adana çukurova motor sp.clup bu pazar gezisi(5 şubat)
-
olsun saglık olsun
gende bir arada olup 25 km de olsa gezdik ya buda yeter
bak halinize şükredin bunu bile yapamayan kardeşlerimiz var
yatın kalkın allahınıza dua edin
ama herşeye ragmen 3 arkadaşımız yola devam ettiler
biraz önce tlf görüştük çok keyifli gidiyormuş gezi
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
hehe sağlık olsun abi. Haftaya güneşli havada gezeriz inşallah. Gene birbirimizi gördükya o bile yeter bana. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
heyy millet güneş çıktı valla hadi çıkarın makinaları devam edelim geziyeeeee
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Evet güneş çıktı ama belli olmaz gidip gelememekte var Haftaya inşallah hava güneşli olur full motor sayısıyla gezeriz inşallah.
Görüşmek üzere.
-
kankiiiiiii damardan girme bak alırım motoru çıkarım yola gelmezsen lastiğine trabzon havası basarım fuut ve vasox da burda wallahi geliriz diyorlar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Tuh be hava kosulları bile kıskandı sizleri Neyse umarım birgun benimde sizlere katıldıgım zaman hava kosulları güzel olur..Olmasa bile ben devam ederim gerçi...Çamur yağsa değişmez..
Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz
-
Kılıçbalığı nerdesin abi bi saatir dışarda ağaç olduk seni bekliyoruz.
-
hadi baba ben hazırım
hadii yusuf abii gell
-
vay be
hataydan sevgilerle antakyaya gelmek isteyen croscu arkadaşlar varsa bekleriz zirve cıkışlarımız 1750 m olmuştur.efeye sevgiler
-
motor dostları geçmiş ola gidememeniz kötü oldu sonraki gezilere umarım bende katılacagim bu arada giden arkardaşlar sağ salim döndüler umarım hadi herkese selamlar
-
-
Ben size dedim dimi Yağmur Yağacak diye.Kozan yolundada çok kamyon olur Yağmurda tehlikeli biraz.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
Öğleden sonra arabayl Kulübün Önünden geçdim 3 motor duruyordu . Hem kulüün yerinide keşfetmiş Oldum.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
iyii ozaman kulubümüze seni bekleriz
-
adanalı abilerim. ben 200 cc lik bir zealsun falan düşünüyorum. artık asya motoru bi kenara bırakıp bir kros ile aranıza katılmalıyım hangi model tavsiye edersiniz. ayrıca klüp ve kendinizle alakalı baskı işlerinizde özel mesajla ulaşabilirsiniz klube her konuda (baskı-matbaa) destek verebilirim şirket bünyesinde profesyonel xerox baskı makinaları mevcuttur. saygılarımla. recep.
live to ride, ride to live
-
-
NIGHTWACHER a
kardes1m daha once enduro/ cross h1c surdunmu bilmiyorum ama yinede uyarma ihtiyaci hissediyorum!!!
cross bir makine aldinmi bence lastiklerini asval tipi kullanmal1s1n cunku daha cok asfalt ta biniliyo alete orjinal cross lastikler sert disli oldugu için asfalti kavrama kabiliyeti cok düsük olur buda sana özellikle kis aylarinda sürüs zorlogu yaratir...
yada illaki cross lastik kullanmak istiyosan farkli marka ve kalitede yumusak hamurlu lastiklerden birini tercih edebilirsin...
sevgi ile kalin dostlar..
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
Bu Arada Zealsun Makine Lerin Bu Fiyatlarina Kdv Eklemeyi Unutmayin Beyler Cunku Kdv Dahil Degil Katalog Fiyatlarina
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
abiler sağolun ben zaten alırsam ikinci bir lastik takımı da (kaliteli) alacağım zannedersem zealsun olacak. ya asya 125 var onu bi satsam hemen alacam ama uzun sürmeyecek 1 aya elimde olacak inşallah. 200cc bir zealsun alacam hemen de ısıtmalı elcik taktıracam
live to ride, ride to live
-
nightwatcher, hani sen chopper düşünüyordun? Gerçi cross sana ve maceracı ruhuna daha uygun ama sanırım fikrini değiştirdin!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler