arkadaşım bizde grup çok takılırsın birine kalite istersen bir grup ucuzluk istersen bir grup gezi istersen ayrı sohbet istersen ayrı bir grup var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
slm artık bende bu fotorafların arasında yer almak istiyooooom
izmir tayfası benim resmim niye yok. foçadan Trafik polisi selahattin
izmir tayfası gücendim benim resmimi çekmemişsiniz foçadan trf selo
anaaa hişttt beyler... bizim tayfaaa aloooo bak polis abim resim istiyoo,hemen halledelim şu fotolar kimdeydi yaaaa...
selahattin abi hoşgeldin sitemize
fotoğraf olaylarını halleden arkadaşlara bildirecem en yakın zamanda koysunlar resmi siteye...
valla cok zevklı gozukuyor . umarım yakında tanısıcaz gezılerde.
atv 250
umarım bir gün bende katılırım cok canım cekti
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
aytaçsu kardeşim şu güzel bebeğin iyileşsin bak neler yapacağız resmini bekliyoruz ayrıca foça gezisini yapan arkadaşlar selo abinizin resmini basmazsanız bir daha foçayı haritadan görürsünüz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
sayın moderatör egeknn lütfen selo abimizin resim hakkında çalışmaya başlayınız yafff.. çok ayıp olucek valla...
resimleri görüpte imrenmemek elde değil valla helal olsun size:
Yani sırf şu muhabbet için İZMİR'e taşınılır.Çok imrendim size çoook!....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)