yok artık.dağlarda karla mücadele.125cc mondial
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Paylaşım için tşkler harika gezi olmuş, ama bi dahaki sefere resimleri (800x600 v.s. gibi )küçük yüklemeni öneririm yüklenene kadar bi tarafları çıktı pc' nin
GT! ...
-
haklısın ılk paylasımım o yuzden boyle bı hataya dustum bende sonradan farkettım keske ımkan olsada bıde oyle paylassam ama bı daha cok zor ya:D
-
-
Güzel kareler...Paylaşım için teşekkürler Uygun kıyafet olsaydı sanırım daha bir sıcak ve daha keyifli olurdu
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Çok güzel gezi olmuş ama resimler çok büyük , yüklenmesini beklemek çok zaman alıyor. Birçok kişi resimlerine bakmadan kapatacaktır.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş ama resimler çok büyük , yüklenmesini beklemek çok zaman alıyor. Birçok kişi resimlerine bakmadan kapatacaktır.
Ben mesela.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
off ya keske bende gelseydım yazın hergun yuvacıktaydım kısın hıc cıkmadım :( guzel gezı
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
-
Güzel bir gezi olmuş, paylaştığın için teşekkürler.
Özer'e katılıyorum, uygun ekipmanlar olsaydı daha zevkli de olabilirdi.
Kazasız sürüşler dilerim...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
ARKADASLAR ilk paylasmım belırttıgım gıbı ben boyle olucagını hıc tahmın edemedım ama bı kosede acın pencereyı beklesın doldugunda bakarsınız cok hosuma gıden fotolar ve anlar oldugu ıcın paylastım...
1.5 senedır sadece takıpcıydım katılımcı olmak ıstedım zamanla daha faydalı paylasımlar ve daha kucuk fotolarla beraber olmak dılegıyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
crazyrider adlı üyeden alıntı
off ya keske bende gelseydım yazın hergun yuvacıktaydım kısın hıc cıkmadım :( guzel gezı
beraberde gıderız ınsallah bı gun cok crazy rıder nıckın gıbı ısen cok gezıler yaparız senınle yeterki yağış olmasın her yola sokarım benim jenniferı:=)
-
Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık.
Gezi için ne diyeyim bilemedim. :s O yolları biraz biliyorum; bahsettiğiniz güzergahın ilerisi bayağı offroad. Dere geçişleri vs. var. (En ilerisine ben gitmedim, giden arkadaşlardan biliyorum.) Bu rotaya tek başına, hem de karda girmek büyük cesaret. Bence yanınıza birilerini almadan bu işlere girişmemek daha iyi.
-
emrello adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık.
Gezi için ne diyeyim bilemedim. :s O yolları biraz biliyorum; bahsettiğiniz güzergahın ilerisi bayağı offroad. Dere geçişleri vs. var. (En ilerisine ben gitmedim, giden arkadaşlardan biliyorum.) Bu rotaya tek başına, hem de karda girmek büyük cesaret. Bence yanınıza birilerini almadan bu işlere girişmemek daha iyi.
içimdeki maceracı ruha engel olamıyorum ve hava ne zaman guzel olsa ınanın evde oturamıyorum mutlaka bı yerlere gıdıyorum genelde buralarda sizinde bıldıgınız guzergahlar.sizi baya bi takip ettim 41-77 hayranlıgınızdan tanıyorum)
bende cok ısterım yanımda bırı olsun ama maalesef oyle bırı yok..
toplu gezılerde bu mevsımde yok sanırım...
gerıye baska care kalmıyo...tek basıma cıkıyorum....
bundan sonra hava duzeldıgındekı ılk hedefım kandıra kerpe agva şile guzergahı donuste otobandan ızmıte donucem...(daha once arabayla bu guzergahı gezmıstım cok hosuma gıtmıstı motorla cok daha guzel olucagına emınım))
keske motorum sızınkı kadar profesyonel olsaydıda gezılerınızde eslık edebılseydım...
-
Harika gezmişsin eline sağlık, bende de Cgl 125 var karda denemedim ama çamuru pek sevmez bu tipler. Çamurluk tıkanıverir teker dönmez.
-
O zor yol ve hava şartlarında böyle bir geziye hemde tek başına çıkmanın gerekçesi ancak şu olabilir:Motosiklet kullanmanın ve sevgisinin dayanılmaz çekiciliği.
Tebrikler...
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
O zor yol ve hava şartlarında böyle bir geziye hemde tek başına çıkmanın gerekçesi ancak şu olabilir:Motosiklet kullanmanın ve sevgisinin dayanılmaz çekiciliği.
Tebrikler...
aynen oyle duygularıma tercuman olmussunuz
-
Tek kelime "SÜPERSİN"
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Harika gezmişsin eline sağlık, bende de Cgl 125 var karda denemedim ama çamuru pek sevmez bu tipler. Çamurluk tıkanıverir teker dönmez.
evet camurda sorun yaratabılıyo ama kar erıyo pek bı etkı yapmıyo ama kaymak bıyandan adrenalın bı yandanda 7 nin yarısını attırıyo insana Allahtan çevremde hiç araba yoktu düşsemde yumuşacık karlara uzanıvericektim o yüzden eğlenceliydi...
kampana sorun cok kaydırıyo seninki ön teker diskse daha ii olabılır durma acısından...
-
güzel gezmişsin paylaşım için teşekkürler.
-
Resimlerine bakarken ve yazılarını okurken oldukçe eğlendim. Güzel gezi..
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler