MT tarihinde benim gördüğüm en keyifli, harduro, eğlenceli ve maceralı gezi budur..
Selam olsun Eskişehir'e..
Harikasınız
MT tarihinde benim gördüğüm en keyifli, harduro, eğlenceli ve maceralı gezi budur..
Selam olsun Eskişehir'e..
Harikasınız
Acaba mavi olan motor nedir? Dağa taşa vurucak bşiler arıyoruzda Bu arada herkese tavsiyem mutlaka çin malıda olsa bi crossunuz olsun 1500-2000 tl ye var valla mis takın asfalt lastiği şehirde istediğinizi yapın takın cross jant lastik takımı vurun haftasonu karda stres atmaya çok zevklidir.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
valla abi gezi süper olmuş herhalde fotolardanda anlaşılacağı gibi.allah size kazasız belasız bunun gibi birçok gezi yapmayı nasip eder.tabiki bizede nasip etsin inşallah,
..TEŞEKKÜRLER demek ki paylaşım amacına ulaşmış.İnsanın mutlu olduğu gazlama anlarını motorseverlerle paylaşması GÜZELL ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 ----------
..Sizede TEŞEKKÜR ederim.Motorcunun canının ENDURO çekmesi çok iyi bir şeydir.Sonrasında bir bakarsınki kendini dağ tepe keyif içinde buluverirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------
MOTORHOCASI ve EMRELLO arkadaşlar sizde çok SAĞOLUN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------
.. AMAN abimm ne daşı,bozma moralini sen.Bu paylaşımda amaç moral bozmak değil.Gezemeyen motorseverleri keyiflendirmek ve güzelliği paylaşmaktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------
TEŞEKKÜR ederim.
..Şimdi evden bakınca banada çok şey anlattı.Hem ızdırap çekip,hem eğlenmek ne acayip bir işmiş dedim kendi kendime
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
..SYANUR _KAAN.C.KALE _KARTAL07_OKANCO Arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsınız.ÇOK SAĞOLUN..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
..Amanın GARDAŞ,deme. Desene hafta sonuna kadar meraktan ölecez.4 gözle bekliyorum raporunu eminim senin rapor çok can çektiren cinsten olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
..İnan bana da yıllar önce sorsalardı. Endurocu takılacağım aklımın ucundan geçmezdi.Ama bir girdim Enduro dünyasına şimdide kopamıyorum.Yanıyorum neden önceleri denemedim ben bu işi diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 ----------
..ÇOKK SAĞOLASIN ABİMM,Eskişehirden de size ve herkese ALEYKÜM SELAM ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
..MAVİ motor=250 KANUNİ CROSStur.Bu konuda haklısınız.En ufak imkanla arazide Enduro yapmak için çin malları büyük fırsat..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
..Sözlerinize yürekten AMİNNNN diyorum.ALLAH bütün motorcu arkadaşların gönlüne göre ve kazasız mutlu sürüşler nasip etsin TEŞEKKÜRLER..
===YOL AVCISI===
çok güzel gezi olmuş kutlarım,paylaşım için teşekürler.
benim cubuf,a kros lastiği taksak tırmanırmıyım yamanlara veya sipile(kar görebileceğim en yakın yerler)acaba?
Tam macera yaşamışsınız.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Çokkk güzel olmuşşş =) Tekerinize yüreğinize sağlık
GKN MOTORS
Maşallah, on numara olmuş, gıpta ettim valla....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hakikaten harbi enduro onduroculuk olmuş
tebrikler.
biz akdeniz de yaşıyoruz,şuan hava yaz gibi güneşli
yalnız istersek,vurduk mu kendimizi toroslara
1 saatte kar içindeyiz,ama bu sizin yaptığınızı yapamam ben şahsen.
helalolsun diyorum...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Söylenecek söz, yapılacak bir yorum kalmamış, tek kelime edersek mükemmel.. ayağınıza yüreğinize sağlık..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
ya bu gezi yazısını yeni gördüm. 10 numara gezi olmuş. şu an sizin bulunduğunuz yerde olup size her gezide katılmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam.(bir dahaki tayinimi Eskişehir mi yazsam ne )Rizeye yolunuz düşerse sizinle tanışıp gezmeyi çok isterim. Rize tam size göre bir yer. bundan daha fazla macerayı rizede Kaçkarlarda yapabililirsiniz.
paylaşım için teşekkürler.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
..Benden de size TEŞEKKÜRLER
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------
..HASAN abi,gerçekten maceralı oldu.
EEee hadi abii senin raporlar nerde.Özledim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
.. ÇOKKKK sağolun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
..SİZde çok SAĞOLUN.Beğenmeniz beni mutlu etti
===YOL AVCISI===
10 üzerinden yıldızlı 10.. Paylaşım için
Arkadaşlar motosikletlerin ve gezinin hakkını vermişsiniz.
Mükemmel bir gezi olmuş. Fotoğraflar ise tek
kelime ile harika. Bu fotolardan kartpostal'da olur,
takvim'de..
Tekerinize sağlık. Allah kaza bela vermesin
yolunuz açık olsun
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
..ÇOKKKK TEŞEKKÜRLER.Memleketimin her yerinde enduro yapmak eminim güzeldir.Keşke imkan olsada bütüün güzel yerlerde gazlayabilsek.Ama iyiki teknoloji varda,birbirimizin gördüğü yerleri paylaşabiliyoruz ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 ----------
.. TEŞEKKÜRLER sizede mutlu günler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 ----------
..TEŞEKKÜRLER.Ekibe yeni eleman katılmasından mutlu oluruz Ancak RİZEde bildiğim kadarıyla muhteşem bir yer.AHH AHHH imkan olsada gelebilsek Ama yinede davetinizden mutlu oldum TEŞEKKÜRLER..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------
..Aminnn.ALLAH kimseye kaza bela vermesin İNŞAALLAH.Güzel sözler içinde TEŞEKKÜR ederim..
===YOL AVCISI===
harikaaa süper desem az gelir
bende alma düşüncesindeyim tekrar ama değişen iş durumumdan dolayı hep iptal ediyorum :(
Arkadaşlar mükemmelsiniz
Eskişehirin en gözde Endurocuları
..TEŞEKKÜRLER,dilerim ileride tekrar motor kullanma imkanınız olur :=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------
..FARUK abimm :=) TEŞEKKÜRLER.Sende bizim için çok kıymetlisin.İyiki varsın :=)
===YOL AVCISI===
Emeklerinize yürekelerinize tekerlerinize sağlık...
Çok güzel ve heyecanlı bir gezi olmuş ve o muhteşem ekip ruhunuz için ayrıyetten tebrikler...
bu gezilerin devamını bekliyoruz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hocam yolculuk ve motorcu ruhu budur sıze bısey denmez basarılarınızn devamını dılerım ALLAH bujilerinize su kaçırmasın
bir yerde gördüm neden Antalyada endurocu değiliz yazmışsın kardeşim keşke senin gezdiğin yerleri bende gezebilsem.Motorumla kara girmeyi çok isterim : ) güzell kareler olmuş ellerinize sağlık endurocu farkı ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)