arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz tebrik ederim siz kum da ben de karda mangal keyfine vardım
arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz tebrik ederim siz kum da ben de karda mangal keyfine vardım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
evet arkadaslar bu güzel gezi icin herkese tesekkür ediyorum.
bu geziye gelemeyecegimi söylemistim ancak islerimi halledince
motora atlayıp solugu bulusma yerinde aldım.böyle güzel ve mutlu
gezide yer almak güzeldi.
dönüs yolunda iyice ıslandık ve çamura bulandık ama oda ayrı bir zevk ve güzellikti.motoru bu sabah yıkamaya verdim çamur icinde görunce icim cızz ediyordu.temizlenip paklansın.
eğlence süpermiş anlaşılan.
bi dahaki sefere yanınızda olmak dileğiyle
çok zevkli bir gezi oldu, yeni arkadaşlarda edindik, mangalda harikaydı. zaten kuytu bir yer bulduk, yağmur yemedik, ayrıca motorumuda oraya alıp müzikte açtım dışarıya çıkıp bakınca abartmıyorum baraka sanki bir diiscoo gibi görünüyordu valla sahildeki balıkcılar bile bi gelip baktılar bu müzik nerden geliyo, burada ne var diee
daha fotolar var ben biliiyorum birsürü poz verdik hani gerisi nerde?? daha foça merkezde çekilenler olması lazım kafede kiler nerde, valla bu geziye böyle uzaktan bakmak olmaz yaşamak gerekir yaşadığım içinde çok mutluyum...
ya allah kahretsin ben nie yokum yaaaaaa bu arada yeni arkadaşlar varmış aranızda onlar kimm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
güzel gezi resimleriniz için teşekkürler sevgili izmirliler.
www.ARIZALILAR.COM
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Yine cok eglenmissiniz, yine cok ozledim Izmir'i.. KarSiyaKayi, Focayi..
Yalniz bunlarin grup da OZ Hakiki Koc misali, OZ Izmir Tayfasi oldu!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
karakız grupda baya çok yeni insan vardı hangisinden başlayayım ki
yazacam ama burası yetmeyecek sen en iyisi gel toplantıya anlatırız biz sana... ...
tamam bahtiyar bi daaki toplantıyı kaçırmaya niyetim yok saten çok özledim tayfamı çoooooooooooooooknevZAT150 adlı üyeden alıntı
seni anlaya biliyorum ben hafta 1 kez buluşmaya gidiyorum ki o bile yetmiyoo 2 hatta 3 e çıkabiliyor motorlu arkadaşlarımla buluşmak güzel bişi valla
çete kurma hissi uyandıran tek araç MOTORSİKLET dimi
nevZAT150 adlı üyeden alıntı
Kawasaki ER5 motoru olan arkadaş mustafa okan abinin hala oğlu kendisini evelden de tanıyoruz zaten bayramda kuşadası gezimizde de vardı diğer kişiler de mustafanın gurubundan arkadaşlar hepsi çok iyi insanlar bundan sonraki buluşmalarda da beraber olucaz çok keyifli bir buluşma oldu devamı gelicek inşallah
eeeeeee diğerleri kim yaw
söledimya burcu aklını istanbuldamı bırakıp geldin
Walla helal olsun İzmir tayfasınaa..
Merak ettiğim konu o barakayı nerden buldunuz yaw... Mangal vede ısınma için süper walla...
kenan bi kişiyi söylemişin sen ii diilsin sanırım hepsini sölediğini sanıyonnEgeKnn adlı üyeden alıntı
ya süper eğlenmişsiniz de ben varya sizin aranızda olsam ((zorda))
çok sırıtırım çocuğum yaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Adam hepsini söylemiş işte, sen daha kimi bilmek istiyorsun?karakiz adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
sitey üyeler mi diillermi eğer üyeyse onlar nickleri ne yaw
Demek ki neymiş? Onlar Tayfadan değilmiş (henüz)EgeKnn adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)