adana çukurova motor sp.clup bu pazar gezisi(5 şubat)
-
ZEytUN adlı üyeden alıntı
NIGHT SEN SORUN YOK DIYOSAN OLEDIR... BIZ SENDEN DEGILDE MOTORDAN ENDISE EDIYORUZ, SANA SORUN YARATMASINDAN KORKUYORUZ ALLAH KORUSUN KARDES...!!! AMA BELLIKI SEN KAFAYA KOYMUSSUN BELLI MOBILET DE OLSA ALTINDA GELECEN YANI "KARARLI ADAMI SEVERIM
"
O HALDE SU ASAMADA YAPMAN GEREKEN PAZAR GUNU YAGISLI OLMAMASI ICIN DUA ETMEN
MAKINE DUYDUN KARDESI AYNI OKULDANSINIZ GALIBA HADI BAKIM BENDE KILICBALIGININ MEZIN OLDUGU OKULA KAYIT YAPTIRIP BITIRECEM VALLA KISKANDIM BAK SIMDI
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
sen bana uyma
kimseyede söleme ama benim okur yazarlığım yok aramızda kalsın tammı
ama istersen
okul bitirmeden ihtisas yaptığım konuda sana yardım edebilirim
çok ama çok fıkra bilirim yaklaşık 1000 civarında hepside hafızamdadır.
şimdi anlat falan deme
çünki hepsi belden aşşagı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
ABI GENEL KULTURUN BELDEN ASAGISI YUKARISI OLMAZ YAWWW
SEN BANA OGRTECEN BEN GERIDEN GELENLERE DIMI SENSEYY "BIRAZ HANEDANLIK GIBI OLACAK AMA NE YAPALIM ARTIK "
OOOSSSSSSSSSS...........
ZEytUN KiSS
-
motoru ve yüreği olan herkesi geziye bekleriz. Motor kardeş cumartesi bana haber verirseniz sevinirim . Diğer bütün arkadaşlara selamlar...
-
benden habersiz burda nasıl geyik yaparsınız.Ulem pazar günü ben size sorarım gezide, makine mangalı sen yakıcaksın,kılıçbalığı odunları sen toplayacan,fuut etleri sen pişirecen,zeytun bulaşıklar sana ait,zaavallı avukatın hiç birşeyden haberi yok ona cezada yok biz ikimiz potansiyel yiyiciyiz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
valla ömürsünüz abi. Tamam mangalı ben yakarım. Uçak yakıtı kullanıcam etler daha iyi pişer hehe
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
aloooo
napıyonuz be
benden habarsız
gelmeyim ha oaraya
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Senden habersiz bişicikler yapılmaz korkma
Tamam etleri ben pişirecem ama size kalmaz diye korkarım
-
hatay cros etesi
evet arkadaşlar umarım hersey yolundadır.bizim eve asker oldu bende (ahohah)ve ben siteye foto ekleyemiyorum.bana bir ögreten olursa sevinirim.biz bu hafta hatay taşucu gezisi yapacagız.insallah yagmur yagar
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
-
ben benim siyahboncuğun arkasına mangalı alıp geliom.
live to ride, ride to live
-
nightwatcher gel abi. Sucukları Fuut alır. Cengiz abi pişirir. Ben ateş yakacam. Vasox'ta motorlara bir el atar temizlik falan şu bu Günümüz güzel geçer inşallah
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
GECENİN SÖZÜ
ÖNEMLİ OLAN KULLANDIĞIN MAKİNA DEĞİL TAŞIDIĞIN YÜREKTİR. (motorcu ruhu)
live to ride, ride to live
-
-
Nereye !!! ??? hava uygun muu ????
Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz
-
Ninja Seni Duyanda 40 Senelik Motorcu Sanar Ha... Gulum Ama Bunlari Biliyo Olmanda Cok Mutlu Edici Bir Durum Bunuda Belirteyim Hemen
ZEytUN KiSS
-
Abi böyle diyince gerçekten kırılıyorum...Haberin oLsun ama şuna emin oL her ne kadar yaşım küçük oLsada motorum olmasa'da çogu motorcu'dan iyiyim...Zaman'la anlarsın belki...Neyse abi yine laf'ı göndermişsin...Dicek bişe yok
Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz
-
Ya Ninja Sen Eksikmi Okudun Ilmiyom Ki
Bak Lafin Geri Kalaninida Okusaydin Kirmak Icin Degil Takdir Etmek Icin Taildigimi Hemn Anlardin Kocum Ya
Napali Iste En Kucuk Olman Cilveleri Buda
Ehuhehehuehueuheue
Biz Hic Seni Kucuk Gormek Icin Yaparmiyiz Gulumbe
Tanisinca Anlarsin Bu Aksam Insallah
ZEytUN KiSS
-
Abi Cengiz abi'den tlf. beklememi istedi bende bekledim ama sanırım bu hafta kısmet olmadı.Neyse nereye gittiniz abi...
-
ohooooo bu daha tanışmadan alınıyoooo... sen bide bana söylenenleri duysan
-
kafana sıkan Ninja .
fuut, baba sana bu arada nediyorlar
gerçi ben bilim ama neyse
-
Ben hiç söylemim ve o konulara girmeyelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler