[Adana Mt]05.12.2010 İskenderun Payas'a Balık Yemeye Gitti
Reklamlar
-
06 Aralık 2010, 10:36
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Reklamlar
-
06 Aralık 2010, 10:37
güzel......elinize sağlık
-
06 Aralık 2010, 11:17
halitcix adlı üyeden alıntı
güzel......elinize sağlık
Çok teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
airman adlı üyeden alıntı
Ethemhan ellerine yüregine sağlık,
Kadirli çıkışımız belen diye olmuştu ama sizleri ve ortamı görünce takıldık kaldık,yakın ilgi ve alakanıza teşekkürler,tüm katılanlara selamlar.
Ahmet sami ANTEBOĞLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet Kulübü
Biz teşekkür ederiz birdaha birlikte gezi yapmak dileğiyle selamlar
-
06 Aralık 2010, 12:53
ethemhan adlı üyeden alıntı
Yok tam aksine keyifli sürüşü onlar yapıyor biz motosiklet üzerinde iki büklüm etrafı izleyemeden giderken onlar evdeki koltukta oturur gibi rahat bir yolculuk geçiriyor
Herseyın keyfı kendıne gore bambaska
Doğrudur
-
06 Aralık 2010, 15:10
Gerçekten güzel bir gezi olmuş tekerinize sağlık , imrenmemek mümkün değil İnş. bizde böyle güzel geziler düzenler gezeriz
-
06 Aralık 2010, 20:46
herzamanki gibi çok güzel gezi olmuş. ellerinize sağlık.
-
06 Aralık 2010, 21:30
-
06 Aralık 2010, 21:52
ellerinize sağlık arkadaşlar gayet güzlel bir gezi olmuş
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
06 Aralık 2010, 23:24
tek kelimeyle harika olmuş,tekerinize saağlık
editörüm etemim sanada ayrıca teşkkürler bu güzel kareleri yayınladığın için
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
-
07 Aralık 2010, 01:26
sizle yolda karşılaştık sanırım ceyhandan adanaya gidiyordum arabayla yanımdan akıp gittiniz dedim zaten bu kesin adana mt :D hava kararmıştı motorları seçemedim D
-
07 Aralık 2010, 02:22
-
07 Aralık 2010, 12:25
demirgursel adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
siz hala lokantadanmı balık yiyorsunuz
gelin size birer olta takımı hazırlayayım doğal balığın tadına varın bir daha alıntı balık yemezsiniz.
bende o taraftaydım, körfezde balık avlıyordum.serbes bölge tarafında botaştaydım.sabah dönerken karşıda mola tesislerinde bir grup gördüm, hanımlarda gözüküyordu sizin olduğunuzu tahmin ettim bayağı bir korna çaldım karşınızdan geçerken.iyikide ters yönümdeymişsiniz
buzluğum çupra, sargoz, mırmır doluydu
kazasız güzel gezmeler dilerim size
, cümleten selam olsun
Birader,
Bu kadar balığı tek başına nasıl yiyorsun anlamadım. Göbek olsa onuda anlarım.
Sana küçükken paylaşmayı öğretmedilermi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------
mertka adlı üyeden alıntı
sizle yolda karşılaştık sanırım ceyhandan adanaya gidiyordum arabayla yanımdan akıp gittiniz dedim zaten bu kesin adana mt :D hava kararmıştı motorları seçemedim D
Seslerinden ayırt etmen lazımdı arkadaşım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
07 Aralık 2010, 12:28
-
07 Aralık 2010, 12:35
ne güzel geziler keyifli dk lar inş bizlerede nasip olur
-
07 Aralık 2010, 23:18
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
08 Aralık 2010, 10:23
demirgursel adlı üyeden alıntı
Hadi ordan, görmüşte,korna çalmışta, çanta balık doluymuşta.... peh, bende inandım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
08 Aralık 2010, 11:48
[B][/Barkadaşlar gezi çok tatlı olumuş,foto güzel kareler yakalamış onunde ellerine sağlık gezmiş kadar olmasada öle bişi olmş.eski mavi bulvarlı olarak(1996)yeni manisalı olarak(1997) yolunuz salihli den geçerse beklyrm.Kadirliyede ayrıca selamlar.ne mutlu motosikleti olana
-
08 Aralık 2010, 12:26
Chopperci01 adlı üyeden alıntı
tek kelimeyle harika olmuş,tekerinize saağlık
editörüm etemim sanada ayrıca teşkkürler bu güzel kareleri yayınladığın için
Rica ederim Cengiz abim
-
11 Aralık 2010, 23:18
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Hadi ordan, görmüşte,korna çalmışta, çanta balık doluymuşta.... peh, bende inandım
vallahi şaka deyil, cumartesi 15:00 da işten çıkıp gittim.yer botaş tesislerinin yanı incirli köyü.otobandan sizin iskenderuna giderken serbest bölge tarafına dönülüyor.toros tarımı geçince
sabaha kadar balık tuttum çokta iyi çıkıyor bu sıralar tam zamanı balığın, sabah buzluk çupra mırmır doluydu.güneş kızdımı balık keser, dönme zamanım gelmiştir. varsa aranızda yiğit gelsin tutalım direk mangala atalım, ama yanına bi ufak ben isterim ona göre
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
12 Aralık 2010, 00:28
abicim habermiz olsaydı karşılardık gezdirirdik abicim hiç olmadı böyle en kısa zamanda tekrar bekliyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler