adana çukurova motor sp.clup bu pazar gezisi(5 şubat)
-
selam arkadaşlar
burdan kaç arkadaşımıza ulaşırım bilemiyorum ama inşallah çok olur
arkadaşlar bu pazar yine clup önünde toplanıp saat 9 da yaklaşık 100 km olan bir parkurumuz da gezimiz var
kahvaltıyı gittiğimiz yerde yapıcaz
ve ardından motorlarla çok keyif alıcamız yollar var
gidecegimiz yer adananın kozan ilçesi ve ardından dagılcak mesire ve piknik alanına hareket edicez.orda bulunan bir arkadaşımız herşeyi organize dedicek
yiyecek içecek ve diğer konularda sıkıntımız yok
ve çok keyif alacagımız yolllar
burdan bana ulaşıp bilgi verebilirseniz kaç kişi olduğumuzu bilebilirsek daha ii olur orda sıkıntı yaşamayız
hava güzel olacakmış motor arkadaşım metorolojiden bilgi aldı kendinize ii bakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
olllleyyyyy ama benim ehliyet 1 hafta sonra geliyo... neyse diğer gezilere olmazsa..
-
Şimdi sizleri çok kıskandım biz burda soğuktan bırak motora binmeyi yürüyemiyoruz bile Gideceğiniz yerede gitmişliğim var çok güzel bi yer şimdi orda olmayı çok isterdim
Gezi hakkında haberlerinizi ve resimlerinizi heyecanla bekliyorum
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
kılıçbalığı, abi inşallah orda oluruz. Gelen motor sayısıda geçen haftaki gibi veya daha fazla olursa dehşet olur.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
ya ben adana ceyhanlıyım da !! adana çukurova motor sp.clup !! nerede abiler ya ??? oraya takılmak isterim ama yaşım küçük motorum yok...olsun deliyim hastayım...1 senem war...buranın adresini yazabilirmisiniz ???
-
Pazar günü yağmurlu gözüküyor hava....
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
Ninja-can adlı üyeden alıntı
ya ben adana ceyhanlıyım da !! adana çukurova motor sp.clup !! nerede abiler ya ??? oraya takılmak isterim ama yaşım küçük motorum yok...olsun deliyim hastayım...1 senem war...buranın adresini yazabilirmisiniz ???
ninjaaa selam kardeşim
bizimm clup süleymen demirel de
gel seni burda abilerin karşılar
ama sakın ehliyetin yoksa motorla falan gelme sakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Ben yağmur çamur dinlemem abi
-
-
-
Ninja-can Cok Heveslisin Belli Kocum Aman Fazla Heyecana Kapilip Acele Etme Kontrolsuz GÜÇ GÜÇ Degildir Sakin Unutma Bunu
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
Evet abi bu konuda çok güsel bi söz yazmışsın kontrolsuz güç güç değildir...Ama daha 1 senem war we dayanamaz oldum
Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz
-
Sabret diyeceğim ama ne fayda bu hastalık söz dinlemez ama sen yine de dikkat et.
-
-
Bakalım hava nasıl olacak. Yağmur varsa çok zor. Meteoroloji yağmur diyor. Allah'ım sen güzel hava nasip etde gidip gelelim.
Görüşmek üzere.
-
BABA....yarın görüşmek üzere ama ben bu sefer kendimi
saglama alacam kahvaltı yapıp gelecem
geçenki gezide kahvaltıyı ben 3.saat sonra yaptım
zaten BADEMLERİ'de yemiştin abii
-
ulem benden habersiz nasıl açarsınız burayı okumanız yazmanız yokmu önce duyuru bölümüne yazacaktınız ulem kilitliyorum bu başlığı hemde en asma kilidinden,yarın hava yağmurluuuuuuuuuuuu kimse bir yere gidemiyor oturun lem evinizde su mu çıktı,millet nasıl oturuyor sizde oturun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
kankiiiii napıyon bugünki gezi resimlerini mi ekliyosun yoksa
-
hehe ne geziydi di mi Kılıçbalığı. MoToR abi ekle resimleri abi.
Görüşmek üzere.
-
Kozan gezisi yağmur nedeni ile yarım kaldı 25.km den geri dönüş yaptık,yağmurluğumuz olmadığı için makine,fuut,vasox,kılıçbalığı ve ben geri dönmek zorunda kaldık,sağlık açısından ve yolların kayganlığından bir daha ki haftaya eğer yağmur yağmazsa,yinede bir kaç resim eklemeden kendimi alamadım.
şimdilik bu kadar.....
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler