Çok güzel bir derleme olmuş eline sağlık Emre, Yunus Emre'nin motorcu hali olmuş.
Ne ala, boyunuz posunuz var biniyorsunuz endurolara.
Elbet bir gün ben de deneyeceğim enduro. Ne zaman olur bilemem, gözüm hala ss ve sport turinglerde.
Videoya, gezilere zaten ne desem az.
güzel paylaşım... teşekkürler
Sağol, beğendiğine sevindim!
(Yunus Emre'yi motorla hayal ettim de . Olurdu ya aslında. Anadolu'yu dolaşırdı motoruyla. Niye olmasın...)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
Valla benim 1,60 boyunda Varadero kullanan tanıdığım var. Bilmem anlatabildim mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------
Sağol. Sen motoru al beraber de gideriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
Ya senin mesaj arada kaynamış, görmemişim.
Beğenmene sevindim.
Bu arada oradaki frenleme tamamen şansıma öyle oldu: Dikkat edersen sağdan sollayan minibüs yola kola kutusu atıyor. Ben de kutuya odaklandım, ondan kaçayım derken öndeki Caddy'nin sert fren yaptığını fark etmedim. Büyük hata. Videoda anlaşılmıyor ama arka freni kilitledim ve S çizdirdim. Ön fren hiç beklemediğim şekilde çok dengeli durdurdu. Bu olay bana ders oldu, videoya kaydetmiş olmamsa ayrı bir şans.
Ağır metal insanı...
Hocam elinize kolunuza sağlık, paylaştığınız için teşekkürler. O dolmuş şoförünün yaptığı terbiyesizliği de görmüş olduk. İndireceksin ağzıyla aldırtacaksın o attığı çöpü. Aman dikkat edin böyle insan müsvettelerine. Allah kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)